Liten

Går igenom min gamla mobil o raderar sms o bilder från förr.. Men titta vad jag hittade!

Hur liten får man vara? ♥  Nikko ca 2 mån med världens lyckligaste mamma :)


MiniMe




Älskar dig min lilla gladskit!

SAKNAR

Saknar er plus alla andra kärleksvänner.. JÄTTE mycket!!

Den här bilden är den bästa av dom alla! Fyy vad vi har skrattat LOVE IT

Some

Some pictures.. :)

Ute kl 10 på lördag morgon i hopp om att få se kungen..
När jag körde förbi ett gatukök här i Kramfors så började Nikko säga Kooov kooov o peka mot grillen. Så då gick vi o köpte en korv till Nikko kl 10 på morgonen. Hur nöjd som helst :)


Här kommer kungen med tåget :D


Alla står vi förväntansfulla BAKOM scenen, hör ingenting ser ingenting.. men vi står snällt kvar under Kungens besök hehe



Det här var våran utsikt.. bakom scenen.. Ni kan se en skymt av honom på skärmen! haha



Hej dååå kungen


Stackars vovvar..


Min hårding ♥


Snygg, snyggare snyggast!


♥♥♥♥



Lika snygg dagen efter tom haha


Ouff

Trött as hell som sagt.. Känner mig allmänt död. Haft en rolig helg med min mysigaste granne ♥ Tror vi har hittat varann :D

Söndagen var oxå händelserik och rolig. Fart o fläkt! Det gillas :) Kramfors har blivit 3 invånare rikare :D

Sen kunde inte söndagen sluta skönare än vad den gjorde :P *host*

Lägger upp lite bilder från min träff med kungen o helgen senare när jag kommer hem :)

Puss på er


The...

The good, the bad and the ugly....

En bra trio! :D  Kan inte bli bättre hehe  If u know what I meen..

En rolig historia som jag fick av Nina för ett tag sen

En kvinna går in på Konsum och plockar varor i sin korg. Hon väljer 1 liter mjölk, sexpack ägg, en förpackning apelsinjuice, ett salladshuvud, en burk snabbkaffe och ett paket bacon.
I kön till kassan ställer sig en medlem av torgets A-lagare bakom kvinnan.
När hon lägger upp varorna på bandet i kassan stirrar mannen på dom o säger lugnt till kvinnan:
-Du måste vara singel.
Kvinnan blir förvånad över hans ord, samtidigt som hon blir nyfiken på hur han kan veta det, hon är mycket riktigt singel. Hon tittar på sina varor och undrar vad det är som avslöjar hennes civilstånd.
Nyfikenheten tar över och hon säger:
- Du har helt rätt. Men hur i hela världen kunde du veta det?
A-lagaren svarar:
-Du är skitful.   







Shululu

Det börjar närma sig helgen.. utgång o lite partaj :)

Ska bli kul att umgås med lite nytt!

På lördag kommer även kungen hit på besök för att inviga våran nya tågstation.. Ja håll i hatten, tågen hittar upp hit nu! :D
Jag ska ta med mig Nikko så han också får se kungen.. som är så viktig för sverige........ Nää men det är inte fel att ha en monarki. Lite ballt om man kollar historiskt. Men han kanske inte gör såå stor nytta? :)



Sen mot kvälla ska jag lämna Nikko till sin far o jag far mot dimman! :D

Ser fram emot detta weho

****************************************

Nu sitter jag o jobbar.. Ja jag jobbar samtidigt faktiskt! Att detta lilla inlägg tar ett par timmar att skriva gör inget :D


Avslutar med detta citat:

Det finns ett helvete - att vara ensam. Det finns ett himmelrike - att kunna vara det.


Min

Min älskling e hemmaaa. Åå han blir ju så glad så man smälter varje gång man kommer o hämtar honom från dagis. Min finaste skatt!

Jag hade kvällsbesök av mysgrannen :) här o så ser vi hur Nikko stoppar ner handen bak i blöjan o tar upp ett par bruna fingrar.... Baa säger han o sen Blää.. ajaj o skrattar..... Martina är det du som lärt han eller???:P
Så det vart hopp i badet och en rengörning av fingrar :) 

Bäst o hålla i sig när man sover...


Ha det bäst ni där ute förutom ni oärliga människor....

Pusspuss

Miss

Miss my babyboy..




Älska







Barnarbete? Nää Nikko ville hjälpa till o bära kvistar till en hög. Duktig kille!


Favoriterna ♥


Pappas hobby


Älskar dig


UKKI

Nikkos helg är fulländad.. Helt överlycklig! Ukki är hääär :D

Han kom med en massa roligheter bla en cool trehjuling som Nikko ääälskar. Det är så roligt att se hur mycket morfar betyder för honom. Han släpper honom inte en sekund.. Han somnade självklart hos ukki o jag fick sova ensam inatt, när jag vaknar så var dom ute på morgonpromenad.

Så i helgen ska vi umgås och ha det mysigt.. Om jag får vara med dvs... :P


MITT

Mitt allt, min kärlek, mitt liv



Han är så underbar och förtjänar det bästa. Jag gör allt för dig. Älskar dig min son ♥

Jag har så mycket kärlek för den här lilla krabaten..




Nikko har två "kompisar" som han hänger efter jämt när vi är ute på gården. Så fort han ser dessa två tjejer så blir han helt till sig och försöker hänga på dom och småpyssla i samma takt som stortjejerna. Det är tur att det är två snälla flickor som låter Nikko vara med i lekarna och att han inte stör i deras lek :)

Idag satt dom i trädet o lekte djur.. :D o sjöng Nikkos barnprogram favvo låtar.. Som Rorry racerbilen, Olivia låten, Fåret Shaun osv hehe Gulligt!
Nikko var hur nöjd som helst ♥

Härligt..

Den mysigaste morgonen på länge :)

Vi gick ut på en morgonpromenad någon gång innan 10 imorse. Nikko strosade omkring i sin egen värld sjöng o pysslade med pinnar o sånt han hittade på backen. Riktigt mysigt.

Promenaden kunde inte avslutats bättre.. Vi träffade 2 hästar som stannade så att Nikko fick klappa o prata med dom. Han var helt lyrisk :)

Direkt efter när dom lunkade vidare så upptäcker Nikko två killar som sågar ner o röjer med såg i skogen.. Där står han o tittar i ca en halvtimme och ser helt facinerad ut när dom arbetar o skriker -oooj - Mamma titta! lite då o då :D  Han är verkligen världens sötaste kille ♥

Efter det så lekte vi lite med bollen o småpysslade med prylar.  Han är så mysig o rolig. Man ser att han redan har sjuk humor som sin mor! :D







När vi väl kommer in efter 12 tiden så är det dags för lunch.. Nikko äter hur mycket som helst av min egengjorda pyttipanna.. Jag ser hur hans ögon bara blir tröttare o tröttare.. till slut sitter han o trycker i sig maten medans han nickar till o blundar.. Äter o halvsover stackarn :)

Efter en liten stund frågar jag honom om han vill gå o sova.. -Mmm får jag till svar hehe gullunge! Han sov i nästan 3 timmar. Skönt för honom!




Sen en STOOR händelse.. NIkko bajsade i pottan!!! Hehe Synd bara att han tröck dit fingrarna men det gjorde ingenting det blev fest ändå! :D

Puss på er därute

Dracula..

Is here..  :P

Trött efter en trevlig kväll/ natt hos V. Det vart en uppsättning av gipsväggar och en massa god mat o vin :)


Tack för allt PUSSSSSS

Hämtade min lillskit som jag hinner sakna ett par gånger under dygnet jag inte har honom. Hämtade även lite mer saker från huset som legat kvar.. Så nu har jag fullt i mitt förråd med saker som man bara ska ha kvar som gamla skolsaker, nallar som mamma lagt undan sen man var liten, stereo osv Så nu får Nikko sig en egen stereo :) Han som ääälskar musik.

Har även städat här hemma medans Nikko sov.. Fick mycket rat undan plockat. Skönt!

Sen har vi varit ute o lekt. Han har mycket spring i benen. Så vi sprang tillsammans o tävlade mest hela tiden för det var ju sååå kul enligt Nikko.. Han höll på o garva ihjäl sig när jag hann ikapp eller om jag sprang före.. Jag kunde inte hålla mig för att skratta själv när han garvade så mycket så att han inte ens orkade hålla sig uppe på benen :D go skit! Mammas hjärta :)

Nu ska jag gå o lägga mig o drömma om något trevligare än vad jag drömde om förra natten.. Mardröm! Usch.. Inge kul alls.. PÅ RIKTIGT! :)

Imorgon är det fullrulle igen o snart helg igen! :D

puss på er




Grattis

Grattis Mamma på din födelsedag!

Idag hade du blivit 55 år.. Jag önskar så från mitt hjärta att du var vid vår sida så att vi fick fira dig på din dag. Vill ha en kram från din trygga famn.. Jag kommer fortfarande ihåg känslan när du en natt när jag sov brevid dig nån vecka innan du flög iväg med änglarna klappade mig på kinden och håret precis som du gjorde när jag var liten..
Jag kan inte sluta gråta.. tårarna som kommer är för den stora saknaden och tomheten jag har i min kropp utan dig vid min sida.

Den sorgen jag har i mitt hjärta kommer aldrig att försvinna.. Tänker på dig nästan varje dag fast det gått 4 år. Det finns så mycket här på jorden som påminner mig om just dig. Du älskade alla årstider, blommor, ditt hem, i mitt kök har jag fortfarande kvar din lilla skylt som du har haft i köket sen vi var små där det står "Merjas kök är hemmets hjärta" på finska. Tro mig jag använder mitt Vim varje gång jag läser skylten för det ska ju skina på diskbänken man ska kunna spegla sig i den... :P Alla som kände mamma vet vad jag menar :)

Jag älskar dig mamma! 

Vi möts där solen aldrig går ner


Gääsp

Syns det att jag är trött?? hehe Det går lixom inte o missa med tanke på dessa svarta sopsäckar jag har under ögonen..   Men jag längtar till helgen då vi får sova lite längre än till 06 :)  Sen ska Nikko till Matte på lör så då får jag sova ut en dag iaf! (y)


Veckan har vart bra o trevlig. Men det märks att man har vart borta ett bra tag. Tröttheten kryper fram! Men det är tur att jag har så trevliga arbetskamrater som gör att dagarna bara försvinner. :)

Man märker på Nikko också att han är trött.. Jag gör allt jag kan för att hålla honom vaken till 19 iaf :)
Dom på dagis ger honom så mycket beröm över hur glad o framåt han är. En mysig o duktig kille fick jag höra senast idag. Sånt gör en glad o varm i hjärtat:)  Min lilla älskling är bäst! ♥


Mmm

Måste visa er världens sötaste bild :)

Amilia o Nikko


Riktiga pussgurkor ♥

Saknar er!!!!

Stockholms bilderna

Kusin Addepolarn :) och en orb :P


Damppp




Söta kusinen Amilia o Nikko pular på



One big happy family :D  ♥




Farbror


Prinsess kusinerna ♥ :)




Kusin från min sida ♥




Didi bjöd på middag ♥


Söta Elin


På väg mot hålan :(


En snabbvisit o jag längtar tillbaka..

Bilder suomi

På väg mot Finland


Här levde han i stort sett hela resan dit..



På morfars gård hade vi kul



Nikko meckar med cyklarna på gården.. lääänge


Släkt från mammas sida.. min kusin(gudmor) :)

Kusin o min moster som påminner så mycket om mamma ♥


....... :P


Nikko var väldigt framåt på alla uppträdande. Han ställde sig mitt i allt o började dansa o klappa händerna. Modig kille!



Fullt ös!


Morfar e bäst.. Han tom. sjunger så bra att man somnar.. Det e mammas kille iaf om man kollar på Nikkos sign to the world :D


Stockholms bilderna kommer senare!

PUSS

Mys

Trötta e vi båda två. Idag har det varit full rulle med "släkten". Vi har varit ute heeela dagen o kvällen o lekt. Nikko har lekt, busat och sprungit med sina kusiner, faster, farbror osv En mysig dag med massa gotta o grillning.
Nikko o Amilia tog ett bad ihop för dom var som två klibbiga lortgrisar :D  Efter badet däckade båda två. Skönt för dom!

Nu är det snart filmtime och mys i soffan.

Vi har det skit bra och jag myser som aldrig förr :) Längtar SÅÅÅ tills imorgon! :P

Jag o Nikko på båten, tidigt på morgonkvisten


RSS 2.0