Hejhej!

ååååå jag blir tokig.. sitter här på jobbet o drömmer mig bort en stund.. till playan typ.. Blir så tokig av bara vetskapen att jag kommer snart ha sand mellan tårna.. endast 3 veckor kvar nu.. Bara längtar! Få känna vämen, äta, bada o umgås med varann. Ska bli så kul o skönt!
Sen att vi åker med goda vänner är ett stort plus! Härligt härligt.. :)

Idag måste jag komma ihåg o ringa soraya.. brorsdotter.. Hon fyller år idag tror hon fyller 6 år om jag inte minns fel.. Hon e världens sötaste!

Nää nu måste jag jobba vidare.. Önskar jag hade mer tid att skriva.. men jag skriver när jag tid o lust


Jaha..

Nu ska jag bara försöka förstå mig på hur man ska göra med koder bilder osv.. Det ska nog gå bra.. eller? :P
Ska försöka ge mig in på det här med att blogga o se om det är nått för mig..? Vi får väl se! :)

Idag så klev jag upp tidigt fast det är lördag.. Vi har joakim min sambo Mattias(matte) son. Honom har vi varannan vecka. Vi klev upp, åt frukost sen ville han ta ett bad.. o det fick han. Så det var en lugn o skön morgon.

Nu hade jag tänkt o kolla om jag har nått o sälja.. min kompis ska ha loppis o det fick mig att tänka till.. Har massor med saker som jag vill bli av med. Har t.o.m kläder som är nästan oanvända som jag kan sälja, lampor helt nya.. en gammal bandare.. tavlor, en massa småprylar. Kan va vara skönt o bli av med.. Varför kasta om folk är villiga o betala för det??! :) Så det ska jag sysselsätta mig med nu.. o hitta allt oxå!

Matte o Joakim                        Bozo


RSS 2.0