STAKARNA E FRAMME!

Mysigt mysigt :) Men gardinerna får vänta tills i veckan.. Orkar inte stryka just nu! :)

Ett av köksfönstrena.    Vardagsrumsfönster.


I år blir det inte mycket pynt.. Lite onödigt o plocka fram allt när inte ens Joakim kommer att vara här något mer än denna vecka som kommer. Veckan efter den här e han hos sin mamma sen åker han och Matte till Teneriffa en vecka........ direkt till hans mamma efter det.. så efter nyår träffar jag honom igen! Skumt.

Åå jag kommer bli tokig här själv med Bozo den veckan Matte e borta.. För er som inte hängde med på det där.. Mattes pappa har bjudit alla hans barn, respektive + barn på en resa. OCH jag får helst inte flyga eftersom jag e gravid.. Vill inte riskera något. MEN liiite störande för hur ofta kommer det en sån här chans??! Dom kommer att ha det skit kul.

Jag kommer att våldgästa mig hos Mary med deras bebis och Nina med bebis.. Det är bra att det finns fler lediga på dagarna som har tid o fika! :D

Imorgon blir det fullt upp.. Först MVC kl 8 då ska jag göra ett glykosprov för att kolla sockret eftersom jag har diabetes i släkten.. vilket innebär att jag ska ta blodprov och sen dricka en sockerlösning, vila 2 timmar där och sen ta ett blodprov igen för att se vad kroppen gör av sockret. Sen får vi hoppas på att jag inte har graviddiabetes! Håll tummarna. :)

Efter det blir det en rutin undersökning, får lyssna på lillhjärtat o så! Det ska bli kul!

Seeen bär det av till arbetsförmedlingen för att skriva in mig.
 
Vid 13.30 börjar mitt första möte med föräldrargruppen.. Den är till 16.30.
Så min dag är fullbokad. Ganska skönt men det kunde ju vara lite utspritt under veckan kanske :)

Nu ska vi  snart åka och fika hos Micke o Mary.. köpte färska munkar nyss! Mumma... Såå gott! Hörs! Kraam

PS. KatjaA självklart lovar jag att ringa dagen innan! :)  


SISTA ARBETSDAGEN..:(

Usch det har varit en ganska tung dag idag.. Min sista arbetsdag på jobbet. Som jag skrivit om tidigare så flyttar ju den avdelningen jag jobbat på i snart 2 år upp till Boden.. Norrbotten! Vi fick ju chansen att behålla jobbet om vi var villiga och flytta uppåt.. Tycker VästerNorrland är tillräckligt högt upp! Eftersom jag var vikarie så fick jag gå.. Så tråkigt! Hoppas på att det ska dyka upp något nytt jobb där under den tiden jag är mammaledig. Allt kan hända!
Dagen började med att en av oss vikarier hade med sig tårta till morgonfikat.. sen bjöd hon på lunch till alla på jobbet.. Till eftermiddagsfikat var det tårta igen som gällde.. Fullproppad!
Det känns inte som jag har slutat utan att jag ska tillbaka dit på måndag igen som vanligt.. kommer att sakna detta arbete! Det var så kul o intressant jobb!

Blev bjuden på julfesten på fredag i Sollefteå.. Det ska bli kul!

På lunchen kom Carina med lillErik och Lotta på besök (oxå vikarier som fått sluta pga flytten och mammaledighet) 
Fick mata och mysa med bebis hela dagen nästan! :) 

Lillerik                                 Carina                  
 
Angelica                Lotta                  Gudrun som bjöd på maten :)

Jag vid mina älskade skärmar..

AHAA E DET SÅÅ MAN GÖR MJUKGLASS!!?


Näst sista arbetsdagen..... :(

Känns så tråkigt.. deprimerande.. innan jul också!
 
Det är tur att jag har något roligt att se framemot!! 10 veckor kvar! wee läskigt! :D

Det ska bli kul att få åka ner till stockholm till jul också.. Men tråkigt att jag inte kan handla nå julklappar typ.. SKIT TRÅKIGT! Jag som älskar att handla julklappar.. :( Men så får det bli i år.. Kan inte göra så mycket åt saken!

Måste jobba vidare nu.. skriver mer sen! Jobbar kvällen.. Så vid nästa rast! :)


BRRRR..

Ligger här i soffan under en filt och tittar på en dokumentär om USAs mest hatade familj. En helt sjuk sekt som är en stor familj som hatar ALLT. Det är bara dom som kommer till himlen.. Alla andra hamnar i helvetet.. Det är gud som gjort att det har blivit krig i Irak så att han kunde döda soldaterna som dött i kriget.. För att gud hatade dom för att dom var säkert bögar eller hade sex.. Dom känner glädje när någon dör i olyckor, cancer då e de typ fest för då har gud tagit bort ytterligare en person som inte är god för gud, som han har straffat.. Dom står och demonsterar vid bla soldatbegravningar och skriker GUD HATAR ER OCH DOM NI BEGRAVER. Ni är bögar osv! Helt sjukt medans de anhöriga till soldatfamiljen står och gråter med barn brevid sig!
Sen står dom med sina små barn som oxå måste stå med dessa skyltar "Gud hatar er och USA"  Dom har så mycket hat i sig så det är helt sjukt! 
Alla svenskar skulle hamna i helvetet oxå för att vi har en pastor som tror på homoäktenskap... Helt sjuka! Någon som såg den? 
Herregu säger jag bara... Så mycket hat har jag inte sett på länge!

Sak till annat.. Fyyy va kallt det är!! Vi har -13.... brrrbrrrr Tur att man har ett varmt hem och en soffa att krypa ner i! :)
Synd att man inte har en hund som kan gå på toaletten.. Kanske nästa trick o lära han! :D Måste ut i kylan nu.. sen e det snart dax o sova!

Gonatt!

MER SNÖ..

Ledig dag idag! Jätte skönt..  Jag var nyss ute med Bozo i snödrivorna. Hur mycket snö kan det komma?? Tog lite kort på en som ääälskar snön. :)


Min älskling! Helt tokig i snö.. Han går en meter sen slänger han sig i bästa snödriva eller så börjar han o gräva.. Så söt♥

GRATTIS DIANA PÅ FÖDELSEDAGEN!!! puss o kraaaam
Miss u.. ♥


SONTAG

Hej hopp!
Fyy för att jobba helg.. det borde oxå vara olagligt!.. Just vetskapen att jag ska sitta här till 22... Bläää..
VILL INTE.. Men snart e det slut på det! Inte glad över att behöva sluta här ändå..

Men ganska skönt o börja 13.30 då hann jag ju med lite hemma.. ja sånna där roliga saker som att tvätta, montera ner ett databord, skriva en "måste handla lista", kolla räkningar och hänga tvätt :P

Vad har ni haft för er under helgen då? Inte så jobbigt att skriva nåågra rader om det, eller? Come on! :D

GRATTIS MAMMA NINA

Grattis till den underbara lilla Claes som kom till världen idag!


Snaaart får jag träffa den lille.. Längtar!♥


BOMB I KRAMFORS

Fick lilla Kramfors en stund i rampljuset!
Jobbar kväll idag så det springer en massa okända brandmän, sjukhuspersonal, poliser från flera olika städer bla Stockholms bombgrupp på stationen.. trist! :P

Skönt att det är lite liv här.. brukar inte vara det på kvällen annat än arrestvakten typ som väsnas när han tar kaffe från kaffeautomaten eller tvn..:)

Just nu ska dom skjuta sönder bomben.. om det nu är en riktig bomb men det får vi väl höra senare.

Ska fortsätta jobba nu! Ciao

PS det var ingen riktig bomb.. Någon som ville jävlas helt enkelt!


KICKBOXNING?

Gomorron allihop!

Vaknade  imorse av min bebis vanliga morgonrutin.. Morgongympan!  Idag tror jag bebis övade kickboxning.. Jag fick självklart vara med i matchen! Bebis slog ett slag först vid min navel, jag parerade och "slog" ett "slag" tillbaka... bebis blev förvånad för det stod still ett tag, kanske jag fick in en knockout! :D Men sen fortsatte vi så.. Bebis vann till slut för jag gav upp.. (kissnödig) :)



Skriver mer senare under dagen.. Börjar jobba 14.. Ciao

Jobbar dag och kväll är över..Ska gå ut en liten sväng med Bozo o sedan försöka varva ner lite grann innan läggdags.
Men just nu har jag fastnat i Mattes kvällsserie Without a trace.. Klockan bara rinner iväg!
Hoppas ni har haft en bra kväll!

Grattis Katja.A på födelsedagen!! Många kramar !!  som sagt önskar jag bodde lite närmare dig o dina nybakade bullar.. hehe puss o kram


Hmmm...

Hej på er alla glada, bittra o härliga människor! :D

Ännu en arbetsdag har gått smidigt. Dagen har känts så lätt eftersom jag e leeeedig imorgon!! Wee o sen börjar jag inte förens vid 14 på torsdagen.. såå skönt! 

Nu sitter jag hemma i soffan mätt och belåten efter middagen (Pasta o Köttfärsås) mmm..

Väntar på att klockan ska gå.. ska hämta Mary kl 18.40.. sen ska vi till Bollsta på ljusparty....? Ska bli intressant eller inte o se vad det är för speciellt med dessa ljus... Dom kommer verkligen på allt för att tjäna pengar! Men det är nästan alla roliga på jobbet som kommer vara där så det kommer säkert bli roligt!




Såå ljuspartyt avklarat.. det var en tant som stod och visade olika sorters ljus med olika dofter former m.m fina ljushållare i alla dess former och skepnader.  Sen hade hon hand, fot och badkrämer i samma dofter som ljusen.. Det fanns jätte fina saker MEN APDYRT!!!  Köpte ingenting.. Har inte råd!
Men nu har jag varit på ett ljusparty iaf :)

MÅNDAG.......

Borde vara olagligt att börja 07.00 på morgonen..........
Fy f***n va trött jag e nu! Har inte sovit bra inatt heller.. Vaknat hela tiden! Störande.. men men hoppas jag får sova inatt!

Helgen bara flyger förbi.. Vart en riktig mysig helg fast vi e panka! :)
Blev bjudna på middag i lördags.Riktigt gott! Tack ska ni ha för den kvällen! :D

Annars har det varit Guitarr Hero, World tour :)

Nu har jag lunch..
(Under lunchen på jobbet)
Måste berätta!!! Jag har varit en meter ifrån en björn!!........

En död björn..  sorgligt men lite häftigt.
Det var den björnen som attackerade en jägare här uppe för nån dag sen.. Den låg i ett släp och var STOR och jätte söt med en massa vassa tänder som syntes... Tog kort med mobilen, sätter in den sen!
Tyckte synd om den..  det var ju inte björnens fel egentligen.. det var jakthundarna som retade upp den genom att stå skälla på den när den lagt sig för att sova för vintern.. Jag hade oxå blivit sur om jag blivit väckt på de sättet.
Stackars nalle.. Den såg ut som en stor nallebjörn.. men den luktade inte så gott........



Dagens händelse! :D

 

VECKA 28


Bara längtar tills jag har bebben i famnen.. ♥


Kolla vilket fint väder vi har idag! Riktig myskänsla..  Erkänn att ni blir liiite avis.. :)
Synd bara att jag inte kan rumla runt i snön lika graciöst längre... hehe men lite ska det nog bli.. Kan inte låta bli! :)

MÅSTE BARA VISA...


Bilderna tog jag nyss när jag o Bozo var ute en sväng... Mysigt va!

FREEEDAAAG!!!

Så skönt att det är helg igen! Tyckte att det nyss va helg men men E glad över det!

Ska inte göra nå spec i helgen men det ska bli skönt o få sova ut imorgon.. o slippa vakna av min värsta fiende.. Väckarklockan!! HATAR....

Vill shoppa men har 0 pengar att shoppa med.. tråkigt!

Idag så fick jag ett mail från Matte att han skulle fixa middagen ikväll.. och den serverades kl 18.. Spännande! Undra vad det blir... : ) Tycker om sånt!

Nää ska väl fortsätta jobba..  Hörs sen!

Va gör ni i helgen då?
Kraaam

GRATTIS 13:DE NOVEMBER BARN!!!!!!

GRATTIS PAPPA PÅ 57 ÅRS DAGEN!! ONNEKSI OLKOO!! ♥



GRATTIS MIN STJÄRTEVÄN PÅ FÖDELSEDAGEN!!♥



GRATTIS MIN VÄN! HOPPAS DU FÅR EN FIN DAG!♥


ÄLSKAR ER ALLA TRE!

VECKA 27

På fredag är det bara 3 månader kvar till bebben ska ploppa ut! Längtar så..
NU
Bebisen är ca 36 cm lång.. väger ca 1 kg..
Bebben kan öppna och stänga ögonen, den är t.o.m.  ljuskänslig! Nu börjar den att utforska allt.. suga på tummen osv. Häftigt!

Hörseln: bebis hör allt som händer runt omkring.. Den känner igen min röst och Mattes röst.. bebben kan bli rädd och hoppa till om det kommer plötsliga ljud eller höga ljud. Helt otroligt!
(När vi var på bion i lördags så hade jag min jacka över magen ,ljud dämpare, så att inte bebis blev rädd för alla höga ljud :D)

Sen börjar håret växa mer och mer men har inget pigment än.

Min bebis har även hicka ofta! Helt sjukt att man känner det.. 

Jag skulle så gärna vilja veta vad det är för någon liten person där inne som sparkar och rumlar runt.. men men jag får snällt vänta tills bebben känner själv att den vill ut : )♥

Det är så overkligt fortfarande! Fattar fortfarande inte riktigt....   pussss

FARSDAG!

Grattis pappa på FARSDAG!

Hoppas du får en bra dag fast du har ryggskott och ischiasnervern är i kläm...... ♥   Älskar dig! ♥


BIO SAW V



Ikväll har jag, Matte, Micke o Mary varit på bio i sundsvall.. Jätte trevligt!

Tyvärr var inte filmen den bästa men det var ok ändå.. Kanske har gått lite för långt med en femte men filmerna har ju sina syften.. Ganska intressant!  Det kommer säkert fler.. :)

Filmen får  2 M:s av 5 möjliga   M M M M M           :P

AVTACKNINGS FESTEN..

Igår hade de på jobbet en avtackningsfest för oss som slutar.. Jätte gulligt av dom! Men ändå ledsamt.. Vill ju inte sluta! Det där jobbet har varit de bästa jag varit på med bra arbetskamrater, roligt arbete, trivs jätte bra! Hur ofta känner man så efter snart 2 år? Vi har så roligt ihop.

Men igår vid 18 började hela tillställningen.. Dom hade hyrt ett stort hus vid Hembyggdsgården där dom hade välkomst bål (ja alkoholfri för mig), dukat upp bordena fint och MYCKET mat! Det vart mycket skratt och dans+ trams!

En sak är ganska intressant här uppe.. ALLA kan dansa mogendans! Oavsett ålder... 
Jag hade turen nu igår att jag är gravid.. Vi är tre som är gravida på jobbet..  Dom som frågade om man ville dansa pekade man bara på magen o skaka på huvudet.. hehe  Vi kom undan! :D

Tack så mycket för igår kväll allihop!

Jennie o Nina med välkomst bål..


Linda o H-E (de som satt mittemot mig vid bordet)


Lite ballong lekar :D           Dans i hallen              Helt galna...
            

Skratt och tårar..             Presentöppning..

     

Presenterna.. :)

GRATTIS MAMMA AMIRA!!!

Grattis till eran lilla babygirl.. Leyla? Osäker på stavningen :)

Imorse kl 04.55  föddes lilla stjärnskottet! 3950g 52 lång. Härligt! Trodde att det skulle komma ut en färdig basketspelare! Men de va ju inte så farligt :D

Önskar er all lycka och jag längtar tills jag får träffa bebisen!

Massa kramar till er alla även mormor men mest till bebis!


Många bebisar blir det nu framöver.. Roligt!  :)

GRATTIS OBAMA

Inte för jag är så insatt i detta val.. men de lilla jag läst och sett så förstod jag ju att Obama hade lite bättre o komma med än McCain.. Sen är det nog bättre att ha en yngre president som verkar ha lite vett och kanske har lite nya ideér och vågar mer än en 80 årig gammal gubbe som säkert hade gått i samma spår som Bush .. som sett till att USA och andra länder raserat den sista tiden.

Hoppas Obama står för sina lovord om kriget i Irak, sjukvården, arbetslösheten m.m för USAs skull och att han sen knäpper Bush på näsan..

Skriver mer senare!

MIDDAG???

MIDDAGS TIPS NÅGON?

SÖNDAG

Helgen e snart över.. Det går för fort!

Idag har jag, Matte, Joakim o Bozo varit ute o latjat lite :) Vi var på hundbruksklubben och lekte med Bozo.
Jätte härligt väder! Nästan vinter känsla.. men med sol. Frost på träden o gräsmattorna, mysigt!
Vi blev kvar i ca 2 timmar där borta!

Här e lite bilder..



Igår kväll på tacoskvällen hade vi jätte trevligt! Vi (jag o Mary) åt oss PROPPMÄTTA! :D
Sen spelade vi en massa olika tv-spel.. Guitarr Hero Legends of Rock och RockBand, Crash Bandicoots(de nya) och Pure nå racing spel.. Roligt!
Tv-spel kan man aldrig bli för gammal för.... :) 

Efterrätten kom Micke o Mary med.. Kladdkaka med grädde!  Mumma..

HELGEN E HÄR!

Guu va skönt att det är helg..

Idag har det varit en lugn morgon med frukost och sitta vid datan.. Nu på dagen var vi o fika hos Micke o Mary. Nu e vi hemma och ska äta lite lunch.. sen hade jag tänkt mig o ta en liten städrunda.

Hemma hos Micke o Mary kom vi fram till att vi ska äta en tacomiddag hemma hos oss ikväll. Gott!


På med sombreron! Fram med maracasen!


RSS 2.0