Ser rätt nöjd ut

dsc03315 (MMS)

Ser rätt nöjd ut trotts att jag precis betalat räkningar.. Ligger i soffan o myser :)


Tacksam

Så tacksam för nästan allt jag har runt omkring mig.. Nöjd med det mesta.. Glad!


 

 




Måndag..

Vaknade innan 06.. Fixade o donade med det som skulle göras innan dagis o jobb.
Lämnade Nikko på dagis efter 07.. Lämnade en glad skit där o åkte o tankade innan min färd mot solle. När jag stod där o tankade så ringde dom från dagis o sa att Nikko hostat till så att han kräktes o ville att jag skulle hämta honom. Vet ju om att han ibland kan kräkas när han hostar vilket sker väääldigt sällan men det har hänt ett par ggr. Jag åkte dit o mötte en glad liten Nikko som var uppe i varv o ville ha gröt. Försökte förklara att jag vet att han inte är sjuk 100 % säker utan att han bara har hostat till o råkat få upp det han åt hemma innan vi åkte dit. Men tog med honom, vilket gjorde att jag fick en extra dag till med honom! :)  Han har inte hostat en endaste gång under hela dagen o kvällen så imorgon blir det dagis igen!

Nikko har lekt med barnen på gården o jag har möblerat om här hemma o fixat med sladdar hej vilt :)  Blev nice! Fått upp min svarta krona i vardagsrummet också. Satt igår kväll och knepade o knåpade med sladdar sockerbitar socklar skarva. Shit vad duktig jag kände mig när lampan hängde där uppe så fint o LÖS!

Börjar bli riktigt nice här hemma nu :) Ska ta lite bilder nångång

Ha en bra kväll/natt mina vänner

Slutar aldrig att förvånas.. men idag mot det positiva!



Kul

Har haft en bra helg åter igen!

Ute igår o hade så sjukt roligt! Tack snälla barnvakt ♥  En hel lyckad kväll! :P

Love it



Idag har jag ändå mått hyffsat bra :) Trotts mina få sovtimmar. Känns som att som man bäddar får man ligga.. Eller va det den man ligger med får bädda eller hur va det nu igen? :D

En trötter :)



Imorgon: jobb o dagis


Aaah

Det e Fredag... Nikko sover.. Snart kommer lite sällskap o ett glas vin :) Nice

Slappna av, varva ner o bara njuta så länge jag orkar hålla ögonen öppna.


Kan

Kan man vara vackrare? Så fridfullt.. Min lilla prinsi ♥ Älskar dig mer än allt annat på jorden. Du är världens finaste.. Mamma älskar dig!! Åååå får sånna kärleksrus attacker :D




Puss

Haft en bra dag trotts dunderförkyld :/  Ber o hoppas på att Nikko inte blir smittad.. Vilket jag tror tyvärr att han blir. Kan inte neka honom när han vill ha sina kvällsliga pussar, men får veja? så att han pussar på kinden pannan osv ♥  Inte så lätt!

Men nu är vi redo för allt här hemma :) Fått hem en andningsapparat o en massa andra akut saker åt Nikko! As bra.. Ni som inte vet så har han förkylningsastma men den har blivit bättre för vi behöver inte åka in akut VARJE gång han blir förkyld. Men får ändå åka in lite då o då o det e 5 mil till akuten.. JAaa bor i Norrland jaaaa! 5 mil e långt o åka för en liten som har svårt o andas. Deras luftstrupar e så små o trånga så det kan gå riktigt illa på bara nån minut.. Dom får snabbt syrebrist och vill inte ens tänka så mycket längre.... :/ Livrädd! Därav att vi fått åka in med ambulans ett par gånger endast för att han ska få andas syre o adrenalin så fort som möjligt. Läskigt! Men Nikko e så duktig o glad kille.. Det lugnar mamman! Som sagt tur att det händer mer sällan!

Men nu har vi akutahjälpmedel ifall det sker och om inte dom hjälper så får vi åka in efter att ha prövat dom. Dom hjälpmedlena vi har här hemma har alltid hjälpt honom på sjukhuset så att tror att vi slipper åka in så ofta. Dom vill ju gärna hålla koll på hans syresättning o så om det är riktigt illa. Tur att jag känner min lilla kille o vet när det e dags.

Nu är det dags för sängen o vila skallen som e full med snooooor :D

Puss mammas älskling och ni andra älsklingar :P



Cool

Sitter här i soffan o slappar innan sängdags.. Kollar på en av mina favvo serier.. Family Guy. Så sjuka så att dom blir roliga. Helt störda.

Jag tror jag börjar bli sjuk.. Många som verkar ha samma sak. Ont i halsen känner mig lite små febrig o trött i huvudet.

Men jag kämpar på! :)   Idag på jobbet var det mycket flams o trams. Vilket gäng vi e! Vi fick sjukt mycket gjort ändå. Världens roligaste gäng:D Både igår o idag höll jag på o döö av garv.. Dom e så sjuka! Den ena sjukare än den andra. I like :) Trivs så jävla bra.

På väg hem från jobbet :)

 

Min lilla älskling ligger o sover sött.. Nu kanske jag e töntig.. Men jag saknar honom! Jag vet att jag har honom här men nu när man jobbar så träffar man honom inte på samma sätt. Som idag.. Hämtade honom vid 17..  Hem, jag: diska laga mat sätta igång en maskin. Nikko: Hjälpte till lite med maten sen satte han sig i soffan aptrött. Sen åt vi tillsammans. Hann kolla en liten stund på Bompa tillsammans.. Innan 19 så sov han! Jaha.. Förstår ni? Ingen riktig tid tillsammans.. Man får vara glad för helgerna. Vet att dom flesta har det så här o det e trist!

Älskar dig min finaste pojke


Helg

Har haft en hel mysig helg. Nikko har varit ute o lekt mestadels, med alla barn på gården. Han är yngst men alla tar så väl hand om honom. Han hänger inte alltid med när dom springer omkring men det är oftast alltid nån som har koll på honom.
När det e grodjakt så får han alltid titta o vara med o fixa o dona så grodorna har det bra. Idag hämtade Nikko en egen låda som hans grodor kunde vara i. Han hade två små grodor och en mask i sin :D Spännande! :P

Ååå han e ju så söööt. Världens finaste pojke ♥

Det har varit skönt o bara få vara en helg. Vi har inte stressat iväg nånstans utan mest lekt ute o umgåtts med resten av familjen :) 

Igår kväll så hade vi en pysselkväll. Nikko tejpade hejvilt på sitt papper men fint vart det till slut! Nikko o Milla lekte även med det nya legot som vi köpte. Vilket kap jag gjorde! Den bästa prutningen jag gjort i hela mitt liv haha



En mycket bra helg!

Jag hade velat gå ut o svänga mina lurviga men vi får ta det kanske till nästa helg istället :)
woopwoop

Imorgon väntar jobb o dagis för oss



Nattgrubbel bry er inte om vad jag skriver

Trött som ett as men ändå sitter jag här....! Why?! Orkar knappt skriva men ska ändå...? Varför e jag sån här. Nattuggla ja.. Men om man är trött så får man gå o sova. Jag missar säkert jätte mycket här i min ensamhet just nu.. ELLER INTE!

Hade iaf en mysig kväll här i min soffa med hela familjen Muppsson samlad. Liz, Milla, jag, Nikko o Nisse. Alla sjukt trötta men hade det trevligt. Skönt o bara hänga ihop. Inte göra nått spec.. Titta när Nikko o Milla håller på med sitt. Glo på tv o umgås. Det gillas. Blev ganska sent för Nikko men jag hoppas hoppas på att det blir lite sovmorgon imorgonbitti. Kan ju alltid hoppas :P

Imorgon väntar nya äventyr :)

Så jääääävla skönt att det e helg!! (jag får svära i min blogg)  Är så tacksam att Sara kunde ha Nikko idag när dagis var stängt så jag kunde jobba. TAck tack tack ♥

Helgerna får sån värde helt plötsligt.. Underbart! Älskar helg! :))




Grannen

Min kära älskade granne....  VAD FAAAN E DET FÖR FEEEL PÅ DIIIG!!???
Du sitter i din lilla lilla etta.. Lyssnar på musik så jag inte ens hör tvn.. Måste höja järnet för att kunna höra nått. Hela huset skakar! Jaa jag har sagt till o det hjälper i nån dag kanske. Är jätte glad att du inte pumpar musik mitt i natten längre.. Så jag slipper vakna livrädd för att man tror att huset håller på o rasar. Eller försöka somna till att man ligger o hoppar i sängen i takt med din jätte bra bas du har i dina högtalare....Du har jätte bra musik smak men det hjälper inte. Är glad att Nikko somnat så han slipper bry sig.. Han brukar gå ut på balkongen o skrika - Tyyst titta bompa! :D

Funderar på att gå ner en sväng o be han sänka.. Fattar inte hur han pallar va i sitt lilla rum med denna volym.. Sitter o hoppar i soffan nu i takt med musiken.. Kärringvarning på mig kanske.. men det här e inte ok!

Så ...   klagomuren stängd

Jobbet

Märkt att jag inte skriver så mycket om mig själv.. Kanske för att jag inte vill skriva om mitt sk kärleksliv o andra privata saker. Vill inte dela allt med er ;P Mina nära vänner vet ALLT o jag tycker det räcker. Men lite privatstuff info kan ni få.

Jag trivs sjukt bra på det nya jobbet. Alla har samma sjuka humor och är hur trevliga som helst :)  Skrattar så jag gråter mest varje dag :)) Underbara människor.
Det har mest varit korvstoppning med info samordningsnummer, medborgarskap, namnbyten osv Mycket e det men faktiskt så har det mesta börja klarna nu. Kanske pga en bra "fröken" hehe  Ett roligt jobb trotts att man nu är en kontorsråtta. Får eget kontor nästa vecka med en av mina kollegor. Hur nice e inte det! Känner mig lite viktig :D Men iofs så gör vi viktiga saker för befolkningen.

Nää är överlycklig som fick denna tjänst! Helt sjukt vad man lär sig saker som man aldrig har tänkt på förr. Saker som man tycker bara ska funka.. Skatteverket i sig är inte så populärt ställe att jobba på men jag kan stolt säga att jag jobbar där nu MEN på folkbokförings sidan :P

Jag mår as bra, livet leker, har världens finaste son, fin lgh, fina vänner, ett jobb VAD har jag o klaga på??! Soo young and soo fresh haha

Som jag sagt förr..

Le mot världen så ler världen tillbaks mot dig

Bilder

Nikko o kompisen Lova


Lek med dino o en apelsin..


Ute på en myspromenad


Dammen som vi kastade stenar o pinnar i..


Spännande










I love u

Kärlek

Du är min största kärlek

Min trötta bebis







Play the game

I can play the game.. mycket bra dessutom! Men vill inte playa that game nå mer...

Önskar att det var annorlunda.. Jag e redo nu! Tror jag..... Jag vill vara redo.

Att det ska vara så svårt för en..

Eller ska jag köra på mitt "utnyttja det som utnyttjas kan" för alltid? Blev så less för ett tag sen att jag körde fullt ut med mitt "nya motto"..  Jag vet! Det funkar inte i längden..

Jag e skadad.. Men jag har jävligt kul på vägen! :P

Peace and love

Bästa

Haft en helt sjukt underbart rolig vecka i sthlm. Älskar er! :D

Typ den enda måltiden haha

Vart mer sånt här..

Älskling

Ballehäng

EBn

Älskar er!

 


RSS 2.0