I

I think I have a copycat.... haha

Idag har jag o Nikko vart hemma.. Nikko e förkyld o jag samma men ändå helt ok. Det var en mysig morgon med älsklingen med lek, bus o bokläsning. Vi åt lunch senare på dagen o sen somna vi gott båda två i ett par timmar :) Såå skönt!

När vi vaknade så var vi på G för broinvigningen här i Kramfors. Tyvärr så missade vi början av allting men det kändes som att det inte gjorde nått :P

Efter det så åkte jag o Nikko mot Bollsta för en kopp kaffe o saft hos NoR.. Nikko har så roligt där. Han får all uppmärksamhet och utnyttjar det till max hehe Det är inte världens lättaste och underhålla en 1½ åring hela tiden :)

Väl hemma så åt vi sen middag o Nikko var kramig o mysig. Jag blir sån kärlekskrank! Vill inte ens att han ska gå o lägga sig när han är så mysig. Han låg brevid mig i soffan o kröp tätt intill mig kramade om mig o så säger han heeej heeeeej så där gulligt.. Efter lite kramar, pussar o bus så var det ju dags för sängen.. Han somnade som en stock under sitt täcke, kudde o nalle. Allt ska ligga på honom vid huvudet gärna.. Han drar upp allting o jag går dit efter en stund o tar bort det från ansiktet.. Nästa gång jag går o kollar honom så är allt där igen.. Jag plockar bort o så fortsätter det :)

Snart är det dags för våran flytt till Stockholm. Ska bli skönt o få ett normalt liv med arbete, nära o kära runtomkring mig o Nikko som finns där i vått o torrt. Det jag ser mest fram emot är att ha min kära syster, brorsor+fam o pappa nära.
Jag trivs här i Kramfors men känner mig ensam fast jag har vänner här. Sen AoO arbeten finns det inte här i Kramfors. Finns ingen framtid för mig här.. Stockholm är och förblir hem tror jag.. Vi får se hur allt slutar. Kan tyvärr inte glädjas fullt ut än.. We will see..

Imorgon är  det redan fredag!! Fattar ni hur fort det går.. Sen e det lördag!! Partyparty gubben! :D:D:D

Puss på er copycats o ni andra


H

Hatar min hosta! Min granne kommer döda mig snart.. Jag vet att han har sin säng precis bakom väggen där jag har min säng. Vi snackar pappväggar.. Jag hör precis vad han gör.. Därför borde han höra allt jag gör..
Jag har hostat heeela natten.. sovit en två timmar o sen hostat ihjäl mig typ. Ingen lek.. Hoppas att han inte är lättväckt stackarn! :P

JA jag har varit hos doktorn o dom tog blodprov och halsprov men det visade inte något. Alltså är det bara att vänta ut den. Kuuul..



Idag får jag hem min lilla bakteriebomb! :D Guu vad jag har saknat honom. Längtar tills jag får krama om lillskiten! Mysigt!

Min prins

Saknar min prins..♥

Ett roligt kort på polarna pär.. Ser ut som att dom sitter på toa :D


Min lilla älskling kommer hem imorgon. Längtar helt sjukt mycket!




MÅNDAG

IGEN!

Det går så fort alltihop. Veckorna bara rullar fram.. Hänger inte med. Snart är det dax! :P

Vi har tagit det ganska lugnt men hunnit med o leka med polarnpär (Theo) hos MoM :) NoR har också hunnits med.
I lördags var det nån marknad på stan som vi lallade runt på. Nikko fick närkontakt med ett får.. Han ville INTE gå därifrån fast vi stod där en 20-30 min..... hehe Fick bära han därifrån :D




Det var meningen att vi skulle bada i söndags med Mary o Theo  men badhuset var stängt :( Jätte tråkigt! Nikko fick ta ett dopp i badkaret istället. Lika glad var han för det :)

Nu e Nikko hos sin far. Barnledig.. Ska hämta han från dagis på Ons igen. Kommer sakna min lillskit!

Hostar vidare

Hörs sen! Puuis

Du gör min dag (o kväll)

Nikkos och mitt fredagsmyyys :D
Har haft en nice evening med min mini me.

Vi började med middag efter dagis (en av Nikkos favvo) Hemmagjord pizzaaa :) Nöjd o glad o fort gick det ner o mer ville han ha. Duktig kille på att äta!




Sen vart det Bompa i soffan med lite godis och partysoda. Vilket uppskattades mest! Självklart :D





Efter Bompa läste vi lite böcker och sen somna bebis gott.

♥ Älskar dig mest i hela världen min solstråle ♥





LITE FUNDERINGAR

* Kan man heta Bo om man är hemlös?

* Är det rakvatten i vattenpass?

* Eller var det där Saddam badade? Irakvattnet alltså..

* Om man åker fast för fortkörning, kan man kalla det för gasolycka?

* I Sverige bor det svenskar, i Danmark bor det danskar. Vad bor det i Peru då? Peruker?

* Finns det telefoner av keramik eller är det bara lurendrejeri?

* Om man bränner upp Amerika blir det bara All aska kvar?

* Kallar samekvinnorna sin dildo för fusklappen?

* Om ett par älskar i naturen, är det uteliggare då?

* Lider kungen av en kronisk sjukdom?

* Vad får man att dricka om man går till en kiosk o säger "Mer Fanta Pucko"?

* Om man tar in en ren, blir den rumsren då?

* Varför är Svenska Kyrkan emot lesbiska vigslar? Det har ju i alla tider vigt brudpar.

* Kan man kalla fäder som är hemma med barnen, lagar mat och städar för hushållspapper?

Våran

Våran mysiga helg.

Hästens dag! Nikko är helt salig ♥ 


Cowboy byn :D



Banditerna kommer långt där nere på ängen... spännande :D



Då vart det krig! Det pangades hej vilt :D Krutröken va inte nådig.. hehe


Nikko mös o va inte ett dugg rädd för folket och pangandet :)

Nikko höll på o somna i Rs famn. Han mös :)


Tack för en mysig helg!






HÄR..

kommer bilden som togs för nästan exakt ett år sedan..
♥Min lilla sjöstjärna♥


♥♥♥

Helg!

Skönt med helg! Ska mysa o hitta på roligheter med Nikko.

Nu sitter jag här o jobbar. Tiden har gått fort. Idag slutar jag även klockan 14 så det känns ännu bättre :)
Ska hämta Nikko från dagis och sen blir det nog av till Bollsta för en kaffe om det bjuds? :P

Idag fick Nikko vara på ett annat dagis.. Planeringsdag för hela Kramfors. Va lite tveksam inför det men åkte dit imorse för att se om det skulle funka. Han var lite tveksam han med ibörjan men när jag gick med in o lekte lite med honom så började han småpula själv och började "prata" med personalen där. Kände mig tryggare och sa hejdå.
Självklart (:P) så har jag ringt dit o hört hur det har gått. Personen jag pratade med berättade att han är hur glad som helst, går runt o skrattar o busar och är en jätte duktig kille. Efter ett sånt samtal kan man vara lugn som förälder. Då vet jag att han mår bra!

Saknar honom nu när jag skriver om honom.. Mes! :D

Titta va sööt. En bild som togs vid nästan samma tidpunkt som nu men för ett år sedan, tagen i början av Okt 2009.

Nehe går inte o ladda upp bilder för tillfället.. Bilden kommer upp senare! :)

PUSSII


YO!

Kolla in va snygg! Skulle själv vilja ha en sån här.. :)

Min lilla älskling kommer att vara den snyggaste med den mysigaste!


Fyyy

för dig!! Känslokallare människa får man leta efter..

Nu äger jag ingen hund längre.. Jag kommer aldrig mer få mysa o gosa med min Bozo ♥
Min älskade vovve som jag valde ut när han bara var nån dag gammal.. Min älskling som jag låg o myste med varje dag på golvet. Busade med o lärde han trick som PANG o jag ni vet som känner mig! :)



Det är tom så illa att jag inte ens fått hälsa på honom fast han har stått nån meter ifrån mig helt ivrig för att komma fram o hälsa på MAMMA!
Tro mig det känns i hjärtat men det är väl det som är meningen o lyckas med det om o om igen.

Jag vill så gärna ha honom men det är svårt med en liten hemma och en hund som kräver mig.
Nikko går o lägger sig vid 19.. Om jag då ska gå ut med Bozo så måste jag lämna Nikko själv hemma sovandes.. Tänk om det skulle hända någonting ute med oss då skulle Nikko ligga hemma själv.. Ryser av bara tanken.. Så jag är tvungen att tänka realistiskt.. Jätte tråkigt att det är så här.

Älskar dig för alltid mammas hängläpp... :(

Vi är många som kommer att sakna dig tom min pappa som var rädd för honom :D






Nikko

Mitt lilla hjärta var på sin kontroll idag och det gick bra. Trotts att han blev lite stött av att doktorn sa åt honom att inte pilla i eluttaget :D Nikko stod o stirrade in i väggen en stund o sen vände allt.. Han ville ingenting doktorn bad han göra men det gick bra ändå. Han fick även en spruta som han grinade till i nån sekund. Han är så duktig! Han blev godkänd hehe

Efter läkarbesöket åkte vi o fika i Bollsta. Vi sitter ganska tysta i bilen med radion på.. Plötsligt så hör jag Nikko göra pussljud.. -Mamma *smack* och jag trodde han ville ge mig pussar... tills jag såg bussen som kom emot oss :D Kan inget annat än att skratta.

Han är verkligen världens mysigaste kille.. Ingen knäcker hans myshumör! Efter middagen så kröp vi ner i soffan o tittade på Bompa och han kramades, pussades och fick mig o skratta för att han pillade mig i örat och när han märkte hur mycket det kittlades på mig ju mer garva han. Så vi satt o skratta o busa i soffan :D♥

Efter Bompa så gick jag in i sovrummet för att bädda hans säng.. Då såg jag i ögonvrån att han snodde åt sig sitt täcke och gick o la sig i min säng. Han låg tyst en stund medans jag höll på.. Till slut så han - mamma.. hejda (gonatt) Åååå blir så tokig när han är så gullig!!! Så jag satte mig brevid honom o kliade han i håret och på pannan. Hans ögon himlade i nån sekund sen somna han som en stock min gullunge!
Han börjar bli så stor :) En egen liten individ. Han har humor och humör efter båda sin mamma och sin pappa tror jag.. Lika envisa! Så mycket kärlek jag har i kroppen till mitt barn är inte av denna jord. Han slår allt!!

Önskar alla fick känna denna känsla jag har just nu♥

Puss på er där ute


Back

Back on Track! :)  Skönt. Nikko på dagis och hos Matte men jag hämtar honom imorgon från dagis för Nikkos ett och halvt års kontroll. Det ska bli spännande! Sprutan är väl inge rolig alls men nödvändig. 
Sen är det väl lite små kontroller hur många ord han kan. I den åldern ska dom tydligen kunna 8-10 ord. O det kan min lilla kille!
Mamma, pappa, vovve, titta, ja, nej, kaka, macka, blä, katt, bil, äpple, boll osv Sen har han ju egna påhittade ord som "bocka" är både slut och borta, "gocka" är godis, "pläplaa" flygplan, bibiil är lastbil, tatto traktor osv

Det ska bli spännande och se om han blir godkänd hehe :P

Annars så är det väl ganska lugnt.. Jobbigt på en front men hoppas på en lösning på bästa sätt.

Ett citat som en del borde tänka på lite extra
"LE MOT VÄRLDEN SÅ LER DEN MOT DIG"


I


I LOVE IT!!


Tack

Tack familjen Näslund/Svensson för en trevlig dag och kväll. Tack även för middagen ♥
Nikko är också JÄTTE nöjd med en massa lek godis och annat gott som det bjöds på :D

Nikko intog sin första kebabrulle idag! hehe Han satte sig brevid mig vid bordet och bad att få smaka... Mm nästan halva rullen försvann! :) Det såg ut som han aldrig har gjort något annat än ätit kebabrulle :D


EN..

Jag har en så stor saknad efter så mycket känns det som.. Saker som bara rycks bort från mig.

Mina tårar kan inte hållas borta när jag tänker på min första bebis.. Bozo.

Saknar honom nått så oerhört. ♥ Det fattas någon vid min sida hela tiden.. o det är min älskling!


Rysningar..

Vilka rysningar jag fick när jag läste Aftonbladets artikel om en 4 åring med förkylningsastma..

LÄS
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7750740.ab

Kan bara klappa mig själv på axeln och känna att jag gör rätt som agerar direkt när jag märker att Nikko får problem med andningen. Väntar inte en sekund..




Mmhm

Hemma hemma hemma... :(  Nikko har feber, snorig, öroninflamation o lite små hängig. Men han blir extra mysig när han är sjuk. Vet inte hur mycket pussar o kramar jag fått det senaste dygnen :) Kan bli liiite påfrestande ibland när han nästan kryper i skinnet på mig för han vill mysa mysa mysa. Klappar på soffan o visar att jag ska sätta mig så att vi kan kramas o pussas. När han ligger brevid mig i sängen på morgonkvisten så ligger han halvt på mig o kramar om mig eller min arm. Så mycket kärlek så man kan inte göra något annat än att passa på nu när jag kan. Tror inte han är så sugen o pussas o kramas när han blir äldre :)
Vad vore mitt liv utan honom?? Ingenting!! Han är mitt liv.. min lilla älskling ♥

Jag längtar samtidigt till MSB :D  Få komma ut o träffa folk..

Tur jag har gulliga vänner som kommer till mig istället. Idag fick jag oväntat besök från Solle :)
Det vart mat, chips o Idol. Mysigt!

Nikkos första ego pic! :D

 

Gonatt folket.. pusspuss!


Söt

Hmm ska jag börja oroa mig... Nikko ville promt låna mammas guldhalsband... :P
Sen ville han till spegeln och man ser hur fin han tycker han själv är. Han blir som en mallgroda :D



En rolig grej med Nikko är när vi läser, tittar i böcker eller är ute och Nikko ser en buss. Så gör han alltid pussljudet *smack* o det betyder att det är en buss han ser haha buss puss låter lika :D

Nu ligger min lilla ängel o sover en liten nap. Väntar på att han ska vakna. Vi är bortbjudna på middag ikväll :) Inte varje dag♥



Morgon

Morgonbad efter frukost. Nikko fick äta sin yoghurt själv............ :P


Nikko o jag har vart på akuten igen.. Igår fick jag hämta honom från dagis på förmiddagen för att han hade svårt att andas igen. Han är förkyld o hosta. (förkylningsastma)
Jag åkte direkt från dagis och in på vårdcentralen och vi fick hjälp direkt. Bara den lilla tiden från att jag hämtade honom o sjukhuset försämrades andningen jätte snabbt. Läskigt!

Nikko fick andas adrenalin och ta betapred medans vi satt o väntade på ambulans till Solle.. Det vart lite bättre efter en stund men fortfarande farligt för att det kan gå så fort för att halsen ska bli igentäppt på ett litet barn.

När vi väl kom fram till akuten i solle så hade Nikkos andning försämrats igen.. Hans lilla kropp arbetade för varje andetag och han var trött och grinig för att det är så ansträngt o jobbigt för honom.
Men dom tog tag i honom direkt och han fick andas Ventolin och så tog dom blodprov, kollade syresättningen i blodet o andas in adrenalin igen.
Efter ett par timmar så lyssnade dom på andningen o syresättningen och det var klart mycket bättre. Men dom ville ha honom under uppsikt ett par timmar till eftersom det kan försämras fort igen.

Vid 18-19 tiden kom vi hem trötta o hungriga. Vi åt mat sen var det tack o gonatt för Nikkos del. Han somnade själv i min säng för att jag lättare ska kunna ha koll på andningen under natten. Dom var redo i sollefteå för honom ifall vi skulle få åka in på natten.
Han vaknade en gång under natten och då gav jag honom Airomir och Pulmicort för att det var  ansträngt. Men inte akut.. Har lärt mig nu! :) Efter en stund vart det bättre o han somnade om i min famn.♥

Jag sover med ett öga o öra öppet hela natten

Som sagt man ska ALDRIG vänta om det är riktigt jobbigt för dom "för att det kanske blir bättre sen" utan åk in direkt för det kan gå fort när det försämras med syreintaget. 

Men idag är han lite bättre och inte lika mycket problem med astman :) Skööönt

Idag blir det en mysdag o kväll med älsklingen!

pusspuss


Love

Love me or hate me Im still gonna shine!


RSS 2.0