LUGG

Asso... Jag har klippt lugg.. lugg.. som jag hade när jag var 5-7 år... Lugg... ponnylugg.. som jag måste fixa till varje dag.. lugg.. men jag är sååå stolt över att jag vågade!! Jag är den som inte kröker ett hår på mitt huvud annars.. Inga konstigheter utan det ska se ut som det alltid har sett ut i 20 år bakåt.. Tråkig jag vet! Men nu så.. :)




Jag har min syster på besök här hos mig. Kul att hon e här. Synd bara att Nikko inte e här.. Men han kommer imorgon! Min lilla älskling. Saknar honom så ♥

Imorgon blir det till sollefteå på återbesök för svaret på magnetröntgen.. Är hyfsat spänd inför besöket. Skönt att syster är med iaf.

På tis el ons åker vi mot sthlm.. Ska bli kul men jag har knappast råd o åka ner men va faaan jag saknar alla så mycket så jag måste bara åka ner o träffa er!!

Jag har en till som jag skulle vilja träffa, helst NU.. en riktig "hårding" som jag saknar :P
Hoppas vi ses snart!

Ha en bra kväll allihop


Bil

Jag vet inte hur jag ska göra med min bil!.. Jag ska ju ner till sthlm nästa vecka är det tänkt.. Men min bil vill inte riktigt.. Den har börjat dra åt ett håll av sig själv..? Spännande jag vet men jag gillar inte riktigt den spänningen när jag har mitt barn i bilen. Måste kolla upp det! Någon som vet vad det kan vara? Den drar alltså av sig själv åt sidan.. typ som att jag vore full om jag kör sakta. Men när jag kör fort märks det inte! Skumt..

Måste fixas på nått vis tills nästa vecka! Hmmmmmmmmmmmmmm

Jeje


Halsband

Nikko har tagit hem sitt första halsband som var jääätte fint! :)
Han var så stolt o ville helst gå o sova med den. Gullunge!♥

Busungen

 

Haft bra dagar! Mycket mys nu för tiden :P

Ser fram emot Lördagen då syster kommer! Nästa vecka åker vi nog tillsammans mot sthlm. Nikko hänger självklart med! :) Ska göra allt jag kan för att kunna åka ner. Liiite tight just nu.

Gonatt med er vänner

från smilfinken


Fika

Hade iaf ett trevligt fika besök idag av fina Tina :) o hennes två vovvar :) Guu va jag saknar att ha en hund vid min sida. Har haft det sen jag var liten och nu är det bara tomt! Eller inte riktigt tomt jag har ju Nikko som finns där men jag har ingen hårig varm mysig fyrbent vän vid min sida :( Den tiden kommer. Så fort det känns rätt på alla punkter så kommer det att ske.

Nikko fick nog det bästa uppvaknandet på länge..Två vovvar som nosade på honom där han låg i sängen. Nikko blev hur överlycklig som helst och blev genast vän med den dampigaste hunden av dom en 6 månaders valp :)  Dom kom bra överens och delade på allt.. kakorna, glassen osv Det är så fascinerande att se hur ett litet barn och en hund synkar varann. Valpen var hur dampig o glad som helst i början. Han sprang o lekte o hoppade runt lite här. Så fort Nikko vaknade så lugnade hon ned sig och var så försiktig med Nikko. Dom lekte tillsammans på golvet med bilar o så :D  Så mysigt att se. Jag älskar hundar!

Dom har stenkoll på vart kakan är.. :D Nikko är cool han tryckte bort huvudet på ena hunden o sa nej min kaka hehe


Lek med bil :)


Lou håller koll på bilen och tittar vart den hamnar


Så söta!

Måndag

Härliga Måndag.. Lite ironi i det ja!

Åter igen..! Problem med helvettes Akassan!! Att det AALLTTIIIID ska vara något! Nästa månad blir bra och det ska bli som det ska. Men nuuu igen har det strulat sig med dessa jäääävla veckor! Blir så less!!! Får bara en utbetalning på 2 veckor... vilket innebär att jag får hälften av det jag ska få egentligen.. Visst e livet härligt ibland! Jag älskar det..



Tänk om man bara kunde vinna några tusen på lotto! Då hade det löst sig.. Att små fjuttiga tusenlappar kan ställa till med problem!.. Jag förstår inte. Att man straffas för att man fick ett jobb ett vikariat.. Om jag inte hade jobbat under den tiden så hade allt rullat på som vanligt o jag hade inte haft dessa äckliga problem! Hatar penga problem..
..... Kanske kan börja sälja tjänster? :P

Nog om min bitterhet.. hej då

Hepåre

Helgen har varit lugn o skön. Den var inte riktigt som alla andra helger men nästan.

Fredagen jobbade jag som sagt o efter det åkte jag o hämtade Nikko på dagis. Sen handlade vi inför min tacopaj som jag skulle ge mig in på. Den blev god! Helt ätbar.. :)

Vi hade en mysig fredag.

Lördagen var också bra med grannen på fika under dagen men den avslutades med en date! :D Roligt! Tack MoM som hade Nikko i nån timme så jag fick roa mig på bowlingbanan och äta en god middag :D Jag hade en mycket rolig och trevlig kväll! Fick skratta en hel del.. Jag hoppas på fler sånna kvällar :D

Nu är det Söndag Nikko ligger däckad i soffan här brevid mig o jag ska nog också passa på o vila en stund.. Så vi hörs sen! :)

Lite bilder från sjukhuset o såå

Min lilla ängel :)


Uppvaket♥


Min lilla älskling..


Nöjd efter att ha fått sin glass ♥


Älskar dig min son


Kraaam

Kul!

Fick jobba idag! Känns skönt att få göra nå vettigt :) Är på Sandö tills kl 4 o sen blir det till att hämta Nikko från dagis. Hem o äta middag sen får vi väl se vad som händer under kvällens lopp.

Tror inte det blir så mycket som händer. Vi båda kommer säkert att vara trötta ikväll. Vi får se!

Jag har ett konstigt pirr i kroppen. Typ som vårkänslor! Men med nästan -30 så är det garanterat inte vårkänslor jag kan ha.. :D  Nått roligt pirr är det iaf! Jag ska inte klaga.. Känns rätt skönt faktiskt. Det var så länge sen jag hade en sån här känsla.

Nu har vi magnetröntgat Nikkos knä och vi får svar inom 2 veckor. Så nu är det bara att vänta.. Nervöst!
Allt gick bra igår med nedsövning o det.. men det var ju en obehagskänsla att se han bara klappa ihop efter ha fått en pyttedos av vätskan som sprutades in i han. Han var så glad o uppåt där på sjukhuset. Tror att det hjälpte mig mycket att han var så uppåt. Den timmen jag fick vara utan honom var rätt lång.. Kändes som en evighet! När han vaknat upp så var det första han sa  -Glass.......
Jag viskade i hans öra innan han somnade in att han skulle få glass av doktorn när han vaknat. Det kom han ihåg! :)

Lägger upp bilder senare

Mitt lilla hjärta, mamma älskar dig så! Jag önskar att jag kunde ta allt detta han får gå igenom.. Vill inte se honom gå igenom allt det här. Han är ju så liten och får gå igenom så mycket. Hoppas hoppas att det blir bra snart♥

Ha en fortsatt trevlig dag allihop

:)


Hejsan

Hejsan hoppsan!

Jag längtar heeeem... med hem menar jag hem till stockholm! Jag vill bara umgås, hänga, skratta, dampa och slappna av med alla vänner och familj. Jag måste komma iväg snart.. Önskar jag kunde få lite extra pengar så jag kan åka utan dåligt samvete av att veta att jag måste leva som ett mongo om jag åker ner. Men vart ska dom komma ifrån?? Hmm..

Jag SKA..

Btw någon som har Mora Träsk dvder? Tror att Nikko skulle tycka det var skit kul. Ska försöka fixa fram o se om han gllar det. Han älskar ju musik och självklart måste jag ju försöka med klassiska Mora Träsk som dessutom är lite små dampiga o titta på :)

Guu va jag e trött.. Orkar knappt hålla huvudet uppe. Nikko ville vara vaken mellan 24-3 inatt.. Dom första dagarna är alltid lite knepiga när han varit hos sin far. Men det är ganska vanligt. Snart så blir det som vanligt igen..

Ska fixa lite lunch nu o sen sova med Nikko. Längtar.. Hoppas ni har en bra dag!

Kramar

Fika

Efter middagen blev det lite fika med grannen.. Vi är som en familj. Vi fikar, äter, bara är och handlar mat tillsammans :)

Våran Alla Hjärtans dag fika blev en daimtårta och grädde till det :)
Mycket gott!

Två nöjda iaf ♥

 


GLAD

♥GLAD ALLA HJÄRTANS DAG FAMILJ OCH VÄNNER♥

Slut

Slut på helgens bravader. Har haft en trevlig helg med min partner in crime :)
Har vart ute o dansat och haft kul. Jag älskar o dansa! Det är det jag är ute efter när man går ut. Speciellt om man har en bra danspartner! :)

Btw.. It only happends in Norrland.. Att det står en traktor utanför krogen när man ska gå hem haha  (Den skulle få upp nått brunnslock för dom hade problem med vattnet inne på krogen)  Kom på att jag ville ta kort på traktorn lite försent men ni ser den om ni tittar noga haha



Men imorgon kommer min älskade lilla son hem och jag längtar ihjäl mig. Ska bli skönt som vanligt o komma in i rutiner igen. Man blir så slapp när man är själv. Man orkar inte laga mat och hemma ligger man som en degbulle o jäser :P Jag har precis tryckt i mig massa mackor för att jag inte orkar fixa iordning någon middag. Kan vara ganska skönt det med ibland att bestämma själv när o vad jag vill äta :)

Ska fortsätta jäsa lite.. Ha en bra kväll friends. Kraaaam


Titta!

Titta vad fint!

Har fått fotona som jag beställt förstoringar på :) Dom är så fina. Den här är 40*50. Den andra är 40*70.. Vart ska jag hitta en sådan ram? Tips?

Men detta fina kort kom upp idag iaf!






Städa..

Skulle verkligen behöva städa.. Men latmasken har bitit mig och nu ligger jag här i soffan o inte gör nått istället! Nikko är på dagis men ska hämta han snart.. Känns som att man lämnar han, åker hem, sätter sig o sen ska man iväg igen för att hämta honom. Bättre än ingenting ja! Men ska ägna sista halvtimmen till att plocka o städa lite grann :) Har ju hela dagen på mig speciellt när Nikko tar sin nap på dagen :) Satsar på det!


Skulle behöva lite mer energi åt att städa.. Önskar ibland att man fick lite av mammas städnoja som hon hade. Men den finns inte och har aldrig funnits och kommer aldrig att finnas hos mig. Ganska skönt o inte ha denna stress på att städa jämt. Men kan säga att när jag väl sätter igång så kommer mammas gener in. Då blir det ordentligt städat! :)

♥ Älskade mamma.. Jag saknar dig så ♥


Söt

Lite sötare än alla andra :)


Man kan ha roligt med en mössa i 10 min..!!



Ibland kan man vara mindre söt hehe


Min finaste lilla groda!!


Pingu

Ibland är det bra konstigt hur "fel" jag kan tänka eller man vågar knappt berätta saker för att det låter så "fel" i andras öron. Jag kanske är rädd för att det ska låta att jag är en dålig mamma eller nått. Men hörrni jag skiiiter i det nu o tänker berätta det här iaf!

Jag har länge försökt få Nikko o bli intresserad av film eller tv! Men han sitter i MAX 3 min och tittar sen söker han upp mig för lek eller dampar runt det jag håller på med. Ibland kan det vara skönt att få laga mat eller diska utan att en liten står brevid på en stol och ska "hjälpa till" Dyngblött i hela köket + en Nikko som står där med blöta kläder.

Alltså har jag försökt få han intresserad av film eller tv.. LÅter kanske hemskt. Men dom flesta barn jag känner tittar på film! Kan sitta i nästan en timme. Tänk va skönt! :P

Nu äntligen har jag hittat PINGUUUU som vi fick av snälla grannen! Han kan sitta o titta två tre avsnitt i rad :D Weehooooo hehe Är jag sjuk eller är jag sjuk! Snart kommer jag säkert att få göra allt för att få han o sluta titta på tv. Men vi tar det då!

Igår fick jag laga mat SJÄLV :D Amazziiing

Så jag ääälskar Pingu

Tisdag

Hallelujaaa :D Nikkos ben är bättre helt plötsligt!! Fattar ingenting.. Lite haltande ibland men han klättrar o LEKER ute! Det har han inte gjort under hela vintern utan mest stått brevid. Jag har fått bära runt han mest hela vintern. Detta har tyngt mig i flera månader men mest sista månaden.. Har mått jätte dåligt över att se han ha så ont så här länge och att inte veta orsaken. En inre stress.
Det känns så roligt o härligt i hela mig nu att se att han leker OCH GÅR utomhus!! Får tårar o ögonen av att se honom stolt och överlycklig uppe på snöberget och leker.. Hela han strålar! Jag hoppas att det håller i sig nu och att dom kan se anledningen till detta på magnetröntgen den 17 feb.

Inomhus är han också en helt annan kille.. Han hoppar runt och apar sig som aldrig förr utan att vara stelbent :) Jätte skönt att se. Allt känns så mycket lättare helt plötsligt! ♥

Jag hoppas hoppas hoppas att det går åt rätt håll nu :)

Sak till annat.. JAG ÄR SÅÅÅÅ SUGEN PÅ MC DONALDS!! Jag har vart det i över en månad nu.. MÅSTE åka till H-sand så fort jag får pengar! Tänk er en cheeseburgare.... åååååååå det bara vattnas i munnen på mig.. Det är det första jag o Nikko ska göra! :P



Hoppas ni har en fin dag mina vänner.




Fin

Fin vinterdag med värmande sol.

Milla hjälper Nikko uppe på snöberget :)


Uppe på berget där bor det små troll *sjunger*  :D


Mitt älskade lilla hjärtetroll ♥


Full fart!


Nikko höll på o somna i Millas knä :) Mysigt i solskenet


♥♥♥

IRONI

Gillar ironi i rätt form :D

Äääälskar snön som faller ner just nu..... Precis när lite snö försvunnit så självklart ska det komma mer härlig snö (som vi inte har haft på backen i ett års tid snart.......) Guu va kul....................

Less är ordet!

Ikväll väntas det besök igen :) Då kommer Nina o Claes (Jimmy vet jag inte). Vi får äta upp resterna från igår. Halva tårtan kvar ju! Ska bli kul att smågrabbarna får leka lite :)

Sak till annat..
Åååååååååh va less jag blir på F-kassan o A-kassan.. Ge mig ett jobb för F****N.. Jag har fortfarande inte fått mina pengar o sitter med 100 kr kvar... Dom säger att det kommer att ta minst 2-3 veckor innan dom utbetalas....? Är det inte bara för dom o trycka på några knappar o se att allt är som det ska och betala ut? Näää för det ska ta 70 år för dom o handlägga skicka vidare o handläggas ytterliggare för att sedan betala ut.. Det är alltså meningen att man ska gå till soc då? Känns ju sådär.. men vad ska man göra för att överleva o ha mat på bordet? Det här suger!! Jag vet att jag lever iaf.. Det är det ena efter det andra. Det rullar aldrig bara på.. hinder efter hinder.. hur mycket ska man orka hoppa över alla dessa j**la hinder??!  Nu vart jag negativ.. men JAG ORKAAR INTEEEEE.. Ge mig ett jobb så att pengar rullar in som det ska.. Så att jag kan säga "Det går bra nu" efter.. :P

Slut på klagomuren.. tur att jag har fina vänner runtomkring och en underbar son som gör livet värt att leva ♥

KALAS

♥Grattis min älskade son på din 2 års dag♥

Det har vart en trevlig kväll med bus, lek o massa gott. Kvällen avslutades med fiskedamm. Linda vart lite purken när hon inte fick vara med på den men.. jeje :P

Här kommer bilder

Raggnings smilet


Damp med ballongerna :)


Tårtan


Blåser ut ljuset♥


Tårta o glass e gott


Koll på vad som finns i partypåsarna :)


Lär sig blåsa i tutan :D


Gott med klubba


Festvärden har gjort sitt och somnade så här nöjd :)


Mitt lilla hjärta.. Jag älskar dig!

Måste bara berätta att när vi låg i sängen nu på kvällen så tittade Nikko på mig o sa
- Min mamma.. pekar på mig o sen pekar han på sig själv o säger - Du
Sen säger jag - Min Nikko o pekar på honom.
-Mmm svarar han då.
Vi forsätter så ett par gånger tills jag vänder på det lite
Han - Min mamma o pekar på mig Då sa jag
- Ja jag heter mamma, men vad heter du?
Han tittar på mig ett tag o så säger jag
- Du heter Nikko
Så upprepar jag Jag heter mamma och vad heter du?
-Tikko svarar han mig!!
Mitt mamma hjärta höll på o dö av gjädje! Första gången han säger sitt namn (eller försöker) Sen såg han så glad o mallig ut och så fortsatte vi så ett tag. Min lilla älskling sa sitt namn för första gången!



RSS 2.0