USCH!!

Idag var jag TVUNGEN att få en akut-tid till tandläkaren.. Har JÄTTE ont i min visdomstand som växer och varar.. JA ni hörde rätt!! mysigt va.. nooot!!
Igår och idag har jag levt på Ipren o Alvedon.. Fyy va ont jag har! Först i benen o sen tandfan! Jag började t.o.m grina för att jag inte orkar med mer smärta!!

Idag vart jag arg... Jag HATAR att gå till tandläkaren för det första.. Jag är rädd för sprutan!
När jag fått min akuttid så åker jag dit.. Går fram till kassan o ska fråga om det går bra att ta det på en faktura MEN det gick inte sörru! ABSOLUT inte! Vart så less... Hur kommer det säg att ALLA andra företag tar fakturor men inte dom? Frågade vad han trodde det skulle gå på ett ungefär ( så jag vet om jag har råd ens) 300-400 kr sa han. Helt ok tänkte jag!

Hon tittar i min mun i HÖGST 5 min sammanlagt om ens det.. UTAN att överdriva!
Hon konstaterar att jag har en inflamation och skriver ut ett recept på penicilin.. Sen var det klart!
Går fram till kassan igen för att betala kalaset.. 800 kr tack säger "farbrorn".............. !!!

-Eeee ok.. Ursäkta om jag frågar men VAD är det jag betalar för exakt? Frågar jag då
Han mumlar på.. hör inte ens vad han säger för att det kokar i mig! Ångrar att jag gick dit! jaja men jag fick receptet iaf...... Så jag gick därifrån med en 20 lapp kvar i plånboken.. Nu ekar den!
Så därför hatar jag tandläkaren ännu mer nu!! Han har förstört min månad! :P

Men jag e inte bitter!

Sätter upp lite bilder på min gullunge istället! Han kan konsten att göra mig glad när som♥



BABYSÅNG

Idag steg vi upp vid 9 jag o Nikko. Jätte skönt. Sen när vi gjort oss iordning så åkte vi till Öppna förskolan för lite babysång. Nikko va på i början, han satt o lekte o bet på nån leksak och tittade på dom andra babysarna som va där. Lite lugnare idag när bara babysar är där. Man måste vara mellan 0-1,5 år för att där på fredagar.
När halva sångstunden gått så började Nikko kasta sig bakåt mot mig o mysa o gosa in i mig.. Han ville sova. Så vi sjöng klart o sen åkte vi direkt efter. 
Vi tog en fika hos Mary. Jag hade tänkt att Nikko kunde få snutta lite o sen skulle han somna som en stock där..... MEN icke! Han var trött men skulle ändå vara vaken. Man kan ju inte missa nått!
Så det vart en snabb kaffe o sen åkte vi hem. Nikko somnade på en gång och sov ett bra tag. Det ser så mysigt ut när han sover. Han är världens vackraste då! (annars oxå såklart!)  Myskillen..♥


Sen måste jag visa en bild på Nikko med ett speciellt plagg på sig.. ÄNTLIGEN passar den! :D



TACK BIRGITTA!! Den är ju för söt ♥

Två

Det har hittills varit två mycket mysiga och bra dagar med Nikko. Vi har haft så mysigt på dagarna. Han är på så bra humör nästan jämt speciellt på dagarna. Han är mitt lilla hjärta! Jag älskar honom så mycket!!

Idag har vi varit en sväng på Öppna förskolan. Vi tittade på alla barn som skuttade runt och stojade.. Nikko o Theo tog det hyfsat lugnt. Nikko på mattan (där han inte kan slå sig på huvudet när han e på G :)  Han satt o lekte med lite leksaker och tittade som sagt på barnen runt omkring. Han såg lite fundersam ut ibland.. 
Han stod med hjälp av mig och ena handen mot ribbstolen ibland oxå.. lite väl kaxig när han ibland släppte helt och trodde att han kunde knata iväg! hehe  Tur att mamma är där!
Sen vart det sångstund och då samlas alla barn o vuxna i en ring för att sjunga o spela lite instrument samtidigt. Faktiskt så är det roligt! Nikko älskar det! Han sitter o kollar in "sångtanten" med gitarren och är helt inne i musiken när vi sjunger. Kul grej! Bra att det finns. Me like

Efter det så tog Mary, Theo, Tilde, jag och Nikko en prommis ute på "stan" Kollade in affärerna o alla reor som är nu! Mycket nöje... INTE!!! UTAN PENGAR............................................

Sen åkte vi hem och Nikko somnade som en stock i vagnen, men jag var tyvärr tvungen att väcka honom för att åka iväg o hämta Jocke från fritids efter 45 min.. Stackarn.. han sov som en prins med händerna fint på magen och näsan upp i vädret.. Gullunge!! ♥

Kvällen har varit lugn, har busat med Nikko, ätit fläskfille, suttit vid datan o kollat lite avsnitt från RHW.. Så roligt!..., druckit kaffe, tvättat, hängt tvätt, vart ute med Bozo, lagt min lilla älskling.
Nu sitter jag här o bara är.. Ganska skönt!

Gonatt alla när det väl e dags!

PS Grattis Angelica till lillpojken!! Längtar tills jag får se den lille :)  Kramar

MÄTT!!

Oh shit.. Av med jeansen.. på med mjukisbralla! Är så mätt så jag mår illa.. Men gott va det! Jätte gott.
Ska man behöva vänta ett helt år nu till nästa kräftfrossa tro? :D



Vi skulle spela spel o så efter maten men vi alla fastnade i filmen barnen satt o kollade på.. Pirates of the Caribian 3. Deppan e ju en bra skådis! Speciellt när han får spela lite sjuk. Han passar o spela lite trippad.

Jag o Mary åkte o handlade godis på macken en sväng o sen satte vi oss i soffan igen med dom andra o fortsatte titta på filmen. Skönt o få softa! 
Nu har dom åkt hem o jag funderar på att gå o lägga mig i sängen o lösa lite korsord. Alltså korsord är det bästa sömnmedlet som finns för min del iaf!

Ögonen håller på att gå i kors nu och jag får rätta min stavning alldeles för många gånger nu.. Gonatt!

Tack för idag ;)

Längtar..

Jag längtar såå till ikväll.. Då blir det kräftor o allt som hör till! En liten kräftskiva med MoM+fam.
Det bara vattnas i munnen när jag tänker på kräftorna.. Fyy va gott det ska bli!



Egentligen har jag inte riktigt tid o sitta här ska fixa lite här hemma inför kvällen och städa o tvätta lite granna.. Sånt som måste göras!

Jag kanske tar lite bilder ikväll o sätter upp sen!



Ha en bra dag!

Sätter in en bild från igår.. Min lilla o stora älskling badade tillsammans i badkaret för första gången!
Den lilla älsklingen verkar gilla vatten, inte stilla en sekund!

Dagsinlägg..

Gör ett dagsinlägg nu medans jag hinner.. Nikko sitter i sin gåstol o härjar :)

Han vaknade för en stund sen och va på topp.. annat mot innan han somnade!

Ni ska få se några bilder på där han härjar runt med sin gåstol.. Helt tokig!








Go o glad min lilla älskling! ♥

Lugnt..

Det var lugnt med min fot.. Doktorn tog sig en titt på den och sa att det var en inflamation och att det inte fanns så mycket att göra åt den förutom att vänta ut den just nu. Han ville ta ett blodprov för att kolla om det är någon infektion i kroppen. Får svar på måndag troligtvis. Sen var det inte så mycket mer..  Jag tycker att det är så skönt när jag kommer dit jätte nervös över att han ska ropa dit fler doktorer för att titta på det och bli arg för att jag inte kommit tidigare för hjälp o sen att få amputera bort foten eller något.................. Man vet aldrig! :)  Men när han lugnt konstaterar en sak och inte ser rädd ut själv. hehe

Vet ni gott folk.. Nu ska ni som inte vill veta något om min "röda vecka" inte fortsätta läsa...
JAG HATAR DEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mitt humör e mongo.. Jag känner sån irritation och ilska mot nästan allt just nu! PGA den där j****la "röda veckan".. hormonerna sprutar ur alla hål! fyy det där lät nästan lite äckligt... hehe

Nu ska jag ta o prata klart med min kära Katja.. Kvällsprat e alltid mysigt!!

Gonatt mina nära o kära och okända

Trött, tröttare

TRÖTTAST!
Just nu känner jag mig helt slut som artist.. Förutom det har jag en svullen vrist.. som e öm.. Ska till doktorn imorgon o kolla den!
 Jag bara längtar till jag får sova en HEL natt. Kan inte dom där andra smågaddarna komma upp utan gnäll.. Alltså i Nikkos mun! :D

Idag har det varit en lugn dag faktiskt..  Vi var på informationsmötet om barn säkerhet och sjukdomar. Lärde mig hur man ska göra om barn sätter i halsen. Mycket nyttig information! Man ska INTE göra så som min mamma o pappa gjorde på Miretta min lillesyster när hon stoppade en 10 öring i näsan när hon var liten o inte fick ut den.. Vända henne upp o ner, hålla henne i benen o skaka järnet hysteriskt hahahahhaahhahaha (Kan ju förklarar en hel del hur hon är idag.. :P Skojar!) 
På riktigt så var det jätte nyttigt o lära sig hur man ska göra då!

Var en sväng förbi gamla jobbet.. Guu va jag längtar tillbaka dit! Kan inte nån av er i växeln bli gravid? Antonia? Ewa? Karin, Nån? :P Men det var ju lite dumt kanske.. Då fattas just DU som blev gravid ju. Det är ju gänget jag saknar.. :) 
Jag fick en stor kasse med barnkläder o gå igenom av Gudde. Tack! Alltid välkommet. :)
 
På dagen kom även Mary o Theo förbi på en iskaffe.. SÅ GOTT! Mysigt.

Och kvällen tillbringade vi hemma hos familjen Svensson/Näslund. Som vanligt var det trevligt och avslappnande.


Nu ska jag snart gå o sova.  Gonatt folket




PS. Han är det vackraste jag har! Jag e så lycklig som har en sån söt liten bebbe♥

Tisdag!

Dagens och kvälls sysslorna avklarade! Nu sitter jag här o halvkollar på Real Housewives NY.. Är det bara jag som gillar dessa serier??! :D   Det är så kul, jag blir helt fast i dessa serier. Jag tycker det är kul och intressant att se hur familjerna lever och är. Helt sjukt ibland men roligt! 
Jag är snart 30 jag vet...... hehe  

Idag har det varit en soft dag med Nikko. Vi har småpysslat här hemma och varit på en liten prommis tills det började regna. Då fick jag bråttom hem.. Inte för att varken Bozo el Nikko brydde sig så mycket men jag hade inte tagit med mig regnskyddet till barnvagnen. När vi hade vänt så slutade det dugga.. Jag fortsatte hemåt ifall det skulle komma mer.. Vi satte oss på gräsmattan på tomten o åt lite gräs, kräktes, och skrattade och bet på bollar och barnleksaker.. :P

Det blev ris och korvstrogge till middag mummaaa

Imorgon ska jag o Nikko iväg på BVC o möta upp Mary o Theo. Vi ska på ett informations möte om barnsjukdomar och säkerhet för barn. Kan bli trevligt. Sen efter det ska jag till gamla jobbet en sväng!

Jag har verkligen världens finaste bebis!! Jag är helt kär o såld.. Han gör min värld!! Han är det vackraste jag sett på länge! Jag älskar honom över allt annat. PUSSSSSSSSSSSSS♥


MÅNDAG

Idag börjas det.. Matte började jobba o Joakim på fritids. Han börjar skolan nästa vecka.
Det ska bli lite skönt att allt börjar rulla på som vanligt. Kanske jag kommer i säng lite tidigare på kvällarna...?

Det är faktiskt lite mysigt med hösten som vi har framför oss.
Man får ha mysiga kläder på sig.. (snyggare) Vilket oxå innebär att man måste köpa nya kläder.. Tråkigt va...! :P, man får tända ljus Men man får inte börja tända dom för tidigt heller.. Då blir det en sån lång höst o vinter :) Antonia.. om du läser.. Tänd inga ljus än!! (Hon var en fena på att tända ljus på "jobbet" typ i aug  hehe :P
Vårat sovrum blir lite svalare.. Nu är den som en bastu!
Jag som har hormonfel nu när jag ammar o svettas som en gris bara jag klär på mig slipper det! :D
Alla bra serier börjar på Tvn! Det är oxå roligt.
Jag får börja på babysim med Nikko! Sen börjar även babysången som är mysig.
Det är några exempel varför jag jag tycker att det ska bli mysigt med hösten.. Kan nog komma på fler saker men tar dom sen.

Idag har det varit en ok och solig dag. Jag, Nikko o Bozo tog en liten prommis till Mary o drack lite saft i solen. Sen hann jag inte så mycket mer för jag skulle hämta Jocke från fritids.

Jag o Mary sitter o funderar på Ullared.. Kanske blir en tripp vem vet? :) Vi får se om plånboken tillåter!

Nu ska jag kolla lite på Top Model.. :)   Gonatt!


God Jul!  (Måste öva.. snart e det dags! :D



MIN LILLA


Min finaste lilla älskling har fått sin första tand!


Det förklarar den gnälliga natten och dagen idag. Min sötaste lilla pojke får vara gnällig o jobbig då ju! :D
Han börjar bli en "människa" mer o mer! hehe

Gott med gräs!

Grattis

Grattis mamma på födelsedagen. Jag hoppas du haft en fin dag där du är. Jag saknar dig oerhört mycket. Önskar jag kunde få ge dig en kram.

Undrar fortfarande varför just du? Du som är så älskad av alla. Du som betydde så mycket för så många på denna jord..

Jag älskar dig mamma!

♥Jag tänder ett ljus för dig på din dag! ♥

LONG TIME!

Nu var det ett tag sen jag skrev..  Men det har varit fullrulle!

Syrran har varit här, sen kom brorsdotter Yasse upp efter henne kom bror + fam upp! Jätte kul!

Det har varit jätte mysigt med dom här. Vi har badat åkt o tittat i affärer, shoppat, kollat på serier, umgåtts, städat, grillat, fiskat, spelat spel m.m    Jag har verkligen myst med mina nära o kära. Önskar att dom bodde liiite närmare. Det har knappt varit en lugn stund. Vi har alltid haft nått o göra.

Men nu har alla åkt hem.  Matte börjar jobba på måndag efter sin långa semester, Joakim börjar snart skolan. Allt ska börja rulla på som vanligt snart. Med blandade känslor! 

Lägger upp bilder. Bilder säger mer än ord eller hur man nu säger... hehe 


Nikko efter sin 6 månaders vaccin. Två sprutor i vardera lår.. Stackarn.. Tur att moster va med! Grät i 3 sek tills han såg moster! På kortet här är han lite låg :) 


  
-Moster badar mig!

Vilken tur att jag gillar vatten!


Första doppet i poolen!


Yasse o Bozo♥


Vi alla har nog haft det bra tillsammans.

Nu ska jag njuta av dagen. Kramar

SOOOOOL o BAD

Idag har det varit såå varmt..
Vi tog vårat pick o pack o drog till Flogsta. Det var nog det bästa vi kunde göra i denna hetta. Jag BADADE.. badkrukan som jag är! :) Det var verkligen jätte skönt.




Hämtade även min kära brorsdotter från bussen idag. Roligt med både syster o brorsdotter. Snart kommer resten av gänget! Hoppas jag. :)

Nu ska jag umgås  Kramar

Sommarvärme.

Idag har det varit sommarvärme! Jag o lillen har varit ute på dagen i solen.
Senare mot kvällen så kom moster Miretta to the big town Kramfors! :)  Kul att ha henne här ♥

Tog så fina foton på min lilla älskling som jag vill visa hela världen såklart!



GRATTIS MIN LILLA ÄLSKLING

Min älskling fyller 6 månader idag! Helt sjukt vad tiden har gått fort. Ett halv år gammal var så långt bort för bara 2 månader sen. Kunde inte ens tänka så långt framåt då.

Jag älskar min lilla baby.. Han är det finaste vackraste sötaste DET BÄSTA jag har.
Risk för att låta tjatig.. Men han har verkligen gjort mitt liv till det bästa! Han förgyller min vardag bara med sin blick, leende, t.o.m sitt skrik o gråt ibland. För ibland ser han så gullig o fånig ut när han e grinig så man kan inget annat än att le.

JAG ÄLSKAR DIG MIN LILLA NIKKO!
 


Min gladskit!

Han är min gladtok, Min bästa och finaste lilla gladskit! :D



RSS 2.0