Vuxen..

mobbning... det e populärt har jag hört..
Speciellt nu.. 2011 ! haha

Det säger ganska mycket om en person. Man behöver inte vara en psykolog för att förstå hur den människan mår.

Men e man inte den skarpaste kniven i lådan så är det kanske inte så lätt alla gånger.

Som den snälla människan jag är.. så kan jag inget annat än att tycka synd om sånna personer, från hjärtat, och hoppas att det nångång blir bra . Om det nu är möjligt? Med tanke på ålder.

Ni vet ordspråket "Man kan inte lära en gammal hund att sitta"

Kärlek till er

Nuu..

..Längtas det tills imorgon :) Jobb! :) 

Idag har vi haft en mysig dag jag o Nikko. Vi va ute en sväng, tittat på film och lekt. Nikko var hos Lova en stund och lekte när jag var o handla och på apoteket.

Sen laga vi middag. Nikko fick hjälpa till med salladen. Han e ju galen i avocado. Så fort han ser en så skriker han Kiwi! Jag vill ha kiwi! Varje gång nästan en-två ggr i veckan får jag säga. Nää det heter avocado :D

Idag delade vi på en till laxen, potatisen och min hemmagjorda sås. Gott! Nikko åt duktigt :)

Måste gå o lägga mig i tid idag. MÅSTE!

Ha en bra kväll sötingar

Åååh

Vill inte vara hemma meeer.. Vill jobba ju. Men Nikko är mycket bättre nu med sin andning och på torsdag är det dags för dagis. Han får en sista dag på sig att bli helt hundra imorgon :P  Vi går lixom varann lite på nerverna nu.. Tur att vi fick lite ledigt ifrån varann idag när han var hos grannen Diana o Lova o lekte en stund. Dom bjöd oss även på gomiddag :) Gulligt! Den timmen jag fick vara själv. Poppade jag musik och packade nån kartong. Skönt o få lite undanstökat och lite ensamtid. Det behövs faktiskt ibland!

Nikko har varvat mellan Smurfarna och Nicke Nyfiken dessa dagar. Kan dom filmerna utan till nu. Nikko med! Han sitter o berättar vad som händer i nästa scen, jätte inne o pratar med en allvarlig röst. Sött men kan bli lite störande när jag vill göra nått annat vid datan eller så.. :)

Idag har jag grinat! Det va såå skönt efteråt. Nikko somnade.. jag började skriva på en uppgift som jag fick efter arbetsintervjun. Skriva om en händelse ur mitt liv. Älskar att skriva så jag började skriva om mamma. Om tiden då hon gick bort och efteråt. Kände hur tårarna började rinna.. O jag lät dom rinna. Länge sen sist! Men vad skönt det var. Grina mera!! :P  Mycket som rinner bort med tårarna :)

Men min lilla uppsats blev bra och jag e skit nöjd!
Sak till annat..

Min lilla skit börjar bli så stor.. Tittar på honom just nu. Han ligger o snarkar brevid mig här i våran "soffa". Han e så lång. Ingen bebis som man bär runt på så lätt längre. Idag hade vi en fight innan han sov middag. Jag var jätte arg på honom och fick ett litet bryt på honom. Han var på mig som fan o jävlades, kastade grejer o lyssnade inte ett dugg på mig. Till slut fick jag nog.. Efter väl valda ord fick han gå lägga sig men tjurskallig som han är klev han upp hela tiden och var arg, trött och ledsen själv. Till slut så låg han kvar efter ytterligare bryt från min sida. Han somnade som en stock. Som vanligt fick jag ångest över att ha höjt rösten. Men är inte mer än människa. Har själv mycket i huvudet och det är mycket som ska fixas och allt måste klaffa. Ett jävla meck för att få saker o ting gjort. Lite stressad och trött mamma kanske.. Han känner säkert av det själv, som barn brukar göra. Men sen när han vaknade var han så söööööt. Han ropade på mig..  -Mammaaa... kom.. Jag gick in i sovrummet. Där satt han som ett solsken. Vi kramades en stund och så sa han plötsligt.
- Mamma arg mig imorgon (vilket betyder igår).. Nikko inte snäll mamma.. Jag kastade leksaker, jag putta på dörren, jag kastade annat... Kramas mamma! Nu vi kompisar o jag älskar mamma! Skit glad :D
Mitt lilla hjärta. Jag försökte förklara att jag blir arg när han inte lyssnar på mig och att man inte får kasta osv. Men att vi båda får säga förlåt till varann. Då kramade han mig o så sa vi förlåt. Så vart vi bundisar igen! :D  Sen dess har han varit så himlans duktig. Plockat upp efter sig, städat undan efter sig om han lekt med nått, torkat bordet, tömt sin potta själv utan att jag har bett honom om nått. Eller sånt han bara lämnar efter sig för att han vet att jag ändå städar efter honom. Inte alltid men oftast. Han har fått så mycket beröm också. Han blir så mallig. Min gullunge.. Jag älskar dig över allt annat. Eller som Nikko säger Älskar dig micke micke micke micke sååååå micke :D

Tröttheten kan förändra vilken människa som helst. Så sova e bra.
Då undrar jag vad jag gör uppe nu..

gonatt

Förstå..

Jag kan inte förstå?
Fast jag fattat på ett sätt för länge sen.. vill så gärna att det ska vara annorlunda.
Blir så ledsen inombords..
Inte för min skull.
Att göra skillnad..
Lättare att bara glömma.. Inte för min skull.
Blir bara ledsen, för jag kan inte förstå varför.
På ett sätt hoppas jag att du bara försvinner, för att det blir så mycket enklare. Inte för min del.. men för en annan.
Blir enklare att bara glömma..
Jobbigt men sant.



Nikkos

Första advent

på väg till stan på en racer :)









Blixten..

mahiin!
Kunde inte fatta va han mena med "Mahiiin mamma, se han" sen efter en stund när han sa Blixten Mahiin Dåååå klingade det till hos mamman :D

Han fick ett par skor av pappa när han var här sist. Blixten skor! Dom e lite stora men med tjocksocker i så funkar dom. Tog fram dom o Nikko släpper dom inte! Han går runt här naken med dom på sig o visar upp dom för tvn.. för Blixten.. :D
Gullrumpa!


Bilder från igår

Utslagen hjälte


Badkillarna


Bild från idag
Första adventsnön :)


Snart blir det att gå ner på skyltsöndagen och hälsa på tomten o se om han har nå godis i år igen. :)


Ja´

fick det bäst ja´.. Va det en norrlänning som sa

JAG fick det bäst!
:)

Idag har vi varit hundvakt.. Åååå vad jag saknar min pälskling! Fick känslan tillbaka av att ha en hund vid sin sida.
Hoppas bara att han har det bra.. Vill inte veta så mycket.. JA för min skull! Tänker på han nästan dagligen har en rottis som e så sjukt lik Bozo som bor granne. Svårt o låta bli o sakna sin första "bebis" o undra.

Senare var vi barnvakt också, Theodor :) Nikko o han lekte o bada, hade kul tillsammans för en gång skull! Annars brukar det va tjaffs om samma leksak osv :) Jätte skönt!

Lite kvällsmys blev det med och ett glas vin :)

“What day is it?" asked Pooh
"It's today", squeaked Piglet
"My favorite day", said Pooh


Nu tackar jag för mig.
gonatt

En..

.. bra dag o kväll på http://www.sorakersherrgard.com/

Kontorsdagen var mycket trevlig. Mycket givande dag med god mat o mycket skratt. En ok föreläsare.. som fick en o tänk till. Kanske var lite för mycket käckhet, men det e väl rätt vanligt :) Givande på ett sätt ändå.

Kom hem till Diana vid 19 tiden för o hämta min lilla älskling. Där va det fullt ös o fullt hus! Vi åt pizza, "spelade kort" o umgicks. Kom inte hem förens efter nio nånting :)
Trevligt!

Tack igen Diana för hjälpen! ♥

Onödigt vetande.. Om facebook skulle va ett land.. Skulle det landet vara det tredje största landet. Coolt o starkt jobbat grabbar! :)

Gonatt

Läskigt

..hur sjuka människor det finns där ute.. Blir mörkrädd!

Tex folk som lever dubbel liv.. Tänker inte nämna några namn så va inte orolig! Det är tur att jag har hjärna och vet hur spelet går till så varningsklockorna ringde tidigt. Hade han mer som tidsfördriv om jag ska vara helt ärlig.

Får reda på att han är gift och har barn.. Undra hur det skulle gå när jag o Nikko skulle flytta hem till honom? Han som nämde det vid ett tillfälle. Vilken stor familj vi skulle bli :P Riktigt sjukt.. !!  Hmm undra vad hans fru skulle säga om hon visste att vi träffades förra sommaren i sthlm? Att vi hade tät telefonkontakt  sms till o från, fram till inte för så länge sen. Så mycket mer som har sagts från denna sjuka människa.

Tur att jag inte har lagt ner nån tid eller känslor för den karln! Blir bara rädd hur folk fungerar.. + att han har barn!
Sjuka sjuka människa.. Snälla sök hjälp.. om inte annat för ditt barn skull.

Psykona e överallt!

Endast..

tomten e vaken..

Mycket tomteprat blir det här hemma. Uuulafton då komma tomten uulklappar.. Ukki få en, ettan får en harri får en o mamma osså en! Först snöö uulafton sen komma tomten mamma! Tomten ser mig mamma.. Dom meningarna hör jag 70 ggr :)

Efter middagen gick jag o Nikko ut till förrådet för att hämta in tomtelådorna". Varendaste tomte skulle vi kolla på :) Så..

Julbelysning på ballen o en hög med tomtar i hallen

En av högarna..

:)

Blir till att pynta upp mer imorgon.. Blev så sent o jag vill att Nikko ska hjälpa till o göra små landskap till våra tomtar. Roligare då!

Fick ett trevligt mail idag från Skatteverket i sthlm! Videokonferens intervju.. Kan bli spännande! haha Tror att jag ska sjunga en sång för dom först o främst.. Sen kanske dra en dans o så med.. :P Nää men håll tummarna gott folk!

Nu sova för att vara lite piggare på jobbet imorgon än vad jag var idag. Fyyy va trött jag va. Mådde illa för att jag va så trött.

På fredagmorgon åker hela vår avdelning på en liten tripp :) Kontorsdagen kallar dom det för. Ska bli kul. Blir ingen övernattning för min del.. Ingen som kan ha Nikko över natten. Men snälla Diana ställer upp o hämtar honom från dagis o har han tills jag kommer hem :) Tack! ♥

Diana e en klippa när det gäller att ställa upp med Nikko :)
Fick tom. åka o handla själv häromdagen! Rätt så skönt! Underbart :)
Tack igen!

Blir lite fredagsmys också
:P

:)


Tv..

Tacka vet jag min TV


Just nu visar den DH.. Den bästa serien!! :D

Ser att det e så många som har börjat julpynta. Stjärnor o stakar i fönstret. Blir sugen jag med. Måste bara hitta tiden o orken. Inte så barra när man har 70 saker o göra o tänka på. Men ska nog ta upp dom till lägenheten imorgon. Älskar att pynta! Nikko kommer också att älska det! Längtar till julafton o få se Nikko träffa tomten igen :)  Han tjatar var o varannan dag om att träffa ukki Harri o Miretta på julafton då tomten kommer. Alla ska få julklappar o tomten ska få en kram :) Längtar även att få ge honom den STOORA julklappen :) Se hans min när han ser vad det är ♥
Älskar julen trotts att det alltid fattas nån.. Min kära mamma. Men vi har fått fina jular utan henne med. Speciellt nu när Nikko finns ♥

Ska hänga tvätt, plocka lite o ta en dusch. Haka? :P

Jaha

Mina möbler försvinner en efter en. Skönt o slippa kånka på allt sen när flytten blir av. Idag sålde jag en till möbel! Skööönt :)

Längtar fortfarande sjukt mycket till flytten. Overkligt! Efter 7-8 år är det fan dags o åka hem! Mycket o stå i bara. Men det mesta flyter på :)

Ångestbubblan över Nikko o flytten ligger kvar.. Vet att det kommer att gå bra och han inte lider av detta MEEN Kommer att bli jobbigt o göra ont i hjärtat när han frågar när vi ska åka hem o fråga efter sina dagiskompisar o så i början. Men som min syster sa.. Mår du dåligt över att du bytt dagis eller flyttat när du va liten? Nää såklart inte. Vet att han kommer att få massa nya kompisar och han kommer ha familj, släkt o vänner runt omkring! Han kommer va trygg :) Bara mitt hjärta som kanske e lite mesigt... Kan inte hjälpa det. Vill att min baby ska ha det bäst. Vill skydda han från allt jobbigt men jag vet att jag nu gör en bra grej för oss. Vi kommer bli hela! ♥

Tycker att det ska bli helg igen.. Hade en så bra helg! Nikko snickra och hjälpte Rickard o bygga koja :) Nikko var ute i nån timme med honom och hjälpte till. Han va så glad o mallig med sin hammare :D



Den kvällen avslutades bäst också!




So..

Think Again Sucker...

0

noll älgar på min balkong iaf! :P mohaha

Nöjd nöjdare nöjdast



Hmm...

Vet inte om jag kommer lämna bort Nikko nå mer.....:P


När jag hämtade honom senare så vägrade han ta av sig klänningen..
:D

Söta barn

EGON E..

MITT ANDRA NAMN


BILDER

FRÅN PAPPAS 60 ÅRS KALAS. SUPRISEPARTY :D

Har typ 70 bilder..

Älskar ukki är det första Nikko säger när han ser honom.


Alla bilder kan inte bli bra ;D


Förrätt småplock mumma


Pappa va så glad och överraskad♥





Skål för 60åringen! Alla syns inte :)





Nikko smäller i sig pappas och sin egen tårtbit





Ett lyckat och mysigt event :) Tack alla som kom o gjorde pappas dag!


Hem..

Nikko tjatade om att vi skulle stanna o kasta pinnar o kottar i vattnet igen på hemvägen :)

Klart att vi gjorde det!

ALLA kottar skulle kastas i vattnet.......





Kommer fler bilder från resan.. Orkar inte nu :)

Idag var vi på den roooliga gympan! Spring i 45 min :)


Drickpaus


Du e finast i världen!

Vägen..

... ner


Vi tog några stopp på vägen. Mysigt!

Leta pinnar..


För att kasta i vattnet :)


Sen skulle det fiskas lite..


Vi hade så kul i bilen. Nikko har lärt sig lite finska idag.. Kakkahousu.. bajsbyxa! Åå va Nikko tyckte det va kul! Han skrattade riktigt hjärtligt. Bläää satt han o sa o skrattade.. o sen kom det.. Igen mamma! :D Mitt lilla fina hjärta! Älskar dig av hela mitt hjärta.


Packad..

..Eller mer färdig packad :D

Of we go tomorrow morning. Skööööönt!

Ciaooo

I...

... brist på annat!

Sitter o väntar på min tvättmaskin.. i vanlig ordning!

Idag har det varit en soft dag. "Lugnt" på jobbet. Mycket o göra men känns bra ändå :)
Trivs så med alla. Vi har roligt ihop. Ett skevt gäng!

Kom på att vi åker på torsdag morgon fick lite panik med kläder. Så nu e jag inne på min tredje maskin. Duktigt! Ska bli sååå skönt att få åka ner mot varmare breddgrader.
Mycket roligt o se fram emot!

Nu e den färdig.. Så hej då o gonatt alla mina snyggingar

hjärta


Dimmigt

Är ett ord Nikko lärt sig idag :) 

Va så dimmigt imorse så man knappt såg framför sig..
Idag när jag åkte hem var det sjukt dimmigt med.. Dimma hela dagen o kvällen.
Idag när vi åkte på gympan så försökte Nikko förklara för Lova att det är dimmigt ute.. hehe Låter så gulligt när dom har sina konversationer.

Gympan, spring o hopp i 45 min. Tvärslockna efter tandborstningen.
Skönt för honom. En glad o nöjd unge. Me like ♥

Nöjd mamma, tack o gonatt


Btw

Kommentera mera! Alla kommenterar på fejjan..
Veeet att det e enklare.
Vill ha dom här ju :P 
Eller e det för mycket begärt?
hjärta
:)

Min...

...duktiga kille! Han har varit blöjfri hela dagen o kvällen :)  Tom. när han sov middag. Imorgon ska han få vara utan på dagis tänkte jag. Får ta med mig ett par extra byxor åt honom ifall olyckan skulle vara framme. Tänk va skönt för oss båda om han helt skulle sluta med blöjor. Min plånbok skulle bli glad iaf :P

Love u busunge!


Tänt..

.. ett ljus för lilla mamma.

Tänker på dig varje dag.

Du är med oss i våra hjärtan.

Saknaden går inte att beskriva.

Jag älskar dig!



Mitt hjärta gråter när jag ser dig.. Du e så fin. Det gör fortfarande så ont. Jag vill bara krama om dig. Vill ha dina klappar på min axel o din röst som säger att allt kommer att bli bra. Du gav mig en sån trygghet. Du va där för oss alla. Jag älskar dig mamma....
min fina mamma. 

Taco...

...kväll hos Diana o Lova. Sara o Theodor va också med. Barnen sprang mest runt o lekte o stoja. Nikko va i sitt esse eftersom han inte sovit på dagen nått.
Men vi hade trevligt med en massa gott!







Bundisarna

Tack för idag slut för idag


......


Kommer alltid att älska dig oavsett vad

EGO


Hääng...

... MED!

La ut min lilla fina soffa på Blocket igår.. endast för att jag tänkte att det kan ta lång tid innan man får den såld. Tänkte att jag testar! Mmm...

Idag ringde först en man som kom o titta på den nu under kvällen. Han tjatade om att han var så kort o ville ha en liten soffa. Min e liten om man jämför med andra divan soffer! Så han höll på o mäta djup o provsatt o sa "kolla! Bena bara hänger o dinglar. Den e för djup. Jag måste passa. ................................... ?!  Jaja men han tog den inte iaf.

Efter en halvtimme ringer en tjej, hon kommer säger ooj.. den e perfekt! Jag tar den!

Tack ska du ha pannkaka hej!
Utan soffa nu i 2 månader.. Men det har mamman löst det fint sörru.

Titta! :P

RSS 2.0