TÅRAR


Upp o Ner

Upp o ner ner o upp tuppen galer i granens topp..

Så känns det i mig just nu. Har så mycket o tänka på så jag blir galen snart. Jag har bara lust o lägga mig ner på golvet o sova tills allt löst sig runt omkring.

Jag vill inte det här!! Jag är arg, glad, ledsen alla möjliga känslor går igenom mig varje dag. Vad faaaan..

Vill någon ta över mitt liv en liten stund så jag får vila min skalle?? Bara en liten stund?

Jag blir även tokig på allt detta väntande.. Jag vill ha saker o ting fixat NU NU NU.. Vill inte sitta här mer.. Jag vill börja mitt nya liv i mitt lilla castle som den prinsessa jag e :P

Världens..

♥ Världens finaste kille ♥


Han gör mitt liv så mycket gladare


Vem

Vem trodde att livet kunde vända så här?

Men livet vänder mot det bättre har jag insett nu under dessa dagar hemma.
Jag o Nikko är nästan helt 100 nu :) Jag är bara matt i kroppen och huvudet.. Men det går väl över!

Imorgon hoppas jag få svar på lägenheten När Var Hur. Ska bli skönt att få börja om med mitt och små pyssla i lägenheten. Jag kommer säkert att ha jobbigt i början men det kommer att bli bättre ju längre tiden går. Jag är ju inte ensam i denna värld! ;)

Älskar er alla mina nära o kära.

SÅ..

Så nu e man singel helt plötsligt.. Mår skit.. men man måste vara två i ett förhållande.. Jag o Nikko flyttar så snart som möjligt till en lägenhet på Bruket här i Kramfors. Mycket som måste fixas ekonomiskt, dagis, arbete, packa osv  

Så nu vet ni det gott folk! Slipper ni undra.. 

  


THINGS

THINGS ARE BEAUTIFUL IF YOU LOVE THEM.

Citerat från Mirettas sovrumsvägg


Tack

Tack för att jag har en så fin syster o vänner som finns för mig i vått och i torrt  ♥

Mys dag

Idag har det varit en mysig dag. Jag tog det lugnt på morgonen med Nikko. Vi åt frukost och lekte lite med hans klossar (jag bygger han raserar). Efter 11 tiden så började vi göra oss iordning för Öppna förskolan. Nikko var taggad :D

Nikko var på hela dagen. Vi har inte varit där sen det här med svininfluensan dök upp.. Så det var jätte kul att vara där igen. Nikko kröp/gick runt där och upptäckte och småpulade med sitt. Upp o ner för en madrass. Han är så söt när han iaktar dom äldre barnen och försöker hänga med i deras takt men på hans sätt. Dom stora barnen ser inte ens honom men han "springkryper" med och skrattar högt :) Min söting!

Väl hemma så kom Mary o Theo förbi på en kaffe. Nikko var helt slut men fortsatte köra sitt race i nån timme till. Sen somnade han gott efter lek med Theo.

En mysig dag! ♥

POETEN

Det är jag som är poeten... :P Jag mådde precis som ett craphole igår och därav den "poetiska" lilla skriften :P

Idag har det känts lite bättre och jag hoppas på att det blir bättre dag för dag.

Imorgon ska jag o Nikko gå på Öppna förskolan. Det var jätte länge sen vi var där. Så det ska bli jätte kul att få åka dit nu när Nikko halv som halvt går och tar för sig mer. Han kommer nog ha jätte kul där :) Min lilla plutt!

Han har kommit i en JÄTTE jobbig period.. den har även hållt i sig nu i över en vecka.. Han släpper inte mig ur sikte! Han blir galen när jag lämnar rummet.. Jag menar GALEN! Skriker, grinar och blir en riktig surmule. Jag hoppas att den perioden snart är över.. Jag kommer att bli knäpp annars! Matte duger inte heller om jag e hemma. Så den enda lösningen är att jag måste åka hemifrån om jag vill vara för mig själv för en stund :)
Min lilla lilla älskling.. Han är den bästa lilla grinollen! Älskar honom såå♥


Nu måste jag gå o lägga mig. Skriver mer imorgon Gonatt

Crap

Craphole

El

Kommer elen ta slut idag?
 


När man läser Aftonbladet ibland så känns det som att man läser En Ding Ding Värld

   =   



Jag hoppas verkligen inte att elen tar slut just idag för då får inte jag basta!! :(
I artikeln står det att man ska förbereda sig hemma med värmeljus, fotogen, ved, stormkök m.m

Håll tummarna för att elen inte ska ta slut nu gott folk!


Fortfarande..

Fortfarande -25 ute.. Brr fryser så inombords. Bara tanken att gå ut just nu får mig att rysa.. tom. att det ger mig en pisshurr om ni vet vad det e? :D
Snart måste jag ut.. ska göra några ärenden på stan när Nikko vaknat.. Bilen har motorvärmare som tur e!

Jag längtar så till ikväll.. Då ska jag, Matte och Nikko (Joakim ska till sin mormor) BASTAAaa hemma hos MoM. Det ska bli mysigt. Få tina upp i en bastu. Inte illa! :)

Det är nu en dag som denna man önskar att man va rik och kunde be någon o slänga ihop en bastu där nere i källaren.. Vi har planer att bygga en. Men vi har prioriterat annat. Det ska bli härligt när vi fått iordning där nere.. Bort med heltäckningsmattan och dom bruna tapeterna, in med nytt fräscht golv med nya fräscha tapeter. Inte så mycket jobb egentligen men som sagt vi har prioriterat annat. Jag kan leva med nedervåningen ett tag till.

Det är tur att vi har så goda vänner som låter oss komma o basta! :) Längtar såååååå :D


Inte ok..

Det är inte ok med nästan -30 ute.. Men jag ska tänka positiva tankar!!



GC -08 VÄRMEE



Min o Mattes fötter i sanden ♥


Snart snart snaaaart får vi värme på våra kroppar igen!! :D

Älskar dig Matte


Gonatt

Det ska bli sååå skönt att sova. Jag sitter just nu här i soffan och drar mig för att gå ut i -25.. Som tur är så gillar inte Bozo kylan heller. Han får nå dampryck och springer runt på tomten som att det brann i baken på honom, efter två minuter så kommer han hoppandes på två ben eller ibland ett o vill in.. hehe Det ser jätte roligt ut! Jag tror att det blir för kallt för tassarna och att han får upp snö mellan dynorna. 

Mammas hängläpp i början av vintern ♥



Det jobbigaste med denna kyla är att den verkar vara här för att stanna.. :( 
Nu vill jag att det ska bli Mars så jag kan få lite värme, riktig värme! :)

Jag ska gå ut nu så jag har det gjort.. Matte ligger här i soffan brevid mig o snarkar under täcket.. Han har det säkert jätte varmt o skönt där under.. Han ska nog få värma mig när jag kommer in :P

Gonatt folket hörs imörrn


Sådärja..


Nu var gårdagen o natten gjord. Jag fick i mig en hel del alkohol med trevligt sällskap. Jag fick i mig 6 alkoläsk sen är jag i Norrland och SJÄLVKLART fanns dunken med i bilden :D

Början av kvällen var rolig hemma hos Lotta. Kul att träffa lite nytt folk!

Här är Lotta och några från förfesten.  



Väl ute vart de en whiterussian som ENDAST smakade mjölk.. när jag gick fram till baren för att be dom smaka på den så sa dom att "den ska smaka mjölk".. JOooJOOo ELLER INTE! Där kände jag j**la bönder som inte ens vet hur en drink ska smaka. " Den ska smaka så" Ser jag dum ut eller?? Lämnade drinken där och beställde självklart tequila :D  Ni som känner mig.. Vad är en kväll utan några tequila??!
Vi dansade, pratade med folk och så.         MEN

Jag kände mig så gammal ibland.. Bland 20 åringarna inte så konstigt kanske men kände just med samtalsämnena, hävda sig, tjaffsen mellan "små pojkarna" på krogen ja jag kände mig gammal och hade inte alls mycket gemensamt med dom där på krogen. Men det var kul att dansa! Nästa gång jag ska ut ska jag se till så att det är 25+! 

Jag kom hem någongång innan två och gick hem i 20 minus.. Iofs så är det inte så långt hem från "stan" men det var KALLT! Mina lår var illröda när jag väl kom hem. Matte satt uppe när jag kom hem så vi småpratade lite innan läggdags men först var jag ju tvungen o ta mig några (3) nattmackor som jag sedan gav till Bozo för att jag inte orkade äta upp dom.. Smart... Bozo var nog glad! 

Tinades upp i sovrummet under täcket och somnade gott sen, tills Nikko vaknade och bestämde sig för att vara vaken ett tag.. Så nu är jag lagom mosig i huvudet när jag sitter här!

Men det var min kväll det för er som har varit intresserade av den och fortsatt läsa ända ner hit :P 

UTGÅNG

Japp ikväll sker det! Min första fylla på ÅR o dar!! Jag har inte druckit alkohol på flera år typ :) Jag har druckit alkoholfria öl när jag blivit sugen.

Så gott folk.. Jag kommer att inta alkohol ikväll.. OM ni får ett samtal från någon som bara flåsar, sluddrar, mumlar om något att hon älskar dig eller nått så KAN det vara jag... Men ta åt er för all del! hehe
Eller så slutar kvällen hos Lotta kl 20 med en däckad Marika som sussar gott :P

Allt kan hända!

Jag ska strax åka iväg till Lotta och börja kvällen där. Matte har precis kommit hem från Systemet och vi får väl se vad han har att komma med :D Säkert nått jätte gott! Han är duktig på det här med dricka fast han inte dricker själv ♥ 

Det ska bli jätte kul att få komma ut bland Kramfors folket. Vi får väl se vad det hänger för folk ute.. Jag har ingen aning!

Hörs mer

MÅNDAG

Idag stod det SHOPPA på min TO DO- LIST :D

Jag tog Nikko o Joakim med mig och åkte till Sollefteå för att shoppa. Jag tror inte att barnen uppskattade denna dag lika mycket som jag gjorde. Livet e hårt ibland när man e liten ;)

Vi körde i snöstorm och körde in i snöväggar varje gång det körde förbi en lastbil.. Jag kan ju säga att nästan varje möte var en lastbil.. Spännande tripp! "Åker jag på min sida av vägen eller inte?" ;)
Jag körde sakta men säkert fram till Solle..

Jag hittade ett enkelt snyggt linne i svart som är lite "säckig" nedtill och en svart bolero till. Blev nöjd med mina köp.. Självklart räckte det inte där.. Jag hittade även overknee strumpor och tights ( fler långkallingar hehe )

Hittade även denna.
Det var det enda plagg jag hittade en bild på nätet.. :)
Snyggt!


Mina kap idag! Jag hade kunnat handla HUR mycket som helst men jag måste spara mina pengar till Thailand.
Varenda öre är värd att spara till resan. Annars är jag inte så duktig på att spara.. Lever lite här o nu ibland.
Det är tur jag har Matte vid min sida som heter Spara i andranamn.. :P

Jaa Joakim fick oxå ut något av resan.. Ni som tycker jag e hård mot barnen som tar med dom på MIN shoppar dag :)
Han fick titta på spel i spelbutiken och en snabbrunda i leksaksaffären :P

Nikko han hängde mest med o var nöjd med att titta på folk. Han måste vänjas.. Han ska även vara glad att vi inte bor i Stockholm... hehe

Bjuder på lite roliga bilder





Nu ska jag få massage av min älskling! Massageoljan står redo på bordet.. 

Sov gott mina vänner.   POK 

Längtar

Jag tror jag har förstått att vi ska åka på en resa nu :D

Nu har jag börjat fundera på packning och vad som är viktigt att ha med till barnen. Det mesta kan man ju köpa. Men lite framförhållning vill jag ha och sen är det ju himla kul att planera och inhandla saker till resor. Älskar att planera :D Det vi har kommit fram till är att ha så lite packning som möjligt.. Vilket är svårt om man heter Marika som gärna vill ha med sig allt.. "Det kan bli kallt, kanske spiller, skor!! Måste ha gympadojor, sandaler, flipflops ja jag kan fortsätta.. hehe Nää men jag tycker att det är så kul att packa, planera så ibland kan jag bli lite över ambitiös med packlistan.. Medans Matte är såhär: Ett par kallingar och två Tshirts.. Asso jag skulle aldrig klara mig! :D

Visst det är 2 månader kvar men har upptäckt att 2 månader kan gå JÄTTE fort! Tycker att det senaste året bara har susat förbi. Nikko fyller ETT ÅR om en månad! Tyckte nyss han var en liten spädis :)

Men nu vill jag skriva om resan..

Första veckan kommer vi att bo på Phuket på ett mysigt litet bungalow hotel med trädgård och pool i Kata. Det ser mysigt ut, där kommer vi nog att trivas :) Sen ligger beachen på ca en 10 minuters promenad bort. Helt underbart!
Jag har suttit med Matte och tittat lite på bilder på nätet och broshyrer därifrån och det ser helt underbart ut.

Sen när den veckan har gått så kommer vi att åka till Phi Phi öarna. Där verkar det vara vackert om nått. Ska bli så roligt att få åka runt och få uppleva allt. Vi har inget bokat hotell utan vi får se vart vi hamnar när vi väl kommer dit. Skit kul!

Thailand kommer att ha sin varmaste period när vi är där.. Vilket innebär 27-30 grader i skuggan.. puh..men på med solkräm, tröja o solhatt + en pool så löser det sig nog :D Det ska bli spännade, roligt och lärorikt på många plan under våran resa.

Kata Beach


Phi Phi Man blir lite sugen va? :P


Dom här bilderna värmer när jag tittar på dom.  Jag kom hem nyss från en prommis med Sabina och Onny. Hundarna fick dampa av sig lite :) Helt tokiga i kylan och snön. Vi var ute i över en timme! Nu kommer Bozo att sova gott :)
PS jag hade "långkalsonger" på mig nu när jag var ute.. Tog ett gott råd från en väldigt klok kvinna.. Tog mina pants o hade under gympabrallorna :D tack Dina! hehe

Ni som följer min blogg kommer att höra mycket om denna resa.. Hoppas att ni har överseende :D

Gonatt! :)

Ute

Jag, Nikko o Bozo har varit ute i nån timme o gått en promenad o skottat snö.
Kallt men skönt. Jag MÅSTE inhandla långkallingar!! Jag har bott här i 5 år och äger fortfarande inte ett par :) Men det ska inhandlas vill jag lova. Mina lår är snart upptinade. Det gör så ont när dom tinas upp.. det sticker så där jobbigt! Nikko låg o slappa i sin fårskinns åkpåse o var kokhet när vi kom in förutom om kinderna :) Han såg så söt ut i sin vagn.

Kan ju slänga upp ett kort på mig idag. Det var alldeles för länge sen ni fick se mitt söta nylle! :)
Bjuder på denna svartvita bild som jag tog idag för att kolla hur min lilla fläta i luggen ser ut hehe



En bild på Nikkos flingor också då! Ps bry er inte om det runt smetade snoret i ansiktet


2010

2010 Kärlekens år // Marika Palmroth

Nytt ÅR och nya friska tag.
Detta år lovar jag att jag ska ta tag i mig själv och bli den Marika jag är.. som lixom blivit bortglömd lite grann.. Den sista jag har tänkt på är mig själv. Av många olika anledningar.. Gravid, barn=dålig sömn, dödsfall m.m

Så nu när jag skrivit det på nätet så hela världen kan se så MÅSTE jag ju göra förändringar i mitt liv :) Jag ska hitta tillbaka till den underbara Marika jag är! :D

Året började iaf bra med den person som betyder så mycket i mitt liv. Min kärlek, vän, han som är snyggast i ALLA lägen.. Även när jag öppnar mina ögon på morgonkvisten o ser honom med en dregelsträng i mungipan brevid mig så är han alltid så snygg! :D Tack för att du finns i mitt liv och att du står ut med mig ibland.. U know.. Jag längtar så till våran resa! Det ska bli en spännande tripp med hela familjen. Vi kommer säkert tappa bort Nikko bland aporna och Joakim kommer att dyka iväg med sköldpaddorna :D Jag tycker vi ska skaffa oss två koppel till dom två? Kanske vore något? :P
Tack ännu en gång för världens bästa present!!♥

Jag önskar alla ett Gott Nytt År och all lycka o kärlek  i det nya året  

RSS 2.0