Imorgon..

Imorgon gör vi ett försök att gå tillbaka till dagis o jobb. Nikko verkar må bättre och vi går varann på nerverna efter att ha hängt ihop allt för många dagar :) Han kommer säkert få det jätte kul på dagis imorgon.

Vi har mycket kul o se fram emot de närmaste månaderna.. Det första sker redan på torsdag natt! Får fin besök från stöchhölm.. :D Kuuul

Lite bilder från idag :)











Skyltsöndag

Idag har familjen vart på Skyltsöndagen.. Familjen består av mig o Nikko + grannen o dotra. Vi e som en familj! ♥

Med hela -17 grader ute var det inte så jätte kul o stå ute men vad gör man inte för dom små.. Allt!
Julen o allt som hör till är menat till barnen. Det är dom som ska få njuta av den härliga stämningen. Barnen som har sina föräldrar nära o kära runt omkring sig är lyckligt lottade.. Önskar jag kunde ta hem alla barn som inte har allt det där o ge dom en massa kärlek! Blir så ledsen i hjärtat när man vet hur många barn som är ensamma under dessa högtider.. utan sina föräldrar, värme o kärlek.

Vi kom lagom till när barn o föräldrar dansade runt granen.. Nikko ville inte dansa utan mest strosa omkring o titta på allt som hände runt oss.
Mysigt med julmarknad, tomtar, eldar och sång.
Väntan på tomten vart för lång så jag fick dra Nikko i pulkan ett tag innan vi gick in på konsum för att tina upp. Till slut var det dags och vi ställde oss i kön för att träffa tomten med godispåsen.
Nikko såg lite förvånad ut när han fick godiset men blev glad när han förstod vad han fick :D











♥Min finaste pojke♥

Nöt

Min sötnöt till sjukling ♥







Hemmet

Sitter o njuter i hemmets lugna vrå..


Så skönt o vila fötterna och huvudet för sig själv. Njuter och är så nöjd över ALLTING jag har runt omkring mig.. Happy happy

Nöjd nöjdare nöjdast


Va

Va f**n pirrar det i min mage för??! Typ som att jag vore kär.. haha Nonoo no more kär :P inte just nu.. Jahaa jag e fri som en fååågel :D:D

Jaa men kan det inte komma meeer snööö .. Jaahaaaa det snöar apmycket meeer snöööö jahaaa STOOORA flingor också...
Önskar även att det kunde bli lite kallare.. jahaaa det är visst kallare ute.. jajaa

Känner mig sjuk.. men undviker så gott jag kan. Feber, fryser...

Ont i fötterna.. Måste få fotmassage! Jajaaa dom står på kö utanför dörren för att massera mina fötter.. jahaaaa

Måste tvätta min flottfrilla.. jaaa va kul o gå o lägga sig med blött hår så att kudden blir dyngsur.. ååå längtar..

Måste gå o sova nu.. Jahaaa det sa jag för en timme sen också jahaa


..................

Jahaaa jag e mongoloid jaajaa.. då förstår jag ALLT! ;) 

Nice

Guu va roligt det är att jobba på Terracotta!! Trivs jätte bra och känner att jag kommer in i allt fort. Har inte vart där så länge men känner mig lugn o trygg i det jag gör. Mycket o tänka på men nästan allt faller sig naturligt :)

Vägarna förbi? Kom in o säg hej :) 

Längtar redan tills imorgon så jag får jobba igen :D

Det enda tråkiga är att jag inte får så mycket tid med Nikko på kvällarna. Slutar mellan 17-18 varje dag så det blir typ middag, varva ner och sen sova. Min mysbebis som har blivit så stor.. Han är så med! Jag märker att han vill prata och förklara saker men ibland så förstår jag inte allt och han gör allt för att försöka förklara.. Han tar min hand o säger "kom" o så visar han och bubblar på. Mitt lilla hjärta snart så släpper spärren :)

Älskar dig såååååå mycket. Älskar dig mest o kommer alltid att göra det! Min finaste lilla älskling.. Älskar räcker inte, min kärlek för dig är så mycket större ♥


Bortamatch

I vanlig ordning så kan det inte bli mer än roligt när Marika är på G.. En apkul helg.
Tack Liz för att du finns och är lika sjuk i huvudet som jag! :D Liite partypooper när du åkte hem där vid 2 tiden.. :P Älskar dig ändå! Men min natt fortsatte och fortsatte och fortsatte :D:D:D  Roooligt

Min lilla älskling är tillbaka.. Åå va jag älskar honom! Jag hade rätt med mina tomtar.. Han sprang runt här helt överlycklig och förvånad över förvandlingen :D Massa tomtar överallt! Tror att det var min första lediga hela helg sen Nikko föddes :) Skönt o få pyssla på utan att ha en liten nyfiken runt en som kräver uppmärksamhet ♥

Imorgon är det jobb som gäller och jag ser fram emot det. En ny vecka med nya tag!

Gonatt


Slussen


Nu

Nu vart det plötsligt jul hemma hos oss :D
Det är ju sååå mysigt med julen.. Nu har jag pyntat och städat så det står härliga till!





Imorgon när Nikko kommer så kommer han säkert bli super glad och gå runt o skrika o peka på alla tomtar.. Han blir helt till sig när han ser en tomte.. :D ♥

Ska fixa lite till och sen göra mig iordning för kvällen weehooo

Ha en bra kväll allihop

HOhoo

Tillbaka till jobbet imorgon!! :) Roooligt
Nikko verkar vara fit for fight igen..Vi har vart ute o åkt pulka med grannen, lekt o fikat. Han verkar så gott som återställd efter snoreriet..

Förstår inte att det redan är Fredag imorgon.. Nikko ska till Matte hela helgen.. Kommer att bli konstigt att inte få ha helg med min lilla. Vi har våra små rutiner under helgen. Men kan ju bli skönt också att få en hel helg ledig.. Blandade känslor som med allt annat :)

Idag har jag tagit fram julkartongerna.. Ääälskar mitt pynt! Inte satt upp grejerna än men det kommer! Kommer att bli en hel tomteverkstad här i min lilla tvåa.. Har haft ett hus att fylla med mitt pynt förr.. Mycket blir det! Men mysigt ♥

Det kommer nog bli lite party party i helgen men inga speciella planer än så länge.. Vi får väl la se vart det bär hään! ;)



Like

En rolig dag! Första dagen på Terracotta, vilket gick jätte bra, tycker jag iaf! :)
Fick ta emot lite kunder och hantera postdelen. Roligt! Kommer att trivas som fisken i vattnet där. Mycket att ta in men jag suger åt mig allt! Kommer bli skit bra :)

Äntligen är min bebis hemma också! Han är snorig o har vart hemma från dagis hela veckan. Men Matte var hemma med Nikko idag o det var ju snällt av honom så att jag fick vara på jobbet första dagen iaf :) Fick honom efter jobbet. Men jag får nog tyvärr vara hemma imorgon.. :( men vad gör man?? Önskar att jag kunde klona mig..


Min älskling som har legat o myst med mig i soffan hela kvällen ♥ Inte konstigt att jag själv är snorig och hostig så mycket pussar o kramar jag får mest hela tiden :D

♥Älskar dig mest min finaste pojke♥



Miss

Miss me baby..



DILEMMA


Lalala

Snart blir man en arbetande kvinna igen daa weehooo

 

Livet e en fest! Håll med om det folk o fä :D

Snön har landat här i Kramfors.. Det har vart mycket pulkåkning med lilla älsklingen.

Häng med grannen och dottern.. Såå mysiga! Nikko äälskar dom. Vi kan inte gå förbi deras dörr utan att Nikko svänger in mot dom och vill in :)

 


No

No internet därav lugnet på bloggen :D Men snart så!

Puss på er

Vet

Vet inte vad det är men har sånt skönt lugn i mig.. Tjatar om mys men det är för att jag känner mys i hela kroppen.
Fast ekonomin e kass o jag vill shoppa loss osv så ser jag så mycket positivt typ i det o dom personer jag har runt omkring mig. Nikko e självklar..

* Snön. Blir så mycket vackrare ute.
* Snart jul vilket innebär pynta jul, vilket jag älskar!
* Min familj.♥
* Köpa julklappar!
* ALLA kärleksfulla vänner jag har vid min sida.

Sen e det ett par till punkter men orkar inte :D

Bilder från idag.

Ritstund.. Blomman LEVER ÄN!! Chockat.. Fick den av mina kära arbetskamrater on the policia ♥ Jag har verkligen inga gröna fingrar.. men vårdat den med kärlek.. kärleken som jag fått från er! :) Fick jag till det va Linda... :P

 

Bus stund med grannen där vi även åt middag och hade lite kvällsmys ♥

Love me life! Me future filled with surprises


Once

Trodde det var once in a life time men det har hänt igen!
Att jobben ringer till en. Hur ofta sker det?? Men jag har inte fått det än och det är ett vikariat men ändå!! Helt sjukt. Hoppas att det går bra och att dom blir nöjda med mig! Ja varför skulle dom inte bli det? :P   Håll tummarna nu!




Första

Första riktiga snön här i Norrland idag! Mysigt! :)

Jag o Nikko passade på att gå ut på en liten promenad och lek när det snöade.






Lördag

Grannen nere har fest.. (strypvarning) grannen brevid har också fest.... Liiite små störande när man har bebis hemma.. Men som tur är så har den värsta av dom slutat låta nu och säkert på utgång.. SKÖNT! Annars skulle jag legat o hoppat i sängen till deras bas... Då hade dom fått se en arg partypooper!

När Marika ska sova då ska det helst vara tyst o mörkt.. kanske lite känslig ja! Men om man har bott i hus i ca 5 år så är man van vid att det är tyst och ingen som stör.

Imorse fick jag tillbaka min baby och vi lekte o busade en stund.. Fast jag bara vart utan honom EN dag så känns det tomt på något sätt och man känner saknaden när han är borta. Nu när han kom så kände jag verkligen att jag ville äta upp honom o krama ihjäl honom för att jag saknat hans närhet. :)

Senare så var vi ute på restaurang o käka middag med grannen. Mysigt! Tog en extra runda med bilen för jag kände bara för att köra runt.. Det kan vara så skönt o bara åka omkring snacka och lyssna på musik på kvällskvisten.

Såå nice med en kär vän ♥

När jag o Nikko kom hem så vart det mys i soffan med lördagsgodis! Uppskattat :D
GOOCKAAAAAA!! (godis) Vi tittade slutet på Bolibompa och sen tittade vi Toy Story2 som Nikko också tittade på!! Första gången han var inne i en film i mer än 1 minut.. :P

Självklart innan sovadags så vart man överfallen med pussar o kramar.. Det slutar alltid likadant också, att han säger killa.. då ska jag klia där han visar..  "dä dä dä mamma dä"
Ibland när jag inte hänger med i hans svängar så tar han tag i min hand och visar vart jag ska klia.. Bortskämda unge! :D Men ibland så ger han tillbaka självmant och då ser man hur lycklig han blir när jag visar att jag uppskattar det han gör. Vänta bara tills du blir lite äldre och förstår dig på pengar... En femma för kli på ryggen på mamma? haha ;)
***********************
Från igår på våran skräckfilms natt..

Det låg något under filten.....




Say no more


Bättre än så

:) Haft en sån bra dag idag! :)

Kvällen avslutades med soffmys och en som somna i soffan efter att ha hämtat sitt täcke o kudde. Han är så kärleksfull min lilla älskling. Love him!

Så här ligger han ofta i sin säng.. Allt ska ligga som en hög på honom.


Finns ingen vackrare..


Gonatt med er allihop





Mohaha

Vissa är klokare än andra....

Happy happy

En liiite trött Marika på väg till jobb


Ser fram emot fredag.. Kommer att bli scary men med gott och tryggt sällskap så ska det nog gå bra.. Eller? :D Kommer bajsa brallan.. Jag o grannen ska se Paranormal Activity 1 och 2.. Någon annan som också vill se? :P Vi får dricka vin så vi slappnar av lite hehe + en pressening i soffan!

Ser även fram emot min tatt som kommer att ske. Två små. Jag är glad att jag inte har gjort nån tatt förens nu.. Skulle ha haft en massa konstiga o roliga tattar på kroppen isof. Tur att jag inte försört min kropp på det viset iaf! Hade ångrat det mesta som jag velat ha vid olika tillfällen i mitt liv. :)
Tur att man är lite klok iaf när det gäller vissa saker! :D



Vår?

Såg en fluga imorse som var helt groggy, behövde inte skrapa nå rutor, behövde inga vantar. såg nyss  en långbenspindel utomhus, på bra humör och solen skiner. VÅRKÄNSLOR :D


Fick jobba idag! Skönt att göra nånting vettigt. Roligt för Nikko att vara på dagis som vanligt. Då är han slut som artist när han kommer hem. Hoppas han är lika mysig som han var imorse.. Kramades o pussades, så mysigt så o vakna till en massa pussar o kramar

**Lyckan kommer till den som skrattar**

Ha en fin dag!


stjärt


**Tänk på vad du säger, så du inte säger vad du tänker**


En mys dag med älsklingen. Dagis, lunch, sova, ut, hem och äta, lek med grannen
för både mamma o Nikko tills läggdags:)

Bra humör och mycket kärlek gör allt så mycket lättare!

Vi hängde på o hämta Milla från dagis. Nikko skrek "illa illa" vägen ner. Han blir så glad över träffa dom två underbara.


Helt slut efter dagis.. Höll på o somna vid bordet stackarn. Men han skulle absolut inte gå o lägga sig förens tallriken var tom...



Wehoo

Kärlek vid första ögonkastet är ungefär lika tillförlitligt
som en diagnos vid första handslaget


..Remember that..





RSS 2.0