MORSDAG

Grattis på Morsdag mamma, min lilla älskade mamma...


Jag älskar dig för alltid.. kommer att sakna dig för alltid.. 

♥ ♥ ♥
"Vi möts där solen aldrig går ner"
♥ ♥ ♥

VÄRME

Heeelt sjukt varmt! Men ack så skönt!

Idag har jag försökt ta det lugnt i solen.. har nog lyckats ganska bra!

Jag har inte gjort många knop idag.. Jag o Nikko tittade på när Matte o Micke + barn fiskade.. Vi låg på gräsmattan en stund i solen.

Nikko låg under parasollet o njöt ♥



Sen låg vi alla här hemma på gräsmattan en stund på kvällskvisten..


Sen vart det rabarberpaj och Robinsson finalen hemma hos MoM  :) 
Pajen var supergod!!   Vi alla hejjade på Jarmo såklart! Fattar inte hur hon kunde vinna.. Dåligt!


Titta va fint jag fixade på våran stubbe! :)


Nu har blommorna vattnats ute och jag o Matte ligger här i varsin ände av soffan och är helt färdiga! 

Det ska tydligen bli ännu varmare imorgon.. Härligt! 

Tack o gonatt





JAOOO

Hej hopp! 

Idag har det varit en helt underbar dag! Det har varit sol och så har jag haft en glad Nikko vid min sida :)

Han har delvis legat i sin vagn o sovit.. Det ser så mysigt ut när han ligger i sin vagn ♥
Han ligger o myser med sina filtar och tittar på dom fina träden som blommar..



Lägger upp lite bilder från idag... 

Mina snygga killar! ♥


Kärlek..


Innan detta kort är taget så frågade jag Bozo om han hade grävt i trädgården?....
Så här oskyldig kan man se ut då.........  Man nästan hör " nää mamma jag jag looovar att jag inte grävt i trädgården med nosen.... ♥


Min älskling fick upp sin första firre för i år!! 


En helt underbar dag och kväll!

Imorgon ser jag o Nikko fram emot  babysång! 

Gonatt!

Nehe

Det blev ingen gräsklippare för oss..

Igår eftermiddag så åkte vi hela familjen ner till Sundsvall för att köpa en gräsklippare men den som vi ville ha var slut! Så vi åkte runt i dom flesta affärer och tittade om dom hade något liknande.. Matte sprang in o ut ur bilen i typ ALLA affärer som kunde ha klippare. Jag o barneni stannade i bilen ibland för att slippa knäppa loss allt o ta ut barn o spring o allt det där.. 
Men vi hittade ingen som vi var nöjd med.. Vi får snällt vänta tills den kommer in i affären igen!

Men vi hann med storhandling! Roligt o storhandla.. men synd bara att allt ska vara så dyrt! 

Idag ska jag nog inhandla en rosenbuske till trädgården.. Rosenbuskar påminner mig om mamma.. Det finns många blommor som påminner mig om henne.. Hon ÄLSKADE blommor. Men rosor.. det är mamma på något sätt.♥

Nu ska jag passa på o vila lite.. Nikko ligger i sin vagn ute o sover! Skönt för honom :)

Hörs sen



HOT HOT HOT

Härligt med sol! Har suttit ute hela dagen. Först satt jag med Maya på altan. Vi hade iskaffe, päronsaft och mariekex mmmm.. 
Senare kom Matte o Max tillbaks från fiske och en Dollar runda.. Dom hade med sig dricka, chocklad och lakrits ännu mera mmmmm... hehe

Nikko, Gudfar och Faster

Under dagen så tog vi farväl av Max o Maya och så drog vi o fiska. Jag njöt mest i solen.. Matade Nikko i grönskan :) 

Matte o Jocke


Den bästa mobilen!! (trädet)

Inne i vagnen..


Brevid där vi fiskade ligger en kyrkogård.. Så vi tog en promenad runt där för att hitta Pias grav. Vi hittade den till slut.


Nu ska vi försöka komma på vad vi ska äta...... Har ingen fantasi just nu... Helt slut i pallet! :)

Hörs! 






Ahhh

Nu känns det bra! 
Matte och Max har åkt med ett stort släp med rat härifrån.. Vi har typ tagit allt skit och lite till, ute som inne! Jätte skönt!

Idag har det vart en händelserik dag. Först iväg med skräpet.. Direkt efter det åkte vi alla till Härnösand och åt på McDonalds sen efter maten åkte vi till Jysk och handlade en sån där box man har sittdynorna i utomhus. Det blev en del annat smått o gått. Roligt!

På vägen hem så vart jag lite Dollar sugen.. så jag, Maya och Nikko svängde förbi Dollar o handlade en vattenkanna som man har utomhus.. Jätte nödvändigt... eftersom vi redan hade en likadan i växthuset!..... :)

När vi kom hem fixade vi iordning kaffe och dricka.. Som vi skulle ha med oss till fisket. När kaffet var färdigt kom vi fram till att vi inte hade någon termos... så vi tog drickan och åkte iväg till Icktjärn! 



Max

Storfiskaren..

Maya vid en fin bäck.. 


Joakim va helt inne i masken under hela vistelsen typ..

Avslutar med en fin bild på NIkko.. :D♥


Jag o Maya åkte lite tidigare än Matte o Max..  Vi började med middagen. Grönsaksspett m champ, små lök, paprika och kronärtskocka. Klyftpotatis och när Matte o Max kom hem så grillade dom köttet och majskolvarna. Såååå gott! 
Kan tipsa om den nya dippen som vi testade.. Bearnaisedippen! Förstår inte hur man kan vilja dippa den dippen till chips el grönsaker.. Men till köttet och potatisen var den hur god som helst!

Så nu sitter vi i soffan o jäser och spelar Guitar Hero.. Asso Max e grym,, Han sitter här o spelar på Expert.. helt sjukt vad det smattrar på! :) Duktig!

Gonatt

HAGEL OCH PURÉ

Oj vad det haglade idag! Golfbollar som föll från himlen.. Såg en stackars joggare som var ute precis när det var som värst.. Självklart tog jag fram kameran! :D  Hon ser lite rolig ut.. Hon vet inte vart hon ska ta vägen, irrar omkring ett tag på samma ställe typ och försöker skydda sig med händer o armar mot bollarna som föll ned. Sen vänder hon om och springer mot macken istället.. Själv hade jag ställt mig under våran balkong eller vid jehovas huset under tak. Men hon valde att kuta som en jagad hare mot macken. Det är nån minut att springa dit.. 

Innan haglet så åskade det oxå! huuu jag gillar inte åska.. Jag är en sån där fjant som blir mer rädd för bullret än blixten.. korkat.. I know! 
Men det var första åskan i år! Innebär att det finns värme :)  

Idag har min lilla älskling smakat blåbärspuré och fruktdricka. Åå vad han verkade gilla det! Men han fick bara en liten liten klick av purén på en tesked.. Hälften av den lilla lilla klicken smetades ut på halva honom och kläder ♥
Men han slickade i sig nöjt och såg ut att vilja ha mer.. men han får vänta tills imorgon! 
Den som väntar på något gott!.. 



Nu sitter vi o väntar in Max o Maya (Mattes syskon) som kommer o hälsar på från Sthlm. Ska bli kul att få träffa dom!

Hörs! 




Slumpen?

NEJ det är inte slumpen längre!..

Jag har en rutin under kvällen med Nikko när det är sängdags. Jag gör iordning hans ersättning (som han bara får på kvällen innan sängdags)  Medans den svalnar så byter jag blöja på honom och sätter på honom sin pyjamas. Sen går jag upp till sovrummet, sätter mig på sängkanten så jag har fönstret på höger sida och matar honom.. sen somnar han gott!

Nu är det så här.. jag har upptäckt en skata som sitter på en gren utanför fönstret på ett träd. Första kvällarna så tänkte jag att det bara är slumpen att den sitter där på samma plats.. men nu har den snart suttit där i en veckas tid. Den kommer runt nio då jag lägger Nikko och sätter sig där och bara är. Jag brukar alltid VARJE kväll när jag sitter där på sängkanten titta ut genom fönstret och säga gonatt till mamma.. Sen var det typ en vecka sen jag såg att fågeln satt där! Den har säkert suttit där innan också men jag upptäckte den för ca en vecka sen. Så varje kväll när jag ska säga gonatt till mamma så tittar jag ut och självklart landar min blick på skatan varje gång.. Så säger jag gonatt.. 
Så nu för tiden säger jag gonatt till en skata....? :D

Försökte ta kort på den men det gick inte.. den syntes inte.. Blev bara suddigt! Men tog kort på fönstret! :)


Såpp..

Nu var helgen slut.. allt går lite läskigt fort. Hoppas att inte sommaren går lika fort! 

Helgen har tillbringats hemma hos Micke o Mary. Matte har hjälpt Micke o bygga en altan vid deras hus. Det blev jätte fint!
Dom har verkligen varit duktiga. 


Det har varit en lugn helg med trevligt sällskap och god mat.  Nikko har sovit ute hela dagarna och umgåtts med oss små stunder. Han växer så det knakar nu.. Tom att jag märker skillnad på bara denna vecka som gått!  Min "stora" kille ♥


♥Mina snyggingar♥



Först kan man se så här fin ut......


Sen sekunden efter kan man se ut så här..... hehe 


Blommor.

Idag har det varit en lugn dag. 
Matte åkte tidigt imorse till Micke för att hjälpa honom att bygga ett soldäck vid sidan av huset.  Jag o resten av the crew kom dit senare. 
Så här såg det ut då..


Vi åt lunch o fikade där. Jag kände efter ett tag att jag e för trött för att ens orka vara med i över huvud taget så jag o Nikko åkte hem en stund för att ha lite terapi arbete här hemma.. 



Titta vad fin stuprännan blir när man sätter lite färg på den!

Nu ska jag lägga mig i soffan tills Nikko vaknar :)  Sen bär det av till "andra sidan berget" (MoM)


Babysång

Idag har jag o nikko varit på babysång.. Jätte mysigt! Det innebär att vi alla sitter i en ring och sjunger olika sånger och har bebisarna i famnen. Lyfter upp dom i luften o så. Det var roligt! Nikko va typ som i chock när vi satte oss ner bland alla (ca15 st) + bebisar i ringen.. Han bara satt o titta. Gullungen! Ska gå nästa gång igen. Efter sången tröck Nikko hand och fotavtryck i lera. Den tavlan ska vi hämta om nån dag. Roligt! Mary o Theo, Sabina o Anton var oxå med :)  

Jag o Sabina tog en sväng runt stan efter.. det var så härligt väder! Nikko slockna i vagnen o sover än!


Jag måste visa vad jag har fått idag.. Från min stora kärlek.. Bara sådär!  :)



Så nu vet ni vad jag ska syssla med! :)

Jag älskar dig Matte!! Min prinsii snyggve..♥



Sol inte sol, sol in..

... inte sol, sol inte sol.. Hallå kan det inte bara få vara soligt! Har under dagen fått ta på tröjan av med tröjan, på med tröjan, av med tröjan.. Jobbigt! 

Idag har Nikko fått sina 3 månaders sprutor.. Min lilla älskling.. Helt lycklig när vi vägde o mätte.. Sen pang bom så fick han sticken och sen började grinet. Ååh det gjorde ont i mitt hjärta.. stackars liten! Han vart så ledsen mitt lilla hjärta.

Under dagen har han varit lite små grinig.. men sovit mestadels. Han har varit så mysig när han har varit vaken. Riktigt gosig! ♥

Under dagen var Mary, Tilde och Theo förbi på en iskaffe. Vi satt ute o pratade.. sen kom Johanna förbi oxå på en kaffe.

Tilde hoppar hopprep.

Theo visar vad han går för :D


Varför?..

Varför är man så dålig på att ses? Jag har haft en jätte trevlig dag med Nina, Claes, Linda o Nikko. :)  
Linda bodde jätte fint! Helt underbart läge och huset var hur snyggt som helst. Nästan så jag ska fråga om jag kan flytta in där?......

Vi hade det mysigt med gofika.. Senare kom Lindas barn hem (5 och 2 år) o dom är så söta o roliga :)  Nikko fick en fin present från dom. En mys filt! 
Det var kul att träffa Nina o Claes! Claes hade vuxit jätte mycket. Så söt så! Vi ses igen på Fredag då vi ska på babysång. Roligt!   
Tack för en rolig o mysig dag flickor! ♥

Linda och Claes


Efter det hämtade jag Joakim från fritids och åkte hem för att fixa iordning lasagnen.. ÅÅÅÅ det va sååå gott med mat! 
MoM kom förbi på en kvällsfika. Alltid lika trevligt! 
Nu ska jag ut med Bozo, hänga tvätt, sen ge och få massage :)  GOnatt!

SOOOL

Det är så härligt med solen.. 
Idag så har jag, Nikko och Bozo endast tagit det lugnt hemma.. Inte åkt någonstans, bara varit :) 

Sabina och Anton kom förbi under dagen och drack iskaffe med mig..mmm :P
Vi hade det skönt i solen. Vi satt där i 2 timmar men det kändes som en halvtimme.. Tiden bara flög iväg! Det går fort när man har roligt! :D

Nikko fick en jätte fin liten present av Sabina.. Blev alldeles tårögd.. en tavla med en jätte fin dikt och en skyddsängel på. Tack så jätte mycket! En fin tanke..♥ 

Min lilla Nikko är verkligen det bästa som hänt mig.. Han ger mig så mycket! Kärlek, glädje, drömmar om framtiden m.m 
Ibland vill jag inte att han ska gå o lägga sig om kvällarna.. bara för att jag vill ha han i min famn och mysa, gosa o skratta. Min lilla prins.. jag älskar verkligen honom av hela mitt hjärta!





Imorgon ska jag o Nikko åka hem till Linda o fika! Nina o Claes ska oxå vara där. Det ska bli jätte kul att träffa dom!! Det var allt för länge sen nu! :)     

Kram o gonatt

SÖNDAG...

... härliga Söndag! 

Vi har hunnit umgås en stund med MoM+ fam på deras tomt på gården och små snackat. Mysigt i solen :)
Lite molnigt ibland men värmen känns ändå :) Sköööönt!



Nu ligger  vi o laddar i soffan allihop för en tacomiddag hemma hos Daniel och Åsa. Ska bli mycket trevligt!... Och gott! 




Fredag..

Familjen var uppe tidigt idag.. vid 7.. TRÖTT!

Vi har varit på Pias begravning idag.. Det var ett fint avslut. Usch va jobbigt det var.. för barnens skull! Det blev en del tårar.. men även en del skratt! 

Vi fortsatte dagen hemma med Micke o Mary.. Det grillades kött med hemmagjorda klyftpotatisar m bea.. Jätte gott!
Måste säga det igen.. Jag har världens bästa kock här hemma!!♥

Efter en liten kvällspromenad med Nikko o Bozo sitter jag nu i soffan o degar.. och kollar på Dregen! :)

Tog ett roligt kort på Nikko idag.. Puffade upp lite kuddar runt honom i soffan.. Gick ut i köket för att fixa något.. Då kommer Matte o ber mig titta på våran Gudfader... Han såg ut att äga soffan medan han tittade på Joakim när han spelade "mannen" på XBOX..
 
Mitt lilla hjärta♥

PS catchiiiing spelade 3-1 till Kanada... weeee  Jag e grym

Mmm..

Måste bara tipsa om något som är SÅÅÅ gott! Iskaffe.. mmm  Om ni inte inhandlat det till hemmet.. GÖR DET! 

 Helt galet gott! Tack Sabina ♥

Idag var jag o sabina på "stan" och åt mjukglass.. Fyy va gott det va då!! Med en massa chockladsås.. 
Det var mysigt o umgås med Sabina, fick mycket vettigt sagt! ;)

Lägger in en bild på mig o min prins också..  Jag kanske ser lite trött o sliten ut men det gör inget.....:P

ÅÅ han e min lilla älskling♥


ROLIGAST



Så rolig!! 

Imorgon...

Imorgon så ska jag o Nikko endast ta det lugnt! Inga tider o passa.. Åå va skönt! 

Idag klev vi upp vid 8.. Gjorde oss iordning för massagen kl 10. På massagen var det jätte mysigt. Nikko är så glad! Han bubblar o skrattar för fulla muggar när han ligger där medans jag "knådar" :D Ibland kommer det en härlig varm stråle på en.. :P

Efter det så åkte jag o Johanna till finare höjder.. Dynasty Hills. Vi hade jätte trevligt med mycket skratt o tjatter. Prinsessan V fick tillbaka sin tältsäng som vi lånade förut. Tack!! 

Sen hämtade jag mina däck.. till Röda faran. Nice!

Kom hem.. Nikko somnade i vagnen medans Matte fixade middagen.. fisk o potatis m dillsås. Gott!

Kvällen avslutades med en kaffe med MoM. 

Tack för lunchen Joa! 

En trevlig dag. 

gonatt

Trött..

Nu måste jag börja lyssna på min kropp.. Den skriker efter SÖMN! Idag ska jag gå o lägga mig när Nikko går o lägger sig. Ska försöka med det iaf.. Men jag har kvälls sysslor o göra oxå typ som att bara ta en dusch, hunden, tvätten m.m  Allt tar sin lilla tid. Men jag ska verkligen försöka gå o lägga mig tidigt. 

Mitt huvud orkar inte mer gnat, tjat, gnäll, tjaffs.. Kommer att bli tokig om jag inte får ta igen mig själv lite!
Jag känner bara trötthet och ilska i kroppen.. Som inte kommer att hålla sig på "normal" nivå om det ska fortsätta på detta vis. 

Hoppas på en bättre dag med sol imorgon..... 

Imorgon blir det babymassage, Viktopia och BVC! Det ska bli kul. Längtar mest till babymassagen.. Det är så mysigt! ♥


Saknad..

Saknar min mamma oerhört mycket. Har tänkt på henne hela dagen.. Hon var så stark som person!

Tänk om mamma hade fått uppleva Nikko.. Ojoj han hade varit så bortskämd! Han hade haft världens bästa mormor.. 

Saknaden är stor.. Saknar hennes små skämt och skratt.. Hon hade humor! Min älskade mamma.... 

Älskar dig!♥



SLUT

Söndagen är snart slut och Måndagen är på ingång.. Det blir babymassage, ett läkarbesök(handen), och begravning i veckan.  Det sista ser jag inte framemot.. Det kommer att bli jobbigt.

Helgen har varit ok.. Det har varit underbart väder! Vi har roat oss med grillning, fika och trevligt sällskap, tivoli, sortering av Joakims saker från Pia m.m




Nu är det tack o gonatt! Kramar


Kan inte..

Kan inte med ord beskriva min kärlek för min NIkko. Han har skrattat ljudligt och hjärtligt för första gången idag!! Mitt hjärta höll på att smälta bort. Är så lycklig! 

Titta på vårat underverk.. Jag blir galen! ♥




Den där sista bilden..  Hans gamla gangsigns som vanligt! :D


Myspys

Idag har det varit en mycket soft dag.. Igår va oxå en soft dag. Sånna där mys dagar som bara försvinner... Jag har inte gjort nå spec men det har gått fort en då.

Bilder från i går.

Joakim, Josephine och Tilde hoppar i hoppborgen.. Om jag bara hade fått så hade ni sett mig där på bilden med.. :)


Väntan på att de ska tända brasan                              Aaah
                                          

Idag har det vart apvarmt.. Sommarvärme :)   Tagit det lugnt under dagen. Var och träffade min älskade Katja (och bror Timi en snabbis)  Katja och jag umgicks på Dollar hehe   Kul att se dom fast det bara var en kortis. ♥

Kvällen vart det grillning här hemma med Micke o Mary. Mycket gott och trevligt! Det är alltid så avslappnat med dom.. Gillar dom mycket! Fast vi inte gör nå speciellt så har vi alltid roligt. Me like!

Sen vart det TV och natten avslutas nu med ett par avsnitt av Hells Kitchen.  Ha det bra o gonatt!

Saknar dig syster!! Kom o hälsa på snart!! ♥  

RSS 2.0