SÖT

Sötungar ute på en liten skogspromenad

Nikko o Lova



Fick hämta hem en trött unge imorse från dagis. Han är inte sjuk eller nått utan bara trött och lite små skum.. Men leker och är glad. Alla har vi väl på våra dagar? Men kanske e nått på G? Vi får se.. Men vi stannar hemma imorgon med. Så får han vila och så får han en långhelg. Chans o vila upp sig :)
Vi har iaf haft en mysig o bra dag med mycket lek.

Surt bara med jobbet. Vill ju jobba! Men får jobba ihop extra timmar nästa vecka när pappa kommer. Så får pappa umgås med Nikko under tiden. Perfekt!

Nää nu blir det soffhäng o tv.


Skynda

Åå lovade mig själv att ligga i sängen innan 22 idag INNAN Breaking News (BN) börjar.. Av nån underlig anledning fastnar jag alltid där.. Inte så speciellt bra men intressant o roligt ibland.
Nu e det bara nån minut kvar och det kanske e bäst att stänga av tvn innan det börjar :P

Jag är i desperat behov av massage. Nej jag har inte råd att gå till en massör just nu. Så jag önskar att nån kunde ge mig en liten massage nu tack :) Behöver mjukas upp lite.. Undra vem jag kan flirta med lite :P

Faaaan nu börjar det.. Måste titta lite..

Imorgon e det redan Torsdag!! Går så sjukt fort! Längtar faktiskt till helgen.. Inte för att jag ska göra nå spec utan bara o slippa o gå upp o åka iväg mitt på natten :/  Jag märker på Nikko hur trött han är både på morgon och kväll när jag hämtar honom. Tråkigt. Men får försöka gå tidigare ibland och nästa vecka ska ju pappa komma (hoppas jag) o då kommer han få vara hemma med ukki medans jag jobbar. Nikko ringde till ukki ikväll i vanlig ordning.. Han sa koooom ukkiiii.. Saknar dig.. Vill åka ukkis bil. Ukki och Nikko åka klappa hästen.. Så häftigt när han verkligen komunicerar! Pappa får verkligen öva på sin svenska när han pratar med Nikko :D Nångång så sa Nikko mitt i allt o tiitade på mig - Vad sa du ukki? Mamma vad sa ukki? :P Sen avslutade han samtalet med jag älskar dig ukki och mamma. Mitt hjärta smälter.. :) Vad jag älskar dig mitt lilla lilla hjärta ♥ Du e världens finaste lilla pojke. Allt för dig!

Love love love

Nää titta nu.. halva BN har gått.. O jaa jag har tittat medans jag skrivit. Nu får det vara nog! :P

Gonatt mina älsklingar


Amazing

Jag e lite av en fåfäng typ.. Inte så farligt men just det här med smink när man går utanför dörren. Jag kan gå utan typ till affären o så men helst inte.. Jobbet o så absolut på med makeup!

Nu har jag i en veckas tid gått till jobbet UTAN smink! Inte för att jag vill.. nej nej.. Mitt ena öga e mongo! Har fått ögoninfla tror jag.. har gått med ett öga som e hälften så stort som det andra för att det e lite svullet o rött.. SNYGGT! Har som sagt gått med mongoöga i en vecka nu o idag tog jag tag i saken. Fick ögondroppar utskrivet TACK FÖR DET! :)  När jag klev in där så sa hon - Oj.. har du gått med ögat sådär en vecka? Vad jobbigt det måste va.. Ser du något på det ögat? Jag ska inte ens ta på den utan du får ögondroppar utskrivet direkt så att bakterierna försvinner. Jag har inte tyckt att det verkade så farligt haha Visst att jag ser lite suddigt men har vant mig med känslan av att ha skräp i ögat.. Precis så det känns!

Nu hoppas vi på att det blir bättre och att jag slipper mitt lillöga :P  OCH ATT JAG KAN BÖRJA SMINKA MIG IGEN. Det e ju jaaag.. Känns tomt.. o jag kan inte ens vänja mig vid det här. Känner mig fräshare med makeup helt enkelt :)



Min lillbebis sover gott o jag med om en stund

Gonatt sötnötar

Flytt

Såg en hög flyttfåglar när jag åkte hem från jobbet idag...  Tänkte.. Vad lätt för dom.

Kom så drar vi till varmare breddgrader grabbar! Börjar bli så jävla kallt i detta land!

Nej de e inge skit på skärmen.. De e flyttfåglar!



Önskar att det var lika lätt för en annan.. Men det kommer det kommer :)

Blommor

Jag behöver mer blommor här hemma! E nästan helt blomlös.. Kan vara för att jag inte har nå gröna fingrar?.. Men har köpt två blommor till köksfönstret nu! :) Tar väl ett år för nästa köp av nån blomma... :P

En tråkig sak.... Kan inte åka till sthlm nästa helg :/ Tråkigt! Men det kommer fler tåg.

Saknar min familj, speciellt pappa! Vi pratar 1-3 ggr per dag. Men Nikko o han pratar mest.. Nikko kan komma helt plötsligt med mobilen.. Ringa Ukki mamma.. Ja sakna Ukki. Sen ringer han honom o säger det o sen avslutar han Älka dig ukki pusspuss  sååå sött! kan även vara Miretta eller Harri han vill ringa självmant.

Han surrar så mycket nu.. Jag frågade honom vad han hade gjort på dagis.. Han satt tyst en stund sen sa han klockrent.. Vet inte.. ! Coolt! En till ny grej.. Jag frågade något i bilen på väg hem från dagis - Vad sa du mamma....!! Låter så sött från hans mun. Döööör inombords av lycka o kärlek! 
Sen har han börjat sjunga jätte mycket. Jag kan få riktiga glädjetårar när jag hör honom ligga o sjunga i sin säng innan han somnar eller när han leker. Sen kan han plötsligt säga. Nikko jätte duktig sjunga mamma! Så ler han brett haha Min gullrumpa!!


Det e så kul när han gör sig förstådd. Kul när det går framåt och jag e så stolt över min lilla grabb ♥
Jaaa säkert jätte tråkigt o läsa om men LÄÄÄS INTE DÅÅÅÅÅ :P  Jag kan skriva hur mycket som helst om Nikkos hyss bara för att jag älskar honom och att jag kan! :D

Gonatt

Over n out

Grabbarna grus i mörkret

Så här såg det ut på min balle idag :)

Älskar dig!!


Tönt..

Jag e en tönt.. Jag vågar inte kolla på skräckfilmer själv!! Jag vill titta.. o så försöker jag.. Meeen blir nojig o töntig direkt efter.. Vågar knappt duscha, måste ha ett öga öppet haha De e sant! Kollar under sängen o sånt fjantigt. Veeet att det bara e film.. Men det finns riktiga psykon ute i världen och man vet aldrig vart dom e eller vad dom har fått för sig.. Dom har ju MASSOR av filmer dom kan få dom sjukaste ideerna av iaf... Och hur många psykon har man inte i sin närhet varje dag.. LÄSKIGT! Nojig ja..
Sen jag fick Nikko har det blivit ännu värre.. Vågade knappt gå själv ens med Bozo 50 kgs rottis i skogen! Gick i skogen men längs vägarna.. hehe mupp jag e!



Jaja får helt enkelt vara utan skräckfilmerna.. men sen e det nått i mig som säger att jag måste titta lite så jag vet vad filmen handlar om på ett ungefär.. Så jag har ju sett dom flesta filmerna "som man ska ha sett" :)

Tacka vet jag komedier!

Kvällstankar

Delar med mig av mina kvällstankar..

Undrar om jag e redo för ett förhållande.. Skönt o ha nån som kommer o går lite som jag vill.. Det är det ultimata just nu.. Eller ett stadigt förhållande kanske MEN inte här i Kramfors!

Jag har bestämt från början sen jag blev ensam att all min tid som jag kan ge Nikko ska jag ge honom. Det har jag även gjort! Är jätte glad över det.. Har gett mig chansen att hitta tillbaka till den jag är. Tror att det hade blivit kaos om jag hittade en ny direkt som skulle komma in i Nikkos o mitt liv. Konstigt för både Nikko och mig. Att hoppa in i något nytt direkt hade inte fått mig o må bra tror jag..

Jag har verkligen tagit den rätta vägen. Stolt över mig själv som lyssnade på mig själv. Händer inte ofta! :P  Även fått följa Nikkos minsta lilla framsteg. Överlycklig! ♥
Mår bra i både hjärta och själ nu när jag funderar, e lixom nöjd.
Vissa stunder har det vart tufft.. men har ändå ridit ut stormen på bästa sätt. Har även saknat att leva med någon och dela med mig av mitt liv till någon. Men ganska fort har den tanken försvunnit oftast.. Har trivts "ensam"! Hade aldrig pallat med.. Och tänk va roligt jag har haft på vägen!! :D
Är så tacksam för ALLA vänner och familj jag har runt omkring mig o Nikko.. Ni finns alltid där oavsett. Tacksam♥

Ska bli spännande o se vart vinden bär oss här näst :)




Trött

Trött som ett as.. But Im still going strong!

Hallåå jag skulle verkligen behöva en nanny.. Kan man hyra nån? Vill nån ställa upp? Asso kanske en gång i veckan.. Skulle vara så skönt! Jobba över och få ihop nån timme extra.. Handla utan barn Slippa laga middag nångång! Bara det!
Idag blev vi bjudna på middag av snälla grannen o Nikkos dagiskompis. Jätte skönt! MEN det betyder att jag inte har en lunchlåda till imorgon... :/ Vilket innebär att jag ändå måste laga mat.. Vill inte! Men plånboken just nu säger att jag måste.

Så om nån känner sig manad att bli våran nanny hojta!! Självklart för en peng :P

Nästa vecka blir det nog en sthlmstripp över helgen! Vi får se.. Längtar till mina hjärtor..

Åååh

Djurgården.. Två dagar i rad förgyller Ni våra kvällar. Kan inte bli bättre! Speciellt att vi visar dom som inte e värda ens att nämna här.. Att vi e bäst! Skiter i tabeller hit o dit.. Vi vann o vann igen! :D Underbart!


Måndag

Trodde att det skulle bli en tuff dag.. Eftersom jag varit hemma en vecka. Men det gick as bra :D Ap mycket o göra och dagen bara försvann! Underbart. Men jag var trött när jag åkte hemåt.. Då kände jag hur trött jag var. Farligt o köra i regn o rusk när man e trött!

Åå jag längtar inte till att köra den vägen när snön kommer.. Kanske man ska ta o köpa sig en skoter?.... Asso jag e ju fan nästan en norrlänning! Har man bott här i 7 år.. Då får man köpa sig en skoter :P  Vad tror ni?

Nu blir det sängläge och lite spelande på mobilen :)

Gonatt folket

Måste bara säga GRATTIS DJURGÅRDEN ♥   Så underbart SÅ BRA!
Vi visade råttorna deras plats.. 0 :)






MY LOVE

MY LOVE IS HOME ♥

Spindlar e ju kul..









Min finaste lilla glada pojke

Skön

Haft en skön helg! Tagit det lugnt, umgåtts, svängt mina non-lurviga :D, skrattat åt våra misstag hahaha

Om nån timme kommer min älsklings kille :) Kram o puss kalas ♥

Imorgon jobb o dagis. Ser faktiskt fram emot o jobba hur konstigt det än låter. Kommer säkert få jobba arslet av mig men roligt ändå! :) Missat en vecka nu.. Inte bra!

Men nu e jag på G igen :D


Varför?

Varför gör jag så här..........

Jag satte igång en tvätt för inte så länge.. Nu måste jag sitta här o vänta på att den ska bli klar.. 
Gäspar ihjäl mig!



E barnledig i helgen!! WAWAWEEWAA :D  Ska softa softa kanske roa mig lite på lördag. Vi får se. Blir nog inte så mycket alkohol för min del med tanke på värktabletterna.. Jag e duktig ibland. :P

Lär väl bli lite små äventyr.. Ska bli helt underbart faktiskt och bara få vara. Har haft det lite intensivt med sjukdomar, ta hand om min kille, jobb osv Det tar på krafterna!

Men nu har jag hela lördagen o halva söndagen o göra vad jag vill på niiice

Ska poppa musik iaf.. När jag lagat den sönderklippta kabeln...................


Soft

Soft dag.. Men längtar ändå till jobbet!

Btw Julen e hääär för er som inte hänger med :P


Nikko första parket framför Mora Träsk :D


Nån har inte sovit middag idag.. Började fixa middagen o tyckte det blev lite väl tyst..

Schyssta sovställningar

♥ Hjärtegrisen ♥


Sköööön

Dance I said!


Heller inte de nyaste men så underbart party! Man kan inte bli nått annat än glad till den här.. Har den tom som ringsignal.. Så om jag inte svarar nångång så kan det vara för att jag vill lyssna på låten :D

Gammal

Gammal som gatan men ack så roligt! :D

Gonatt

Sitter här i dimman :) Rätt skönt.. Lagom dåsig, lagom trött, lagpm nöjd :) 

Har lekt DVD mekaniker efter att småfingrr vart o stoppat in 7 skivir in i DVDn samtidigt.. När jag fråga vart hans filmer va pekade han bara på DVDn o sa dääär mamma! Skit nöjd.. Men men som den allfixaren jag e kirrade jag det genom att dissikera DVDn :)

Har varit o handlat.. Gick som att jag gjort på mig.. Men vad ska jag göra! Fick hjälp med kassen hem iaf :)

Nikko har lekt med grannarna. Skönt o bqra få vara en stund :)

Min pappa har ringt ca 10 gånger idag.. Kan bli lite jobbigt. Han var på väg hit för att vara med Nikko o hjälpa till här hemma. Från Finland. Gulle pappa :) Jag hejdade honom o sa att det onödigt dyrt. Han kommer inte i veckan utan troligtvis nästa vecka istället. Blir ju barnledig o helgen!!!!! :P Men idag kände jag hur mycket jag saknar honom. Älskar dig pappa! Du finns alltid där ändå på ditt lilla sätt. ♥

Just nu: ett konstigt soffläge med American Dad, messar.
Kommer att  ske: Dusch o gonatt

Mitt hjärta





Ryggskott.nu

Herregu vilken natt!

Smällde till, försökte resa mig upp men föll ihop.. Läskigt o jäkligt ont hade jag. Hittade ingen bra ställning heller.. Kunde inte sitta, stå eller gå. Fick panik också för jag hade inte mobilen inom räckhåll. Tänkte även på Nikko.. tänk om han skulle vakna o jag kan inte göra ett skit! Hitta mamma i den ställningen gråtandes o lite smått panikslagen hade nog inte varit nån hitt. Hittade till slut en ställning som kändes ok som gjorde att jag kunde andas iaf. Hasade mig mot mobilen som ett jag vet inte vad.. Fick även tag i ängeln Mary som kom direkt för att stanna med Nikko ifall jag behövde åka in. Tack tack tack tack ♥

Ambulansen kom.. Fick smärtstillande. Vilket jag tackar gudarna för att det finns!! Fick en nål i handen..! Hatar sprutor mest av allt!! SEN FICK JAG EN SPRUTA I SKINKAN haha
Fick åka med dom.. Hoppas för guds skull att inte grannarna såg mig.. haha Eftersom jag har en trapp i min lägenhet o den e lite trång nere vid dörren så sa dom att dom kommer inte komma ut med båren.. Så jag fick kryp hasa mig ner för trappen och ut till båren hahahah Fatta va sjukt det måste sett ut!! :D Men jag kom fram och fick ta lite prover o de kom fram till att det var ryggskott. Så nu har man haft det också.. Coolt! :P

Som sagt tacka vet jag värktabletter i alla dess slag just nu! Smärta! Kan föda 7 barn till! Bring it! Lite såsig i skallen bara..

Jag kom väl hem innan 3 iaf tror jag det var.. O Nikko min baby vaknade 07 helt ovetandes om allting. Glad o snorig :)

Här e min kille som försöker visa hur stark han är :D



Så söööt! ♥

Igår kom han även på att han kan klättra upp på gungan utan hjälp+ att han kunde stå på gungan helt själv o ge lite fart. Snacka om stolt kille..Han blev en riktig mallgroda! :D




Kom nu


MÄN

Hemmabio skit! Har skalat kablar o skit.. Jag kan.. o det funkar MEN jag hatar sånt här! Sånt här e verkligen till för er karlar.. Byta däck.. ALDRIG I LIVET! Mixtra med datorer.. nono, borra=Män! Finns mer... Jag gör allt det där själv just nu.. men e inte van!

Det här med däcken.. Har bytt däck kanske 2 ggr under dessa 10-11 år jag har haft mitt körkort. Ganska bra jobbat ändå. Tack pappa (när jag bodde i sthlm) ♥ 
Idag.. NO WAY! Måste fortfarande tänka på mina naglar :P Finns folk som gääärna byter däck åt mig.. så varsågod!

Vet att dom flesta tjejer som läser nu kanske tänker.. Jag klarar mig själv! Behöver ingen hjälp. Jag e stark. En äkta kvinna reder sig själv? hehe Nått i den stilen.. BRA FÖR ER! Verkligen..

Men jag vill helt enkelt inte.. Inte mitt intresse. Kaxigt kanske men så e det!





Heeelg

Ååå det e heeelg :D Underbart! Sitter uppe som vanligt bara för att jag kan.. o lika korkad som vanligt.. Har en Nikko som kommer o vakna tidigt ändå :P

Men bara känslan o slippa "stressen" med att jag måste gå o sova, måste upp om 7, 6 5 timmar för att åka iväg!

Har haft en cozey kväll/natt med min kära vän.. Snicksnackat i min soffa med ett varsit glas Pepsi. Lugnt o skönt!

Saknar sthlm.. Måste ner snart o få min dos igen..

Nää gonatt nördar..






Trivs

Trivs på jobbet! Har jätte kul. Men jag e såååå trött.. Önskar jag bara fick en morgon jag fick sova uut. Det kommer kanske nästa helg.. men vi får se. Det e tur att det e kul på jobbet o mycket o göra så man inte hinner känna efter så mycket.

Men nu e det nästan tack o gonatt folket.. Helt slut i pallet!



Fläta

Hade fläta idag.. töntigt!


Myspys

Myspys med middag hos Mary o Micke+fam :) En fin avslutning på helgen.

Kul på studsmattan :D



Nikko o hamstern Leo som han matade med gurka.. Såå kuul



Nikko hittade en favorit! (som ska inhandlas framöver) :) Han o Theo gasade runt på moppen runt runt runt.


Jobb o dagis o se fram emot denna vecka :P

Nordvik

Imorse vaknade Nikko glatt 06.30...! Klev upp, satte på tvn, gav han en yoghurt o en sked.. La mig i sängen igen.. DÖD! Kunde inte riktigt somna om men skönt o bara få ligga o dra sig en timme! Under den timmen kom Nikko springandes till mig 10 ggr. Han ville bara kramas en stund, berätta vad som hände på tvn, frågade om lördagsgodis, dricka, leka osv Gullefjun ♥  När jag klev upp så vart det frukost, fixa sig o iväg mot Nordvik :)
Där hade vi riktigt mysigt. En perfekt lördag. Ingen damp utan bara trevligt.


Grisarna var nog höjdpunkten för Nikko. Dom fick ordentligt med äpplen.. Nikko sprang mellan några äppelträd och grisarna 70 ggr :D

Kaniner

Hästarna var också poppis

Liten på jorden ♥

Fikatime

 

Så här slut kan man bli efter en heldag med spring bland djuren..

Somnar mitt i chipsätandet

 

Nikko var utan blöja hela kvällen idag! Bara en liten olycka.. o det var egentligen mitt fel. Att jag inte var med riktigt.. :P Han hällde ut allt sitt lego på golvet för att bygga lite.. Sen vart det tyst en stund medans jag satt vid datan.. Så sa han titta mamma ny potta! Kissade en skvätt i den tomma lego lådan.. o jag fattade inte ens att han kissade i den när han satt där :D Tog kort på honom för han såg så gullig ut i sin lilla låda.. Tills han sa mamma titta kiss! hehe Nästan rätt!

Men resten av kvällen gick galant! Duktig kille!

Mitt lilla hjärtegryn. Mitt ALLT. E så stolt över dig!

puss

 


Gonatt..

Tar min bok o myser ner mig i sängen.. Lite tomt men det gör ingenting just nu! :P Ska bli såååå skönt o få lägga sig ner o vila skallen o inte göra nått! Läsa tills man inte ser vad man läser o måste läsa om raderna. Nice..

O INGEN JÄÄÄÄVLA VÄCKARKLOCKA SOM VÄCKER EN!! :D




Imorgon blir det en tripp för la familia. Upp hyffsat tidigt.

Gonatt mina kära

Mobilen..

Älskar min mobil.. men tror jag har fått nog nu... 3 gången jag måste lämna in den nu! HEJ DÅÅÅÅÅ !!!   Den stänger av sig, blir flygplansläge plötsligt, går inte att sätta på bland..
Blir galen!

Bästa telebobo.. Im gona miss u.. But u suck..

Jag kanske ska gå emot mina känslor.. o skaffa mig en Ifån iaf.. Fast det tar emot! Min e ju så mycket bättre.. på många sätt. Det e sant. Bästa kameran, ingen värmetouch, snyggare  osv Vi får se hur det blir! Kommer säkert sitta där snart med en mobil som alla andra har o fåna mig.. Töntigt! :P

Måste berätta om våran middag idag.. Latmasken bet mig idag så jag köpte 2 kycklingrullar till mig o Nikko. Jag åt halva o blev proppmätt! Nikko däremot.. Han upp hela sin!! HUUUR??! Den måste ligga raklång upp till halsen typ? Jag förstår helt ärligt inte vart allt tar vägen? Rullen e ju halva honom! Amazing! Nikko verkar ha fått det här med ämnesomsättningen från sin far :) Nikko äter som en häst!
Jag e såå glad att han e så duktig på att äta. Nästan dagligen när jag hämtar honom från dagis så berömmer dom Nikkos intag av mat.. :D
Kul!

Nu blir det snart en dusch o sen blir det sängen. Sjukt trött!

Hallåå det e snart helg igen!!




RSS 2.0