HÖST

Ja nu är det riktigt höstväder.. Träden börjar ändra färger och det börjar blåsa kallt fast solen e framme. Lite mysigt men mysigare hade det varit om jag hade en jacka till detta väder.. Hoppas att jag hittar en i helgen.. Annars blir jag ledsen!

Kan visa er lite bilder från min o Nikkos dag.

Polarn pär.. Theo på besök! Nikko ser väldigt upptagen ut..


Bus med mamma! ♥


Vi på promenad i höstvädret :)


Nikkos BÄSTA sysselsättning.. Kolla på bilarna när dom kör förbi.. :D



En skön dag!


ÅNEEEJ

Nu börjas det.. Imorse när vi skulle ut så fick jag klä både mig o Nikko typ som att det va vinter... Vill inteee! Inte än.. Det var skiiit kallt!

Jag var på Öppna Förskolan o tittade lite på kläder.. Det var sån där bytardag där. Mycket kläder o så men jag känner just nu att jag inte behöver något speciellt till Nikko. Jag kommer väl på vad som fattas sen när det behövs! Typiskt..

Efter den klädrundan så tog jag en runda på "stan" Först handlade jag lite babymat m.m på Konsum o sen gick jag en runda till Dollar för att handla fryspåsar, halksockor(till Nikko):P och en stor lastbil i plast till Nikko även den! :)

Sen vandrade jag vidare i blåsten till bilen för att sedan åka till Mary o fika :)
Hon hade tänt en brasa.. Jätte mysigt och varmt! Hon fixade goda mackor med gott pålägg. Gulligt!
Mary e så snäll! Det är så skönt med henne.. Jag kan komma trött, arg, glad ledsen hur som till henne. Jag känner att hon finns där oavsett hur jag är som. Ingen som bryr sig! Hon finns där ♥ Me like Mary

Hon berättade att Micke jobbade i Åsele idag o där var det SNÖÖ!! 3 cm!! Det är kanske 20 mil tror jag hon sa härifrån... Scary! Snart kommer det!

Vägen från OK/Q8 till oss förra året i Nov.. En liten påminnelse till mig själv bara.. Det är ju ganska vackert ändå:)


Detta innebär måsten..  MÅSTE handla vinterjacka, vinterskor m.m

Så helgen kanske det blir en shoppingrunda i Sundsvall? :)
 


Min Älskling

Min älskling upptäcker nya leksaker :)


Inte mycket att titta på i mångas ögon kanske men ni som har barn förstår! :)

Min finaste lilla Nikko.. Jag älskar dig mest i hela världen!


Helg

Nu är det helg och som vanligt går helgen ruskigt fort.

Idag började morgonen med en "sovmorgon". Matte tog Nikko på morgonen i nån timme så att jag skulle få sova lite eftersom Herr Nikko har en period där han vaknar 70 ggr per natt.. Jobbigt! Jag vaknade hela tiden av en j**la apa som vi har som spelar en truddelutt och sjunger "BONKA BONKAAA HAHAHAH" den har lite olika ljud som den ger ifrån sig om man slår på den.. Den gick varm lite då o då under morgonen..........
Jaja nog om det..

Sen vid 11 så bar det av. Jag o Nikko åkte o tittade lite på bytardagen men vi hittade inget. Gamarna hann före :D Man ska gärna vara där när det öppnar kl 10. Eller kanske tälta utanför för det är sån kö för att ens komma in där. Kul grej!

Matte o Jocke åkte o fiska så dom har varit borta hela dagen.

Jag o Nikko fortsatte vår färd till Dollar.. Handlade lite bra grejer som våtservetter, tandborstar, tandkräm, strumpor och jätte fina turkosa vaser av glas. Billigt o bra! :)

När vi shoppat färdigt så bar det av till Mary o Theo. Nikko åt lunch där (kyckling o ris) så att han inte skulle dö av hunger. Theo åt samtidigt. Som en lunch date :) Sen vart det lite lek på golvet efter det.
Efter mitt kaffe så blev Nikko jätte trött så jag tog mitt pick o pack o drog hemåt. Nikko somnade så fort han satte sig i bilbarnstolen o DÅ är han trött. Annars är han för nyfiken för att somna.. Han vill se vad som händer runt omkring hela tiden.
Han sov t.o.m i min famn medan jag tog upp honom och tog av honom kläderna. Min myskille.. ♥
Sov hela vägen till sin säng och sov vidare i nån timme. Skönt för honom!

Hmm.. undrar...


Pet pet..



Nikko somnade i min famn en stund på eftermiddagen. Jätte mysigt. Han är ju världens vackraste.. Kan titta på honom i evigheter :)
Kan visa er bilder precis innan han somna.. Började med skratt..:)




Sen sov han gott! :D Det där med fingrarna sitter i.. hemliga gangsigns.. :P

Nu har vi bara tagit det lugnt.. Jag o Nikko tog oss en kvällsprommis för att han var så gnällig efter han vaknade. En promenad gör Nikko alltid glad. Efter promenaden så åt han sin gröt och somnade gott för natten efter det!
Jocke har badat o spelar just nu uppe på sin data och Matte bygger data. Alltså en sån där lugn och skön kväll igen!

Hoppas ni oxå har en bra kväll.

Ciaoo



HÄRLIG..

Härlig dag idag!

Jag o Nikko tog en sväng förbi gamla jobbet.. det var några som ville träffa Nikko. :) Det fick dom! Tråkigt bara att han var så trött, kunde inte stanna så länge då. Tyckte så synd om honom! Tröttmössan ♥

Efter det åkte jag till Konsum för att handla lite smått o gott till Nikko. Jag handlade frysta bär och tänkte mixa det till en röra.. Kanske funkar som pure? Inte vet jag.. Ska pröva om han gillar det!
Någon kanske har nått tips på hur man brukar göra pureér o efterrätter?

Han sov hela den färden och vaknade när jag vi kom hem. Jag skulle bära över honom till vagnen.. Nyfiken i en strut (vet inte vart han har fått det ifrån :P) som han är så ville han inte sova vidare. Utan kolla vad som händer runt omkring. Jag hämtade Bozo och så gick vi mot Flogsta o mötte Sabina o  Anton där för att sedan promenera tillbaka för en fika med iskaffe o bullar :D Jätte gott!

Jag o Sabina hann prata om en hel del. Jätte skönt o ventilera ibland.. Speciellt när vi tänker lika inom de mesta!
Så olika men ändå så lika :) Älskar sånt! Vi mumsa i oss det goda och bebisarna "lekte" lite med varann och lite leksaker runt omkring. Så söta!

Här e bilder på sötisarna


Senare vid middagsdags så bestämde jag o Matte oss för att äta ute. Det blev en pizza. Gott! Tog en doggybag så nu har jag kvällsfika oxå :)

Just nu sover alla barn och hund.. Jag sitter vid datan och tv.. Matte meckar data.. Jätte lugnt o tyst. Ska njuta av detta nu.

Sov gott!


En solig Söndag

En solig dag som tillbringades på Icktjärn. Jätte mysigt. Jag satt i linne hela dagen. Verkligen varmt för att vara så här sent på året. Jätte skönt!
Det är ändå vackert ute med alla träd som börjar skifta färg och solen på det. Mysigt!

Sätter upp bilder.
Nikko håller ställningarna med spöt..


Nikko posar ♥


Kärlek


Grilltajm!


Matte, fredde och Joakim


Haft en bra dag!

Imorgon börjar en ny vecka.. Redan! Det går undan.. Snart är det jul på riktigt!

Ser fram emot en ny vecka med att sysselsätta Nikko och JOBB!!!! Jag ska jobba en hel dag i växeln! Det ser jag fram emot mest just nu. Jag hoppas hoppas att dom har en plats ledig till mig när jag e tillbaka på arbetsmarkanden! Håll tummarna gott folk!!

Gonatt

Bilder från..

Bilder från dom senaste dagarna..

Jag hälsade på Sabina som satt vid Icktjärn o väntade på sin Esa som plockade svamp. Tog med mig lite iskaffe. Jätte skönt väder!
Nikko o Sabina


**************************************************************
Jag o Mary på våran shoppingrunda. Här åt vi på ett lunch ställe. Vi båda tog oss en varsin Pasta och ädelsostsås med bacon. Gott gott! Man blir hungrig av shopping :P Jag hittade en massa fint.


************************************************************
Jag o Nikko va med Matte i skogen för fiske. Han fick två firrar! Bozo var oxå med.. Han o jag lekte lite i skogen ett tag.. Lite sök och så fick han stanna på ett ställe tills jag ropade varsågod så kom han springandes som ett ångvält mot en.. Inga buskar, stenar eller stockar hindrar honom han bara plöjer förbi dom. Nu e han helt färdig o ligger i "sitt rum" i källaren o snarkar :) Det finns nog inte många hundar som har ett eget rum i sitt hem.. Han har det bra han min lilla pälskling!♥



Mysigt väder har det varit oxå. Nu ska jag lägga mig i soffan o äta godis.. Ska se om det dyker upp nå bra på tvn!
Kul Linda att du hittat hit igen! :D Jag blir så glad när jag träffar dig. Du har lika sjuk humor som mig.. o det gillar jag! :D Vi måste ses lite oftare tror jag...  Kanske ska vi flytta ihop? eller? :P
hehe


Så fina.

Så fina foton.

Vi har tagit fotona på Birgittas Atelje i Långsele. Hon var en duktig fotograf speciellt med barn! Vi tog 4 olika men dom 2 andra är "naken foton" på Nikko. Man ser hans rumpa bara men jag vill inte sätta upp sånna foton på nätet på min lilla älskling. Det var riktigt fina foton de med :) Nöjda!

Igår var jag o Mary + bebisar ute o shoppade lite. Jag hittade en snygg jacka, vantar och en kofta till Nikko.
Hittade till mig med.. självklart! Köpte en snygg kofta! (som jag tittat på nu i över en månad o suktats)  Tog tag i saken och köpte den!  

Nu ska jag softa lite framför soffan medans Nikko sover.

Ha en bra helg!



Ont ont ont

Måste bara få klaga lite till..

Nu har jag haft ont i mitt ben i flera veckor.. Ont då menar jag ONT! Men det finns inget att göra åt det förutom att vänta ut det onda..!  Jobbigt! Har varit hos doktorn två gånger men han säger att det går över men att det kan ta 6-10 veckor innan det blir helt bra.. KUL! Jaja bara o hålla ut. Ska ta blodprov imorgonbitti igen för att kolla så jag inte har nån infektion. Det finns alltså inget annat att göra åt det onda förutom värktabletter.. Som hjälper till en viss del. Men jag ammar ju fortfarande och vill inte äta allt för mycket tabletter för Nikkos skull.

SEN min J**la visdomstand! Tandköttet är halvt uppfläkt på dom två bakre tänderna o så har jag bitit på tandköttet eftersom det är svullet..  Den har blivit lite bättre efter pencilinkuren men den gör fortfarande ont.. och varar lite SÅ jag var tvungen att gå till tandläkaren IGEN..!! 700 kr bara.............. mummelmummel...

Så jag fick en ny pencilinkur att följa.. wee.. livet leker! :P

Är på topp!... Eller inte!

Imorgon ska vi åka till Långsele och fota Nikko. Ska bli kul. Undra vilken frisyr jag ska göra på honom.. Snelugg? Tuppkam? hmmm :P

Tur att jag har min lilla älskling som gör mig glad i alla lägen♥

Kändisdjungeln...


Vad e detta?? Eller den största frågan är nog mer varför?? Går programet ut på att dessa "kändisar" ska klara av att bo i djungeln och klara av uppgifter som att äta snorrar o bada med ormar?...

För det första.. Inte för att jag älskar dessa äckliga kryp och reptiler men det dom pysslar med är djurplågeri! Helt sjukt ju..
För det andra.. Vem vill se på dom där? Dom gör ju inget kul.. Bara en massa trams av tråkigheter!
Låter jag bitter?

Vilka är alla dom där som är med?? Pippi och Thorleifs? Ja herregu..

Sen ser det ut att vara fake alltihop! Wana be Robinsson..
 
Känner för att vara lite bitter så jag hoppade på Kändisdjungeln.


Min dag:
Fika hemma hos Mary, handlade, tagit det lugn en stund, sen en kvällsprommis med Nikko och sedan soffan o datan. Snart e det sova! :)

Imorgon ska jag o Nikko gå på Öppna förskolan. Ska bli kul!
Idag klappade Nikko händerna för första gången ♥


Tråkigt..

Tråkigt att alla har åkt hem.. Det har varit en mysig vecka. Först med pappa o syrran här i nån dag. Sen stannade syrran hela veckan och helgen! I torsdags kom brorsan och hans familj (nästan hela) upp och sen kom även Mattes bror Max upp oxå :)
Dom åkte tidigt på fredagen.. Vi tjejor tog oss lite shoppingrundor i härliga kramfors :)

Både Mirre o Katja e ganska shopping glada. Så dom har hittat lite smått o gott dessa dagar.

Vi har haft en mysig helg med Nikko i fokus. Han har spexat hej villt för oss alla.

Under den här veckan som min syster har varit här har det hänt jätte mycket med Nikko. Han har blivit en helt annan bebis bara på ett par dagar. Han har blivit mer rörlig, ställer sig i kryparställning, jag kan inte lämna honom själv i våran sängen för att sova under dagen längre. Sist jag gjorde det låg alla kuddar på golvet täcken låg helt huller om buller o Nikko anfådd i mitten av allt detta på mage.. Han tittade på mig typ som att - Vadå? Jag har INTE gjort det här mamma...!, hela hans sätt att vara är förändrad. JÄtte kul att se att det går framåt iaf!

Helgen har varit mysig o rolig med syrran o Katja. Vi har mest pratat o skrattat o bara varit. Jätte skönt.

Tack för en mysig vecka/helg! Fast du kan vara lite bångstyrig ibland Mirre......

Sätter in lite bilder.

En av dom första gångerna han ställde sig i kryparställning.


Soraya plockade äpplen till våran äppelpaj.


Mmmm gott med glass.... eller?


Så söta tillsammans♥


Kusinerna ♥


Pappa o Nikko

Radar paret! :)




Dom hade kul ihop dom två.. Båda skrattade åt varandra. Så mysigt att se dom tillsammans!
Älskar dom båda mycket ♥

Nu blir det Idol!
Skriver mer nästa gång!



Uppdatering..

Ingen bra uppdatering på bloggen här inte. Jag har min pappa och syster på besök nu. Så det blir inte så mycket bloggande. Det tråkiga är att Pappa åker hem imorgon.. :( Han kunde ha fått stanna liite längre men han har saker o göra hemma hos sig i suomi.. Nikko gillar morfar JÄTTE mycket! Han skrattar o fjantar sig med morfar hela dagarna. Gillar att se dom tillsammans! ♥

Syrran däremot stannar hela veckan! Nikkos favvo där med :) Hon ska åka hem med bror o fam på söndag. Dom kommer upp på torsdag! Mycket trevligt :)

Nu ska jag umgås innan vi går till sängs.  

Kommer med bilder sen nästa gång!

BABYSÅNG!

Idag vart det ett tidigt uppvaknande tyckte Nikko.. Han sov kvar i sängen en stund FAST jag klev upp! Han har blivit en riktig mammagris. Roligt men samtidigt jobbigt. Jag kan inte lämna rummet eller knappt lämna han till Matte utan att han börjar se orolig ut o börjar små gnälla. Min lilla älskling har seperationsångest.. Vanligt i denna ålder.

Men hallååå snacka om att jag är en förvirrad mamma.. Jag missade att Nikko fyllde 7 månader här om dagen!
Grattis min lilla korv.. Tänk att du levt i hela 7 månader! Jag e så glad att jag har dig! ♥

Efter 10 var vi på Öppna Förskolan och Nikko var på. Han lekte lite och iaktog dom andra. Han börjar bli mer o mer med där också. Sen vart det sång och ibland är det rörelser o så med en del sånger.. Nikko brukar vara intresserad av rörelserna och titta på alla speciellt hon med gitarren men idag fastnade Nikko för kvinnan brevid mig.. Han satt o tittade på henne typ hela sången. Hon hade glasögon med svarta bågar.. kanske var det han fastnade för? :) 

Sen åkte vi till Mattes jobb och åt lunch i deras lunch restaurang.

Efter det åkte vi till Mary. Nikko åt lunch (lasagne) och jag drack en kaffe.
Sen låg Nikko o kräla på golvet ett tag och Theo kröp runt.

Nu är det kväller och jag har inte gjort många knop. Nikko tog ett bad o jag har små städat lite..

Jag har morötter och dipp framför mig nu som jag ska goffa i mig.

Ha en bra natt!

Nikko på Öppna Förskolan


HÄST

Nikko har sett en häst för första gången idag. Han var som ett frågetecken och det var svårt att ta bort blicken från den stora saken som frustade o åt gräs... hehe



Jag fick göra ett konstigt ljud för att få Nikko att titta åt mitt håll :D



Imorgon blir det babysång! 

Puss o gonatt


Snart helg igen!

Idag har det varit en skön dag. Jag o Nikko har gjort kramfors med Mary o Theo. Det har blivit så roligt med Nikko nu när han är så med. Han älskar att titta på bilar och folk. Jag får lixom kontakt med honom på ett annat sätt än innan :) Mys pojken!

Inatt höll jag på att bli galen på han dock.. hehe Han ville inte sova! Han vaknade 70 grr och var pigg ibland o ville absolut inte ligga någonannanstans än i min famn... Han små gnällde ibland, sen "pratade" han med mig o försökte få ett smile från mig.. men han lyckades inte tyvärr.. Jag var för trött för att flirtas med!
Kan vara en tand som är på gång eller så var det bara en sån natt..?
Just nu sover han som en liten gris i sin säng. Han e så söt min lilla gubbe!

Idag berättade min pappa att han är på väg till mig! Han kommer på Lördag. Jag saknar honom så mycket. Vi pratar via msn webcam nästan varje dag/kväll med Nikko. Jag känner att jag vill ha honom nära just för Nikkos skull. Tråkigt att vara så långt bort från varann.. Men så är det nu o det är bara att acceptera o gå vidare med SITT liv. Ska bli jätte kul att han kommer. Hoppas att min syster kommer med då oxå!



Jag har mycket att se framemot nu.. Först nu när pappa kommer o sen helgen efter kommer bror med familj upp och medans männen åker på en fiskeresa så stannar vi kvinnor hemma o jag får en hel helg med min kära Katja! :)

Nu ska jag gå o titta till min lilla där uppe.. Nojjan finns fortfarande kvar! Tror att det är ganska vanligt.

Hoppas ni sover gott! P O K

RSS 2.0