Jihaa

2010 har kanske inte varit det bästa året i mitt liv men tar det mesta som hänt o slänger i trashen! Där den hör hemma :)

Sen det fina jag har hittat behåller jag nära mitt hjärta.

Nu kommer ett nytt år med nya möjligheter och nya friska tag. Kommer att bli ett händelserikt år har jag en känning av.. :) Ser fram emot det mesta!

Gott nytt år kära vänner o ni andra yra

Ha en underbar kväll

Håll i hatten!

Tv-spel

Nästan glömt bort vilket tv-spels freak jag är.. Fick den gamla känslan tillbaka ikväll när jag spelade hos grannen :) Ni vet den där känslan.. " Jag tänker inte ge mig! Jag ska klara den här banan!" Man sitter fast..

Ska plocka fram mitt xbox o lira lite här hemma nu. Jag vet att jag e 30.. men det e ju så kul!
Hade flera tvspels kvällar förr o nu har det inte blivit nått! Synd att jag inte fick med mig 360n.. :P Får köpa ett nytt men då blir det nog ps3.

Idag spelades det lite gamla godingar som Sony och Tomb rider.. Måste köpa fler spel till mitt gamla.
Men någonting jag verkligen skulle vilja ha är Nintendo 8 bitars!! Guu va kul det skulle vara.. Fick en när jag gick i 4an eller 5 an. Nu, borta!

 

Jag kommer nog aldrig o växa upp.. Kommer alltid att ha mitt barnasinne kvar. Vilket jag även tror är viktigt att ha kvar.

Imorgon gott folk.. fiestaaa :D

Ha ett underbart gott nytt år. För det ska jag ha! Kan inte bli något annat än gott :P

TACK..

Linda för den goda middagen. Lasagne + hemmagjord glass direkt från paketet! Inte illa. Va lite impad faktiskt! :P
Som sagt jag o Nina har nu bestämt att vi kommer o äter middag hos er varje onsdag från och med nu. Bara o duka upp till fler.. Kan inte bli bättre! Kanske vi kan skippa alkoholen då? Ja du vet hur det slutar.. :P

Tack! ♥

Märkte något nytt med Linda idag.. Hon är väldigt internationell.. Hon översatte Bonde söker fru åt mig! Helt otroligt!

Jag kan även alla repliker från Shrek nu .. Behöver inte ens se filmen längre! Tack Alva o Linda :D

Mungiporna krampar fortfarande.. känner mig som smilfinken!

Saknar min bebis dock.. Mamma älskar dig! :)
♥Tomt här hemma utan dig♥

Mamma

God jul mamma..




Där i den lilla ljusa gropen är mammas grav ♥

När vi kom fram till graven på julaftonskvällen så var graven helt översnöad.. Vi fick ploga oss fram i den höga snön som gick upp till knäna. Vi grävde fram stenen och gjorde iordning med dom fina ljusen. Det blev så mysigt ♥

Guu vad jag saknar dig. Det fattas någon hela tiden.. Och det är du!
Men du finns i mitt hjärta för evigt..
Älskar dig

Juuul

Ååå det händer så mycket hela tiden så jag hinner knappt med mig själv.

Det senaste är att vi har varit i mitt kära stockholm ♥

Jag o Nikko var med om en riktig resa! Med förseningar hit o dit men vi kom fram o hem ordentligt ändå.. :) Kom hem 22.30 igår.. Trötta men nöjda.

Nikko var sååå duktig hela tiden. Jag trodde det skulle bli jätte jobbigt för honom men han klarade av den jobbigaste biten med att vänta o vänta helt galant. Sysselsatte honom med lite smått o gott. När vi klev av tåget i sundsvall så kom ett par fram till mig o berömde både mig o Nikko, för att Nikko var så charmig o charmade alla på tåget med sitt smil o flirtande (från mamma) haha berömde mig för att jag verkade vara en så duktig mamma. Inte varje dag man får höra sånt från främmande folk. Klappar mig själv på axeln :P
Jag är så stolt över min lilla älskling

Bussen..




Min pepparkaksrambo :D


Den fina kostymen som vi fick av Ukki när han var en baby. Passar perfekt nu :)
Den fick vara på ca en kvart.. Tills den var brun av all chocklad som han gottade sig med.



Nikko var lite nyfiken på alla paket som låg under granen :)


Nikko kom inklampandes med dom här fina skorna..


Älskar dig min finaste lilla pojke ♥ Du är det finaste jag har

Vi har haft en härlig jul med nära o kära ♥ Tack Miretta o Harri för allting! Det kunde inte ha blivit en bättre jul. Så nöjd!

Har fler bilder o lägga upp men Miretta har dom på sin kamera.. Nikko med tomten osv  Så dom kommer upp dom med så småningom :)


Busvisslar

En suverään helg! Haft jätte kul o fått garva så det räcker o blir över. Tack!



Idag har jag slagit in julklappar och jag tycker det e så mysigt. Måste köpa lite mer när pengarna ramlar in.. Att ge bort julklappar är det bästa! Önskar jag hade pengar så man kunde köpa till alla!


Dansa?


Puuh

Spex på högsta nivå




ByggareBob


Gullunge


En bild från idag.. på väg till solle sjukhus med Nikko.
Vet inte om jag ska ta denna bild positivt el negativt.. :P



Nikko fick en fin hink efter han röntgat sitt lilla ben.. Min kille e så duktig!
Han är så medveten också.. Jag berättade igår vid sängdags om att jag skulle komma o hämta honom på dagis efter han ätit för att vi ska åka till doktorn så han får titta på benet igen.
Säger det även när vi åker till dagis idag.. När jag hämtar honom senare så säger han "Mamma.. bilen surrsurr och så pekar han på benet! Ni kanske inte tycker det betyder något men för mig gör de det!! Att han kommer ihåg o förstod! :D

Här ropar han bara Mamma titta!


♥Älskar dig mest i hela världen mitt hjärta, min kärlek till dig går inte o beskriva i ord♥

Tomten

Vad hände med min fina tomte som jag har hängandes på väggen
ovanför toastolen.....?


Tredje

Nu är det tredje advent o det tredje ljuset är tänt

Haft en mysig dag med mitt lilla hjärta. Vi var ute en stund med pulkan på dagen o fick lite solljus på oss. Skönt men med nästan -20 så kunde vi inte vara ute så länge. Tog en liten promenad så Nikko fick dra sin pulka som verkar vara såå roligt. Hemvägen fick jag dra den lille så att han inte anstränger sitt lilla ben som han har ont i.. Sen åkte vi o köpte en födelsedagspresent till Polarnpär (Theo) som fyllde hela 2 år i fredags! Tiden går fort.. Vi kunde in komma på kalaset i fredags eftersom Nikko hade kräkts på dagis en gång. Ville inte riskera något. Så vi stannade hemma o hade fredagsmys istället. Tror inte det var nå magsjuka för han har inte visat nått efter jag hämtade honom.. ätit som vanligt o vart pigg o glad.
JÄTTE SKÖNT!!
Kräk e något jag inte pallar med.. :P

Väl hemma så åt vi eller mest Nikko.. Han åt en hel fiskbulle burk själv. Duktig på att äta! :D Sen var det tack o gonatt i nån timme.

När vi vaknade så gjorde vi oss iordning för fika hos MoM för att ge presenten till Theo.
Där hade vi trevligt o vi fick en massa gott som vanligt.
Nikko o Theo pulade på med sitt. :)

Väl hemma på parkeringen så möter vi upp Grannen o Milla. Milla o Nikko sprang mot varann helt överlyckliga båda två. Dom lekte i snön och jagade o skrattade ihop ett tag medans vi andra höll på o frysa ihjäl. Till slut fick jag in Nikko.

Nu sover mitt lilla hjärta och imorgon väntar nya äventyr :)

Här ser ni hur röd o fin man blir om kinderna när man varit ute i kylan :D






Min prinsii

My love of my life

Mys med mamma ♥




Så här glad o stolt kan man se ut om man har byggt upp ett torn med klossar och raserat det :D


Han kom till mig med en hårsnodd och ville att jag skulle göra en liten toffs mitt på huvudet.. Han sa även att hans lugg e för lång och att han ville få bort luggen från ögonen..... så mamma hjälpte honom självklart.. :P



♥♥♥

Bilder

Jaa jag bor i Norrland :P


Igår va vi på middag hos Nina o Claes. Vart inge Linda för hon blev sjuk :( Men va trevligt vi hade hos N o C ♥



Han kan som sagt konsten att se chockad ut.. Tom. när han läser boken om pippisarna.. :D  "Oooh"


Hmm.. så kan man också göra :D



Jag o Nikko har en koja under täcket o leker med mobil-lampan.. Skratt och bus innan sovdags :D




En färdig lekt trött yr mamma.. Gonatt


Har

Har man världens sötaste barn eller har man!!?  Det bara pirrar i kroppen av all kärlek.. Älskar dig min son.. mest i hela världen!!! Vill knappt att du ska gå o lägga dig för att du är så mysig.. Din kärlek värmer.

Imorgon efter jobb o dagis så har vi blivit bjudna hem till finaste Linda på våfflor o fika! (måste skriva så här nu.. annars blir Nina ledsen)  Finaste Nina kommer också vara där! + alla barn. Ska bli riktigt kul :)



Nikko har svårt o släppa sin pulka.. Från parkeringen hem till dörren tar det max 1 minut o gå.. Vi är hemma på en kvart tjugo minuter om Nikko får bestämma. Idag drog han runt på sin pulka på gården och vart jäätte sur när jag ville gå in o fixa middag o värma mig..
Ibland e han för gullig.. ♥





Taco

Det blev en tacomåndag här hemma idag efter dagis :)
Nikko proppade i sig.. Jag är lyckligt lottad som har en unge som kan äta det mesta och ibland MYCKET. Han är så gullig när han sitter där helt inne i sin mat.. små pratar och dricker när jag dricker och ibland så blir det en skål :D

Efter maten blev det i vanlig ordning Bompa, mys i soffan. Nikko har hittat en ny favorit o somna med... sitt dagisfoto med alla kompisar o fröknar som jag ramat in. Den är lite otymplig men det verkar inte göra nått.. :P  Kan bli lite jobbigt i längden för jag ska gärna titta på den hela tiden också och sitta o fråga vad alla heter :) Nu kan jag alla ungar som ett rinnande vatten.. Nikko hjälpte mig faktiskt med nått namn i början. Då blir man stolt! Han har börjat försöka prata mer o mer o det kommer bara mer o mer ord. Kul!

Efter en bok och titt på dagisfoto så somnade han som en stock i sin säng ♥

 

Så nu har mamma lite ensamtid :P Eller nått..


Dubbelt!

Vilken överraskning jag fick! Trodde att bara Jenny skulle dyka upp men så fick jag dubbelt upp av mina bästa! Kathleen kom med som en surprise :D  Sånt värmer i hjärtat!!

Ett par dagar med mycket skratt och prat om roliga minnen från förr. Kul att bli påmind om saker man har glömt bort under alla dessa år. Jag o Jenny kom på att vi har känt varann i 21 år..! Vi älskar o prata om våra minnen.. det gör vi varje gång vi ses. Vi var så brända o hade så sjukt kul så att vi alla ligger på golvet o krälar av kramp i magen för att vi skrattar så mycket åt våra historier. Vi borde skriva en bok! haha

Hmm.. 21 år... Då kan man börja fundera på hur gammal man är egentligen :D

När vi ses så blir vi allt mellan 13-18 år igen.. Trams, skiter i allt o kör all in på ALLT haha Jag älskar er!

Vi skulle ta ett kompis kort hos grannen.. mm det gick ju sådär.. :D

Höll seriöst på o dö.. Vi skulle vara allvarliga men efter ca30 kort så fick vi till nått kort där vi inte ser heelt mongolida ut :D


Helt FANTASTISKT! :D






Det ser ut som vi gråter men vi skrattar så vi gråter..

My lovely


Good

 

Good feelings


IMORGON

Fredag, helg, barnledig, party, jobbar i ett par timmar på lördag, so what?:D, umgås med vänner, ha rooooligt!

Sen att jag väntar på en vän som dyker upp om nån timme gör inte saken sämre! :D

WEHOO :D


RSS 2.0