♥♥♥GOTT NYTT ÅR MIN FAMILJ OCH VÄNNER♥♥♥



Nikkos första tomtebloss! Modig kille :)

Friiiii

Jag e fri nu :) 

All energi på flytt som gäller! Efter helgen börjar jag på allvar.

Imorgon eller idag rättare sagt e det nyår! Det här året har gått sjukt fort.. Mycket roligheter och konstigheter har hänt och min magkänsla säger att det blir ännu roligare nästa år :P Magkänslan ska man lita på!

Nikko växer o utvecklas åt rätt håll, vi mår bra och är nöjda, har dom vi älskar nära..
så jag har inget att klaga på egentligen!

Love






Herregu..

Va precis med om en riktigt sjuk grej... Killar alltså! Hahaha Ni e inte blyga direkt! sjukt... Kan inte sluta garva!

Imorgon är det sista jobbardagen. Arbetslusten e inte på topp direkt. Men inte så konstigt! Kämpar mig igenom sista dagen.. Sen får jag va leeedig tills nästa jobb... I STOCKHOOOOLM :D

Somnade brevid Nikko ikväll.. Vaknade efter nån timme panikslagen typ som jag missat nått. Har hänt några gånger förr. Fattar inte grejen.. Varför inte bara sova vidare? Nää jag känner panik i kroppen över tvättmaskin, plocka, ringa. Kan ju vara för att det är på kvällskvisten när Nikko lagt sig jag har min ensamtid. Då jag kan göra det jag vill utan att en liten stör.

Måste visa er hur duktig min kille är. Han har börjat handla själv nu :D I somras började han med att betala sin glass eller vad det nu va. För nån vecka sen var vi på apoteket och han skulle betala sina tuggumin själv. Vart lite irriterad.. Han står där i kön o e duktig som väntar på sin tur.. Jag skulle sitta ner på stolarna sa han o vänta. Sötunge ♥ När det väl e hans tur så tränger sig en gubbjävel förbi honom typ som han inte fanns.. Nikko var på väg o lägga fram sin vara men så flyttade Nikko på sig när gubbfan bara dök fram o förbi honom. Sen ställde han sig bakom gubben typ som att jaha kanske nästa gång då. Men då gick mamman fram och sa åt gubben att såg du inte att han här var före dig? Joo sa han.. eeee? Kösystem? Jag har så bråttom så jag gick före för man vet ju inte hur lång tid det där tar... !!!!! jag sa bara jaja men han var före. Sa åt Nikko att han kan betala nu.. för det var hans tur o gick o satte mig igen. Gubben väntade snällt BAKOM lilla Nikko som fick köpa sina tuggumin. Nikko stolt som få när han kommer tillbaka med sina tuggummin :)
Svårt o lära barnen hyffs när det finns så många idioter!

 

Min finaste pärla. Älskar dig!




En..

.. del människor har ingen hjärna, hjärta eller själ. Tur att dessa personer hittar varann!!

*You´re gonna catch a cold From the ice inside your soul *


Flyttbilar..

Vad gör vi då i denna djungel?

Men har kommit på lösningen.. eller inte jag.. Tar det sen! :)

Tungt o kliva upp imorse.. aptrött! Nikko va också helt färdig.. Lät han få lite sovmorgon.
Känns konstigt o tråkigt att jobba sista veckan på skatteverket i solle.. Men nu får jag tid o packa o fixa lite.
Det behövs!
Väntar på svar på jobb fortfarande.. Håll tummarna!
Ganska intressant med Nikko, när vi var i sthlm o skulle åka hem. Han ville inte hem.. Kanske bara nått han sa men han sa igårkväll i sängen att han ville till sthlm igen och leka. När jag sa att vi snart ska bo i sthlm så sken han upp och sa JAAA åka nu mamma? Han förstår nog inte innerbörden med att flytta men han säger att vi ska flytta till Martina och bo där till dom på dagis.. Äh jag vet inte hur mycket han förstår men nått verkar ha gått in :)

Ååå vad JAG längtar!!!!! Kan inte förstå att det äntligen händer! Vi kommer att ha det bäst :)

Snart nyår också. 3 rätters står på menyn med vänner. Tomtebloss o kanske nå bubbel. Blir trevligt! :P

Tåls att sägas igen till er bittra människor.. Le mot världen så ler världen tillbaks mot dig.

Kärlek till er

Fina jul












Kärlek, lycka och fina människor omkring oss gör mig varm

 


Nikko

Han e så rolig.. Halv tio på kvällskvisten satte han sig upp o halvskrek..
- MAMMAAA Glömt brev tomten!!
Vi har pratat om att vi måste skriva en önskelista o lägga den i våran brevlåda så att tomten kan komma o hämta brevet med sin släde och renar.
Men det har inte blivit av bara. Men nu spelade jag med och vi satte oss o skrev ner det Nikko ville ha.. Han satt verkligen o funderade på dom där sista.. Ett stort hjärta var ju en intressant önskning :D
Sen ville han rita några spöken till tomten så att tomten skulle bli lite rädd när han öppnade brevet. ? Sen skulle jag rita ett hjärta. När vi gjort det så tog vi på oss kläderna och gick ut till våran brevlåda. Nikko var lite smånervös för att tomten skulle komma med sina renar direkt och vi var tvungen o akta oss från vägen om han kom osv. Han tittade runt lite upp mot himlen så himla gulligt. Mitt hjärta värkte av glädje, ville bara ta upp honom o pussa ihjäl honom :D 
haha gullunge
Sen var han nöjd o skulle prombt gå o lägga sig i sina tomtekläder..

Jag skrev fel datum på papret jaa! Det e ändrat nu :)



En morrande tomtenisse


Han börjar bli så stor min bebis. Han lyckades göra öga öga mun på ett av spökena idag! Duktig kille! Låtsades skriva också.. Mammaaa, Ukkiii, tomteeen, Nikkooo och Bitten(en fröken på dagis).. Såg så gulligt ut när han verkligen koncentrerade sig till hundra för sina streck o krumelurer :D Jag har en duktig kille här hemma ♥

På dagen fick han kolla lite på datorn också.. Självklart på sina youtubeklipp på traktorer och lastbilar.


Ps sladdhögen där bak syns inte om man står upp eller om man hade suttit i en soffa :P höhö

Sjuklingen

Fick hämta hem en sjukling idag från dagis :(

Fruuser mamma sa han typ hela tiden. Stackars liten.. Tempen 39,5. Ont i halsen och så klagade han på ont i pannan, säkert huvudvärk, mår illa sa han o kräktes efter. Alla dessa symtom visar på scharlakansfeber som går på Nikkos dagis :/ stackars min lilla Nikko.. Han blir så ynklig o mysig. Som dom brukar bli.

Pencilin imorgon så blir det nog bättre om nån dag. 

Han frös så mycket så han hämtade sitt täcke och la sig o sov
Mitt lilla paket ♥


♥Min finaste pojke♥


Mamma älskar dig

Fint..

... med snö ute
:)

Imorse hade vi fjärde advent mysfrukost med hembakat, ägg o lite annat smått o gott.


Idag har det varit städdag mestadels. Vi hann ut o leka i den fina snön som fallit i nån dag också. Vi rullade ner för backar, kastade snöbollar på varann, puttade ner varann i snön. Nikko skrattade så mycket så han höll på o hosta ihjäl sig. Den härliga astman som gör sig påmind :/ 

Men kul hade vi!


Idag var en kille o tittade på lägenheten o han va så nöjd och ville ha den sa han.
Kul o se vem som tar över mitt castle. :P

Imorgon är det jobb, avtackning, julklappar och simning som gäller. Spännande o se om man tar sig fram imorgonbitti. Plogbilarna är inte ute lika tidigt som vi kommer va..
Nackdelen med snön..

Min datanörd.. Han sitter vid youtube o klickar sig fram till klipp han vill se. Jag hjälper självklart till i början för att han ska få se barngrejer. Han e ju så duktig! Idag började han med pingu sen carsklipp sen såg han ett traktorklipp och körde loss med sina traktorklipp.. Spännande o se när en traktor gräver ett hål eller täpper igen ett hål i 6 min.. så spännande att man var tvungen o kolla 3 gånger....... :P Gullunge!
Här spelar han byggarebob

Älskar dig!

Snökul








Wonderful

helg
:)

Den e inte slut än men den har varit soft hittills. Fredags hade vi lite besök av den ena och den andra.
Gårdsträff hos mig typ :D Hade lite kvälls/nattmys också :P

Idag har vi mest varit hemma och det har varit såå skönt! Inte haft nått på schemat. Vi åkte på en kvällsrunda till Mary o Micke. Micke trixade med min dator lite o plötsligt så funkade allt galant! Tack Micke! :)
Nikko o Theo lekte på som vanligt.

Snart e det dagen D.. Julafton!

Jag vill bara ha pengar nu så jag kan fixa klart med alla julklappar! Vill ha det avklarat..
Älskar o fixa o dona med sånt! Lönen kommer inte förens på fredag så det kommer o bli tight.. Ut o julhandla det sista i sthlm. Tur att jag vet på ett ungefär vad jag ska köpa till alla. Åå vad jag ser fram emot detta!

Imorgon kommer en kille hit o ska kolla på lägenheten. Måste fixa lite här hemma så han blir nöjd över det han ser :) Just nu ligger det leksaker över hela vardagsrumsgolvet.. Disk som jag måste ta hand om. Men inte idag! Hinner imorgon innan han kommer :)

Titta vad jag hittade på min gamla dator! haha gulligt
Nikkos första steg i skor! :D






Årets..

..första jultallrik slank ner idag på jobbet. Ingen wow upplevelse men ok :)
Längtar faktiskt till julmaten. Längtar till julen överhuvudtaget!

Idag har jag kollat upp flyttbilar, priser storlekar osv. Vi får se vilken det blir.. Den billigaste såklart! Men ska kolla några fler. Finns en djungel för dom med :)

Imorgon efter jobb o dagis blir det bakning. Gotti :P

Har även
ÅRETS..
Finaste hemma!


Älskar dig min nisse

Lucia

♥Jag har världens finaste tomtenisse♥







Vi tog en titt på lite traktorer och lastbilar innan vi åkte hem från lucian.
Nikkos bästa ställe!


I love u!

Hmm..

Börjar ens pappa bli gammal om man kollar på julklappar på sjukvårdsaffären? Tror det... :P

Nu e snön o vintern här. På med alla dessa kläder.. Lager på lager!  Han har sina overall och täckbyxor o jacka men jackans dragkedja har gått sönder nu. Måste byta ut dragkedjan helt.. Men köpte en ny jacka åt honom. Man ska ju helst ha dubbel uppsättning på dagis.. Hemma vill man ju också ha nått. Ifall det skulle hända nått med dom andra. Dyrt.. Men det kostar o ligga på topp! :P 

Ont i ryggfan har jag också.. Ryggskottskänningar.. Piller JA TACK!

Äh gonatt :)

Me..

Happy!

Haft en soft söndag. Som man ska ha :)

Nikko va hos Lova en stund o lekte, under den tiden fick jag duscha ifred, fixa mig lite. Åkte o köpte en tomtedräkt till min lilla älskling. Lucia på tisdag! Ska bli mysigt :)
Hämtade min lilla skit o åkte iväg på en fika i bollsta. Nice!

Imorgon är den fruktade måndagen.... betyder GYMPAAAA :P
Stress stress o stress
Men vad gör man inte för den man älskar mest? ALLT!

Just nu sover mitt hjärta.. tvungen o ta kort på han för att han e så söt när han sover.

Världens finaste plutläppar ♥


Nä dags o lägga ner för mig med. Upp tidigt o jobba.. Köra i det hemska vädret! Vet att jag e rallykalle i vanliga fall.. Men när det e halt är jag inte lika kaxig! Men nu när jag kört varje dag i snöstorm, isbana, spöregn så börjar denna oro släppa lite. :)

Ha en god natt! :P


Klickade..

..hem en snygg tröja till Nikko!

Var..

e fjant?
Hääääär!

Hade kvälls/natt besök.. Vi fastnade i en film.. men den var för läskig för mig! haha Psykfilmer är intressanta o jag vill se men mitt psyke pallar inte all tortyr osv  Mår så illa o har dålig känsla i hela kroppen! Sååå nu sitter jag o kollar på Friends with benefits istället!
Mycket bättre! Mår bra igen haha stööörd

Idag har jag o Nikko vart på kalas. Theo fyllde hela 3 år! Vi åt tårta o alla småpojkar lekte med alla bilar o hade skoj. Snart e det Nikkos tur!


Haha vilken skillnad! Theo o Nikko. Theo är alltså ca 3 månader äldre än Nikko. Nikko din lilla korv! Nikko va så liten när han ploppa ut. Ca 2800 o 46 lång tror jag det va :D Liiiten skiiit. Mammas hjärta!♥





Snart..

HEEELG!!

Ååå va skönt! Imorgon slutar jag vid ett också :) Ska på avslutningsmöte på dagis. Man ska tydligen ha det när man slutar på dagis. Svara lite på frågor som hur trivs ditt barn på vårat dagis, hur är ditt barn som person, hur ser du på våran förskola osv
Om man tittar på Nikko så verkar det vara världens bästa dagis :)
Han älskar alla fröknar och pratar om dom hemma o så. Jag kommer nog gråta en skvätt sista gången jag hämtar Nikko från dagis.

Jaha nu inväntar vi snökaos klass 2 varning i helgen och den ska tydligen börja imorgon på dagen.. Tycker det räcker med snön nu.. Vitt på backen räcker väll? Så att man kan åka pulka o så. Ska bli spännande o se hur det blir.
Iofs så är det mysigt med mycket snö.. men inte när man måste ut på vägarna! Köra 10 mil varje dag.. Tycker inte om det! Jaja inte så lång tid kvar nu på jobbet. Också trist. Vi är ändå ett bra gäng där och det ska bli tråkigt att lämna dom med. Men men. HÅLLER TUMMARNA FÖR ATT JAG SKA FÅ DET ANDRA JOBBET!!
Allt skulle bli så underbart bra om jag fick det. Så mycket som skulle lösa sig då!
Skulle få leva som den prinsessan jag e :D  (Gick du upp i taket nu igen? haha)

Ha en trevlig natt allihop. Det ska jag ha!

pussar

Jul..

klappar..

Har hamstrat julklappar sen nån månad tillbaka åt min lilla tomte. Inget spec men känns så skönt nu när man har ett par på lager. Slipper man tokköpa när lönen kommer. Har dock klappar kvar.. Men men jag får ta en stressrunda i sthlm sen. Blir nog bra! Nikko kommer älska denna jul. Pappa o Miretta har dom perfekta klapparna åt honom. Han kommer va så salig. Jag har nog den som kommer vara populärast och störst! :P Åååh vad jag längtar till julafton o få se hans uttryck o se honom träffa tomten. När jag frågar honom vad han ska säga när tomten kommer till Miretta med alla klappar. Så säger han
- Jaaa tomten snälla barn hääär :D Sen ska han krama honom. Han var modig förra året får se om han e lika kaxig i år. Men han brukar inte vara rädd. Men blyg ibland :)

Längtar såå till julafton o dagarna runt omkring i sthlm♥

Nyår kommer dock firas i Kramfors. Måste ju jobba ocksååå :P

Kan bli mysigt det med!

Nöjd nöjdare nöjdast!

Happy

ending.. :P

En bra men tröttsam dag. Kom hem sent, hämtade en mysig o glad Nikko, fixade middag, Nikko åt som aldrig förr, Nikko lekte med vatten en stund o sen mös vi ner oss i sängen o låg o diskutera" om olika saker. Tex om flytten, morgondagen osv. Han e så förståndig min lilla pojke. Han e så rolig.. Han ville ha lite vatten innan han somna, hämtade vatten o så drack han. Det kom lite vattendroppar i sängen. Jag kände på det blöta o Nikko tittar på mig helt allvarlig o säger med en häpen o frågande röst. -Oj mamma kissa i sängen? Ingen fara du torka upp.. ?... ..... ........
Typ som att det är JAG som brukar kissa i sängen! haha

Avslutades med lite bus, skratt o självklart kli på ryggen ♥

Imorgon ska jag ta tag i Nikkos leksaker. Kasta det som är sönder osv Ge bort till behövande och ge bort lite till dagis. Men det som ska till dagis ska bli en avskedspresent från Nikko innan vi flyttar. Det kommer bli så ledsamt att sluta på de dagiset. Nikko älskar alla där. Men han kommer hitta nya kompisar o få nya favoriter på det nya dagiset. Kommer ändå kännas.. :(

Tittat på världens bästa serie DH! Myst i "soffan" Nu e det tack o gonatt

Ciaoo


Stress

MÅNDAG

Gympan som ställer till allt! :P

Jobb.. stressa hem, hämta Nikko, fixa middag,
Fort i med middag, springa iväg på gympan, se yra höns springa omkring o ha kul i en timme, hem,  landa, sova.

Så ser våra måndagar ut :)

♥Så liten men ändå så stor ♥


Allt för dig min pöjk

UNDERBAR..

HELG! :)

Har varit förkyld och trött men helgen har varit otroligt skön!

Har lekt och myst med min älskling. Vi var ute i Nyland i lördags i regn och ishalka. Men vi hälsade på tomten och tittade på luciatåget. Dyngsura åkte vi/jag glatt därifrån.
Vi åkte hem till Micke o Mary. Där spelades det julmusik och bakades pepparkakshus. Nikko o Theo bakade egna pepparkakor med lite hjälp. Mysigt! ♥

Nikko fick ta hem dom han bakade.


Idag har vi lekt och byggt torn med klossar kört race med bilar osv. Åkte en sväng för lite lek o fika med Theodor o Sara under dagen. Åt min första lussekatt för i år som sara bakat. Hon hade bakat en massa gott som vi fick gotta oss i :)
Sen tillbaka hem för att styra upp hallen från kartonger och möblera om lite där :) Nikko fick roa sig med att kolla på film på datan medans.





Älskar dig min finaste pojke

Imorgon är det jobb o dagis igen. Helgerna bara försvinner! :/

Gonatt vänner





Två..

barns mamma var jag över natten :)

Dom lekte o kollade på film igårkväll. Nikko däckade först. Lova var mer svårflörtad :P Men hon somnade till slut med. Bar över henne så hon fick sova i min säng över natten. På morgonkvisten kom Nikko också över till min säng då låg dom och höll om varann o somnade så. Så gulligt!

Just nu ligger jag i soffan helt död.. Men ändå nöjd! Nikko kollar på sin apa. Idag ska vi till Nyland o hälsa på tomten igen! :)) Ingen e gladare än Nikko!

Mitt lilla troll är så mysig. Han ger mig sån kärlek o glädje. Han gör min dag med sina tokigheter, skratt o mys. Tänk att man kan välja bort ett barn? Ja det är möjligt! Finns gott om idioter här i världen som gör det.  Läskigt och tragiskt. Känner bara hat över dessa föräldrar som inte finns där för sina egna barn. Kanske ska öppna ett hem åt alla dom barnen? Något kan man alltid göra för dessa barn. Speciellt över juletid. Trygghet osv  Jag gör nått åt dessa barn. Gör du?

BTW
En tanke till er idioter.. Ta hand om dom du har runtomkring dig. Ta hand om dig själv med. Se till att ni mår bra. För om du mår bra mår ditt barn också bra.
I denna hemska värld finns det gott om störda människor som är maktgalna och egoister som vill höja sig själva genom att trycka ner andra. Dom som är svaga och inte mår bra mår självklart sämre och vilka får lida för det? Barnen.
Jag är glad att jag är en stark person med båda fötterna på jorden. Borstar bort det mesta. Bryr mig inte om sånt tramsande. Visar mer hur personen är funtad tycker jag!

Så ta hand om er o gör något som ni blir glada av idag så kanske ni gör någons dag!


Jaduu..

Nu har väl Nikko smittat mig med sin förkylning :/ Lite småont i halsen o hostar.. Not nice.
Men skönt att det e fredag imorgon! Då får man vila lite igen :) Diana o Lova ska hämta Nikko från dagis imorgon. Så himla snällt! Ingen blir gladare än Nikko :D Så behöver han inte vara på dagis till 17. Betyder mycket för mig :)

Dagen har gått sjukt fort! Roligt på jobbet gör så mycket. Rätt va det va stod jag i mitt kök igen o lagade middag.

Nikko öppnade sin godiskalender idag som ukki köpte till honom. Nikko har väntat o väntat. Idag när jag tog fram den så lös han upp o skrek jaaaa :D Som han har frågat efter den. På kalendern är det bilder på en massa godis o den har han inte glömt.. Han öppnade första luckan, åt upp den sen skulle han öppna fler luckor.. Försökte förklara att man får öppna nästa imorgon. Han vart så ledsen.. Tårarna bara sprutade. Så skulle han ringa ukki.. Han gjorde det o halvgrinade ukkiii gooodis mig. Jag förklarade läget för honom lite grann så han fattade vad han ville. Ukki e för snäll så han sa klart att han får öppna fler. Det spelar väl ingen roll nu när han inte förstår grejen med lucköppning. Men som den kloka mamman jag är så låter jag honom inte öppna fler för annars lär han sig aldrig :) Men tyckte det va så gulligt att han ville ringa ukki som gav den till honom för att få tillåtelse att äta mer godis :D Sött!

Efter 2 böcker o kli på ryggen somnade mitt hjärtegryn. Han e så fin. Det finaste som finns! Kan inte förstå att jag haft sån tur!
Man får vad man förtjänar :)

Ser fram emot julen nu

Snart dags för sängen





RSS 2.0