Vankas..

Det vankas 2 års kalas här på Tallåsvägen :) Ni är välkommen o äta tårta på Onsdag runt 17.30-19 ca   Min lillkille har levt i hela två år.. tänk vad han har framför sig.. ALLT! :)  ♥

Idag har jag vart o handlat lite kalas saker till min älskling. Det e ju så kul sånt här!

Har även passat på o sola.. Börjar o synas lite tror jag! Efter 3 grr... så nu e jag nöjd!
Man ska inte sola för mycket.. Not nice.

Nöjd med mig själv efter att ha borrat fler hål i väggen o små plockat o städat.. Ligger jag nu i soffan o ugglar. Ska byta sängkläder snart sen e jag heelt nöjd!

Imorgon ska jag hämta Nikkoooo weehooooo äntligen!! ♥




Saknar..

Saknar min bebis.. Helt sjukt mycket! Det har vart jätte skönt att bara ta det lugnt idag.. behövdes nog. Men mitt hjärta säger att jag behöver min baby nu. En dag till.. Får hålla ut.

Guu vad jag ska mysa med honom. Jag bara längtar tills jag får se hans glada nylle och pussas o kramas. Dåå kommer jag vara hel igen! :)



Idag har jag borrat upp en liten hylla.. Det var läskigt men det gick bra! Den sitter uppe iaf. Behöver bits för att skruva åt skruvarna ordentligt. Ska kolla om jag har några imorgon för nu är det försent för sånt och jag ska gå o lägga mig i sängen för att läsa lite :)

Hoppas ni får en fin måndag mina fina vänner! ( Ja Linda o Nina ni är inräknade där) :P
godnatt

Skratt

Vilken kväll det vart igår!
Hade inte räknat med så mycket men plötsligt ringer Nina o ordnar upp att hon kommer o hämtar mig inom en timme och att vi ska få i oss alkohol innan bowlingen började :D Alltså hade jag AK och Nina ca en timme på oss att dricka 3 vinare.. Tror du vi lyckades?! Nästan!! :D
Vi hade så trevligt hos Nina att vi blev lite sena.. hehe men det var lugnt! Dom som väntade på oss fixade allt. På med pjucken och fram med kloten så var det (full)rulle.
Nina försökte impa med sina moves o gav mig lite "tips från coachen"... Gick ju sådär hehe
Det var många fina stilar i vårat gäng.. Jag nämner inga namn nu.. En gjorde nå baletthopp innan hon kastade iväg klotet och hade en väldigt graciös stil. En annan hon studsade till innan hon ens tog sina steg fram mot banan. Man fick sig ett par skratt redan där :D  Nina hon körde den där stilen med ena benet upp i luften bakom henne haha Själv hade man den snyggaste stilen...... :P

Nina in action :)

Snyggingarna

Efter vi bowlat så vart det äntligen dags för mat! Vi satte oss i restaurangen o beställde in mat+vin från menyn. Helt sjuk god mat! Dyrt men så gott. Rekommenderas!

Gu vad jag fick skratta.. Hela bunten är ju sjuka i huvudet! Alltså på ett bra sätt! Det där kan misstolkas ser jag men jag menar det på ett positivt sätt :D

Skratta så tårarna flög och fick knappt nå luft flera gånger.. Vi satt där bra länge o surra och drack goda drinkar. Sen skulle vi ut o dansa.. o det gjorde vi också! Vi gjorde dansgolvet. Eller Nina gjorde dansgolvet.. Här hade hon också lite speciella moves ibland hehe Jag hade verkligen en rolig kväll som jag hoppas det blir fler av! :)

Tack för allt!

 

 



Mmmamamamaaa

Åååh en pissig dag.. Gjort lite roligt men när jag sen tänker att jag kuuunde vart på väg mot sthlm blir jag bitteri igen :(

Sen saknar jag min baby.. Jag vet att jag ska njuta o ta hand om mig själv blablabla JAG VILL INTE DET JUST NU JAG VILL TA HAND OM MIN BEBIS! Han e ju så underbar.. Min älskling som jag får brottas, kramas, skratta, rå om m.m Det är honom jag vill ha här..

Han fyller år snart! Hela 2 år.. Sjukt.. Tiden går! Då blir det ett litet kalas :) Som jag ser fram emot o fixa åt min finaste kille ♥

Mitt busfrö

Jag stod i diskade.. Nikko ställde sig på en stol brevid.. efter en stund flyttade han stolen o ställde sig o pilla på något.. tittade dit o där stod han o skalade en mandarin!!

Här skalar han sin första mandarin! Min duktiga o sedan mycket stolta älskling



Hur kan man inte sakna detta charmtroll?! Älskar dig mest mest i hela världen min vackraste


Whyyyy

ALLT går emot mig just nu..

Morgondagen har jag sett fram emot väldigt länge nu.. Sjukt länge!!

Först vart det ett avhopp.. ok lugnt fixade problemet som blev då med bilen. Nu.. grannen som jag ska åka ner med hennes dotter är troligtvis magsjuk!! Noooooooo :(  Såå tråkigt. Men vi får se hur detta slutar. Får ställa in mig på att inte åka.. så kanske man kan bli glad OM vi kan åka. :(

Fuckfuckfuck

Men då får man väl åka en annan helg o ta med sig Nikko eller nått.

Vi alla får hålla tummarna att vi alla mår bra imorgon..


woop

Tisdagen är här o jag ligger i soffan o slappar. Väntar på att klockan ska gå så jag kan hämta Nikko.
Innan jag ska hämta Nikko tänkte jag sola igen för att möjligtvis få lite färg. Jag känner mig så mycket fräshare när man har lite färg på huden. Speciellt nu när man nästan är grå vit för att kroppen inte fått nå solljus på sig på ett bra tag.
Såå det ska bli skönt o lägga sig där igen o svettas lite :D
Ska försöka att inte sjunga denna gång.. Inte så högt iaf!

Känns skönt nu när mitt däck e fixat.. Han på verkstaden drog ut en stor lång spik från däcket....? Inte så konstigt att jag haft pyspunka då! Men nu är den fixad och plånkan mindre :( Tråkigt!
Men jaja.. Jag kommer iaf ner till sthlm till mina kära ♥

Idag ska det fixas lite här hemma tvätta, städa osv så att jag slipper stressa sen innan vi åker nedåt mot varmare breddgrader!



Ha en bra dag go vänner :P

SÖNDAG

Idag har min lilla och jag vart o badat i simhallen. Roligt men han har sånt problem med knät så han vill inte dampa som han brukar göra :(  Hoppas att det går över snart..

Han packade upp väskan jag packat ned alla badsaker i.. Efter en liten stund kom han halvspringandes till mig -MAMMAAA TITTAAA  Helt överlycklig! Han hade lyckats ta på sig badbyxorna på halvstång :D



Dagen har varit suverän annars. Ganska lugn och trevlig.
Kvällen fick Nikko vara hos grannen i en halvtimme då jag åkte o sola :) Skönt med värme! I solariet låg jag o sjöng o halvadansa för mig själv för att det var så bra musik :D Kom på mig själv efter en stund och hoppades att ingen hört..
Som vanligt efter första solningen så får man ingen färg.. möjligtvis röd i ansiktet imorgon.. kul!

Det har uppstått ett litet problem ang sthlms resan. Vicki kan inte åka och vi skulle ta hennes bil för att min bil har pyspunka och jag har inte råd o fixa det just nu. Men jag ska ringa runt lite imorgon o kolla priser så får jag helt enkelt leva efter det sen. Tråkigt! :(  Men vi måste ner på ett eller annat vis..
Det är så typiskt. Lyckliga gatan och bara längtar tills BAM nån tar ned en på jorden igen
Jaja ha en bra kväll

Sol

Jag älskar solen! Man blir så mycket piggare.. Om inte den hade vart framme idag så hade jag vart dödare än dödast. Lääängtar till våren o sommaren :)

Måste nog ta en sväng till solariet o låtsas att man ligger på nån strand någonstans eller på gräsmattan på Flogsta hehe

Idag kom Viktoria förbi en sväng på morgonkvisten och åkte för en stund sen. Fan vad jag längtar tills vi åker!! Kommer att ha så roligt! Man kan inte ha det nå annat med sina vänner. Det kommer att vara damp på högsta nivå :D

När Viktoria va här så satt vi i soffan o snacka blaj.. Det prasslade och rasslade lite i köket och jag gick in för att titta vad den lilla herrn höll på med. Då fick jag se det här.


 

Han var lite småsugen på puffar.. Gillar att han har kommit på att han kan öppna skafferiet och ta en stol o ta det han vill ha.. samma med kylen o frysen... Lite små jobbigt! :D 

Men han var nöjd!

Vet inte vad jag ska hitta på ikväll. Just nu sover han som bestämmer hur dagarna ser ut. Jag ligger o slappar vid datorn och väntar på bättre tider.

Hoppas ni alla får en trevlig lördag! Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

Skype

Åå har skypat och fått titta på min fina Martina hela kvällen ♥ Har kramp i mungiperna för att vi beter oss som två kära nördar som smilar och små fnissar(hästgarv)  Guuu vad jag saknar henne! Speciellt när man fick se hennes nylle igen. Alldeles för länge sen hörru!

Har nog inte skrivit det här men nästa vecka på torsdag ska jag, grannen o vicki ta en roadtripp ner till kära stockholm till ooormingeeee och fira min födelsedag! Jag har samlat mina närmaste och 17 platser är bokade o klara på http://www.lacucaracha.se/  SNÄLLA OM JAG MISSAT NÅGON SÅ SKRIK! ALLA SKA MED :)

Ibland är man liiite snyggare än alla andra :D



Guu vad jag längtar.. Få se alla vänner och ormingebarn och parta lite granna. Det blir även ett besök på den berömda Nastrowje som alla i nacka verkar vara på nu för tiden.. Vad hände med HEJA HEJA HACKES..? :P
Det ska bli skiiiit kul!

Jag kommer njuta av varje sekund.. o andas in orminge luften och bunkra upp så jag klarar att vara utan sen ett tag innan nästa resa ner :) 

Nikko ska vara med sin far.. o jag kommer att sakna ihjäl mig, men vet att jag kommer att ha kul o bara vara Marika i ett par dagar. Marika med partybrallor :D 

Ska även ligga sked med Martina.. hehe Som jag längtar!! :D
Så brudar.. Stora sängen i ettan är paxad!
Vi kommer att bo 4 tjejor i Martinas etta :D  Finns det hjärterum så finns det stjärterum :) Vi kommer att ha så roligt mest hela tiden!

Spännande!

gonatt med er sötnötar



Nikko

Du är mitt allt.. Jag älskar dig av hela mitt hjärta! Du är min lilla prins (ibland även kallad "lill hitler" för att jag ska göra det HAN vill mest hela tiden) :P
Jag vet att alla har kärlek för sitt barn.. men jag måste få ut lite känslor och då hjälper det lite med att skriva ut det.

Jag har så mycket olika känslor i mig just nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen riktigt. Ilskan vet jag inte vad jag ska göra med. Kan ju inte ta ut den på nån oskyldig stackare.. Men att jag inte brytit ihop totalt är för mig ett mysterium. Jag är en ganska känslig person men ändå ganska cool. Jag tar inte åt mig av saker och jag har lätt att borsta av mig saker. Men jag har väl min son o tacka för att jag inte bryter ihop helt. Tur att jag har kärlek i kroppen som jag faktiskt kan ta ut på mitt lilla hjärta :)
Ikväll när jag nattade honom så fick jag tårar i ögonen o började nästan stortjuta för att jag är så lycklig som har en så fin son. Han höll på o somna så han såg inte att mamma låg o nästan lipa..
Han var så söt när han låg där i sina egna små tankar.. så oskyldig. Hans största  problem här i världen är att han inte når upp till saker han vill ha och att han inte alltid får godis när han ber om det :)
Han tittade en stund på mig, pillade mig lite vid ögat och så gav han mig en puss på munnen o vände sig om leendes. Mitt hjärta smällter.. Sen viskade jag "mamma älskar dig mest i hela världen.. du är världens finaste pojke" -Mmm. nöjt svarade han mig då. Ååååh min lilla plutt!!

Som sagt mina känslor är upp o ner.. Har så mycket känslor i mig!! GAAAAAAAH
Jag måste även tacka för att jag har mina älskade vänner som lyssnar på allt detta dravvel.. Tack för att ni finns allihop!


4

Idag kände Nikko för att vakna vid 4.00......... kuul.... Han var pigg o glad som en lärka. Mamman var mindre glad och pigg... Fyyy va trött! Hela dagen har jag levt i en dimma, typ som att jag varit full :)

Den lilla herren hann sova i en timme under dagen sen var det dags för mamman att gå på en efterlängtad massage.
Nikko fick vara hos älskade grannen som är guld värd som ställer upp på att vara barnvakt. Tack Liz!!♥

Här under alla handdukar o filt låg jag o njöt.. :D


En HELT FÄRDIG o TRÖTT Marika som bara vill sova o bli masserad liiite till :P

Men fyyyyyyy va skönt det var med massagen!!! Varför gör man inte sånt oftare??!
Jag njöt fullt ut och kände hur spänningarna släppte efter en stund. Det är en sak jag ska se till o unna mig själv fler gånger. Måste bli påmind om det bara.. man glömmer bort att ta hand om sig själv allt oftare.. inte bra!

Eftermiddagen flöt på med lek, skratt och middag. Efter middagen tog jag o Nikko oss ett dopp i badkaret. Nikko hade askul! Han var helt till sig och skrattade sig igenom hela badet. Älskar hans skratt. Det får en o glömma allt runt omkring och får en o känna en massa kärlek bara :)
När vi badat färdigt så gjorde jag iordning en varsin skål med fruktsallad i som vi mumsade i oss framför Bompa :) En mycket nöjd o glad Nikko somnade innan bompa var slut. Skönt för honom ♥

Själv har jag suttit o väntat på att få logga in på facebook igen haha Man är fast i det där träsket! Hade nedräkning och äntligen så kommer jag in på mitt konto igen :)
Idioten har även raderat alla mina mail..? Inte fattar jag varför.. Low life..!!
Inte mycket till liv..

Jaja nu är jag tröttare än tröttast men kände för att skriva ett inlägg om min trötta men mysiga dag :)

Kram på er

31

Jaha nu är man en dag äldre än igår.. :) Hade en jätte trevlig födelsedag med fina vänner ♥
Tack för allting! :)

Nikko var nöjd med alla polers som också var här. Theo, Claes och Milla :) Dom gottade sig och lekte. Nikko var helt slut när vi gick o la oss. Linda tröttade ut honom med sina partytricks stackarn... :P Han somnade nöjd o glad mitt lilla hjärta.

Min favvotårta! Budapestrulle.. Mmmmm det här var det som blev kvar! :) Tills..


Kramfors nya pojkband :D  Nikko Theo och Claes


Det var tyst ett litet tag och grabbarna var i köket.. Vi hörde Theo säga "hjälpa hjälpa" ett par gånger innan jag gick in o kikade vad grabbarna höll på med... Nikko höll i spaden och Theo hjälpte till lite haha



Jag måste även tacka Linda för internet!! Mitt modem har gått sönder och jag får en ny den här veckan. Men fick låna ett av henne, vilket är guld värt!
Liiite små jobbigt att vara utan nät. Jag gör allt via nätet. Bankärenden, akassan, försäkringsk, kollar tvguiden, bloggar och håller kontakt med omvärlden via facebook :)
Man blir som lite handikappad utan..


En väldigt tråkig sak har hänt.. "Någon" har hackat sig in på mitt facebook konto. Bytt lösenord och tagit bort bilder endast på bozo, Mattias på bb och bilder på Joakim. Hmm.. Såå lågt och snacka om att gå över alla gränser att ta bort bilder som är fina minnen från när Nikko föddes, hans bror och min pälskling.. Såå JÄVLA lågt rent ut sagt.
Förstår inte hur en människa kan göra så. Jag vet vem det är och jag har polisanmält allting nu. Nu är det nog. Jag tar inte mer! Jag kommer att bli knäpp om jag inte tar tag i saken nu. Jag måste tänka på mitt o Nikkos bästa. Jag vill må bra och slippa all skit nästan varje vecka. Jag orkar inte mer!! Min hjärna kokar över.. Om den inte redan gjort det..

Hoooe

Sjukhusbesök med Nikkos ben, ny röntgen tur, inte blivit bättre eller sämre, remiss till magnetröntgen... jobbigt! Men jag hoppas att det löser sig snart! Ber till gud
Nu e det helg och barnfri. Försöker att slappna av..
I will be back soon

Pics

Här e dom berömda... som jag o Nikko leker med varje dag. Dom får vara med om mycket dom här två.. Vilka äventyr!:D


Dom ska vara med på allt.. Tom. kolla in i dammsugar-munstycket när mamma dammsuger! spännande............... :P


Ikväll har vi varit o firat Josephine 12 år!! Herreguu vad tiden går fort.. Kännt henne nu i halva hennes liv! Coolt :) ♥


Say no more om dom här två :P ♥


Mycket o välja mellan.. Jag tog lite av allt.. nästan :D

Natt

Blir så tokig på mig själv.. När jag lovar mig själv att gå o lägga mig tidigt.. o så kolla va klockan är!! Blir galen.. Men får skylla mig själv!
Jag är en kvällsmänniska. Jag kommer igång på kvällen. Det är då jag börjar städa, tvätta, pyssla m.m  Som det här.. Jag gick ut med mina sopor nyss..! Kom på 23.30 att jag måste gå ut med mina sopor.. Normalt? Men skönt o ha det gjort! :)

Imorgon vid 10-11 kommer finaste Sabina och Linnea förbi på en fika. Ska bli mysigt o gosa bebis :D Har saknat dom. Vi bor inte såå långt ifrån varann men ändå blir det inte så ofta man ses. Konstigt, men nog ganska vanligt. Man har ju sina olika liv o pysslar med sitt och tiden bara går.
Dom riktiga vännerna är dom man vet finns där hur lång tid det än går mellan man ses eller hörs. Vilket är jätte skönt. Sagt det förr säger det igen.. I love my friends! ♥

Jag har en vän som jag kallar min okända tvilling.. Lisa. Henne träffade jag i gymnasiet. Min klasskompis sa till mig dom första dagarna att jag var så himla lik hennes kompis Lisa som också gick på Globen men i en annan klass. Hon sa att vi såg lika ut, hade samma sätt o prata röra oss osv.. Sen fick jag till slut syn på henne och det var faktiskt lite creepy.. Vi hade dessutom kockkläder på oss eftersom vi gick Hotell o restaurang. När hon kom fram började vi skratta o sa att nog är vi lika! När vi väl började prata så kom vi fram till att vi gillade samma saker, fyller år nästan på samma dag, samma år,  osv När vi umgåtts mer så kom vi fram till ännu fler saker som vi var läskigt lika på. Vi åt lika sov lika prata lika. Både lärare och elever tog fel på oss och ibland kunde en helt okänd person komma fram o prata som att vi var bundisar för att sen upptäcka att du är ju inte Lisa.. Ganska kul!
Hon är en bra vän men vi hörs en gång per halvår och uppdaterar våra liv. Vi har inte setts på flera år. Men nu har vi bestämt att vi måste ses! Vill så gärna träffa hennes dotter igen.. Hon är så fin! Vill så gärna träffa hela globen tjejgänget. Guu va kul vi har haft! Vi var helt crazy allihop :D Den ena dönicken efter den andra haha Kul tid som jag kommer minnas med ett stort leende på läpparna. Fina vänner :)

Kul med minnen.. Jag har iaf inte haft det tråkigt! Ångrar ingenting, har bara tutat och kört! :D

Man ska inte ångra någonting man gjort.. gjort e gjort LIVE WITH IT! :D

Thats me!

Igår..

Igår var jag, Nikko, Liz o Milla ute en liten sväng här på gården. Det var kallt men skönt o få lite frisk luft efter våran stund i sjukstugan..

Det "lilla" snöberget :)  Nikko försöker ivrigt..


Lika lycklig ändå :) ♥



SNÖ

Idag var jag tvungen o åka till affären.. INGE TOAPAPPER! Grannen kom som tur va med :)

Herreguuu va snööööö.. Ett riktigt vinterland!

Det såg ut som jag hade en till bil ovanpå min bil :)

Vi hade problem o ta oss fram till bilen och ta bort all snö men löste det genom att låna grannens sopborste och skott/sopade bort snön från bilen och runt bilen.. Haha o vi som bara skulle åka o handla lite snabbt :) En halvtimme senare så var bilen framme och körbar. Var helt slut efter de träningspasset.

Kul med all snö för barnen


Milla försöker ivrigt o gräva :D


Hej o hå


Tillsammans klarar vi allt :)

Idag har även julen försvunnit härifrån. Skönt o ha fått det gjort men attans va tomt det vart här hemma. Måste inhandla lite saker till mitt hem som tex LAMPOR! Har typ mörkt hemma hos mig.. Får panik när det är halvljust hela tiden. Måste gå in på toa eller köket för att få helljus :D Men det kommer det kommer (nångång) :D

Nu är det sovdags
gonatt



Den..

..här vintern kommer aldrig att ta slut.. Vet inte hur många gånger jag sagt "guu så här mycket snö har jag nog aldrig sett!" Så kommer det mera!!
Den här snön kommer inte hinna smälta bort förens i aug eller lagom till nästa vinter..om ens då.... :P

Det här fönstret ser jag inte ens ut ifrån längre.. det går undan!


Vi får se om det blir nån sommar i år :P

Inatt var jag med om en ganska cool grej.. Vid 1-2 tiden vaknar Nikko av att han hostar så mycket. Han ställer sig upp och fortsätter hosta tills han spyr över halva sovrummet.
Ni som känner mig vet hur känslig jag kan vara mot sånt där.. Jaa även ibland när det gäller mitt barn.
Så medan jag sitter o torkar upp Nikkos har jag en egen påse o fylla i andra handen. Efter sanering, nya sängkläder så ställer sig både jag o Nikko oss i duschen, borstar tänderna o seen i säng!
Herregu vilken natt :)
Lite för mycket information kanske men jag kände att jag ville dela med mig av mina nattliga äventyr till er! I did it!! :D


Idag har jag haft en ängel utanför min dörr.. med två matkassar med en massa gott o roligheter. Jag bad inte ens om hälften av grejerna som fanns i påsarna :D TACK
Jag har haft en febrig Nikko här hemma som har sovit hela dagen. Så jag har inte haft möjlighet o komma ut. Jag är såååå tacksam över hjälpen!!
Nikko har inte ätit något på hela dagen förutom lite av det Linda kom med. Glass, mandariner och dricka från spindelmannen flaskan. Den vart poppis direkt!
♥Du kan inte förstå hur tacksam jag är!♥

Sen en till sak jag är tacksam över är Johanna o Conny som jag hörde skvallra om att dom skulle till Ikea idag. Jag var snabb o hade tur.. Dom köpte två lackbord åt mig som jag suktat efter ett tag nu, men inte orkat eller haft tid o hämta. Men nu står dom här i vardagsrummet så fint! :) Tack för hjälpen ♥

Måste ha gjort något bra här i livet som har så underbara o snälla vänner runt omkring mig som ställer upp när det verkligen behövs


Love my friends



Värme?

Nää nu ska jag kämpa för att jag o Nikko ska få komma utomlands.. Skiter i om det nu ska ta ett par år o spara.. JAG SKA!
Det är en sån härlig känsla att få komma bort till värmen o själva utomlandskänslan är ju så underbar! Myskänsla numero uno :D

Mitt nästa mål blir till sol o bad.. Sen hur lång tid det tar o spara en resa för två har jag ingen aning om, men iväg ska vi!

Dröm er bort..


EGO=JAG

Tycker det är så skönt att veta vem JAG är. Att JAG kan stå för det JAG känner o tycker. Vilket borde vara en självklarhet.

Jag har båda fötterna på jorden, även om det kan svaja lite ibland :P
Jag är klok! jaajaaa nu vet jag vad ni tänker.... :D
Jag är hyfsat mogen.. jag sa hyfsat!!
Jag är en bra människa.
Jag har glimten i ögat.
Jag har humor.. sen om den är bra eller dålig. Det avgör JAG :P
Jag älskar mina vänner.. även dom som jag inte har så tät kontakt med. Ni finns i mitt hjärta.
Jag är ärlig.
Jag är snäll om du är snäll.
Jag kan borsta bort det mesta från mina axlar.
Jag är en bra mamma åt min kära son♥

Jag är den jag är. Take it or leave it :)

EGON

Ledsen..

Saknar min Bozo jätte mycket... Vill bara mysa in mig i hans stora huvud o ligga på golvet o bara känna hans närhet.. :(

Har försökt glömma.. men han dyker upp var o varannan dag. Vill vara ute o leka med honom, busa i snön som han älskar. Det är skit jobbigt det här. Det kanske låter töntigt i era öron men det gör så ont att vara utan min pälskling.. Han var min käraste ägodel.. min första bebbe..♥
Ångrar att jag skrev över honom.. men vet att det var det bästa för Nikkos skull och Bozos för den delen. En så stor hund ska inte behöva bo i en liten lägenhet.. Ont i hjärtat gör det vill jag lova!

Att det skulle bli så här? Det trodde man ju inte.. elakt svinigt onödigt! Kan nog alla hålla med om.. speciellt när alla vet hur mycket han betydde för mig.

Mitt liv förändrades stort, men till det bättre absolut! Bara det att det fattas en bit och det är min pälskling..
Älskar dig

♥♥♥

aLFONs

ÅÅå vilket kram o pusskalas vi hade när Nikko kom hem. Guu vad jag har saknat honom.. Kändes jobbigt att vara utan honom så länge.  Men kanske även nyttigt för oss båda.
Men nu är mitt hjärta glatt o helt när jag har honom vid min sida ♥

Han har vart så glad o "pratig" hela dagen o kvällen. Vi har lekt med hans små dinosaurier, krypit runt på golvet o letat mat o dricka åt dom. Det var Nikko som styrde hela leken vilket var roligt att se. Vi har även lekt med grisen, pickadollen, bilarna o badat. Sen var Milla här en stund o lekte lite med Nikko. Nikko frågar efter Milla ofta och blir glad när dom ses.
När han har varit borta från mig så får man en lite "ögonöppnare" o man ser hur stor han är när han kommer hem igen. Det går som sagt undan.. tyckte nyss han var en liten ammande baby.
Han är sååå söööt! Man vill bara krama o pussa sönder honom! :D

Idag kissade han i pottan! Vart fest, dans o en chockladbit :D
Sen när han väl förstod grejen med chockladbiten så försökte han kissa 70 ggr efter det i pottan men det kom ju inget.. Men jag förklarade att vi kan försöka om en stund igen o det köpte han o tittade upp mot godiset o sa "änta"(vänta). Duktig kille! ♥

När han skulle sova så fick han ligga i min säng för en mys stund... åå mitt hjärta smälter när han är sådär söt..
-mamma..
-mm
-mamma.. 
-mmm..
- icka(dricka)  hämtar vatten
-godnatt nikko Han pussar mig på kinden ♥
-mamma..
-mmm.........
-ok(bok)
-Nää nu ska vi ju sova..
-mmm.. myser in sig igen
-mamma..
-mmm..
-Tyra?..orbro(barbro), lotta, itten(bitten)?  Förklarar att dom kanske är på dagis    imorgon. Kan knappt hålla mig för skratt, första gången jag hör honom försöka säga barbro.
-Milla? Hon är hemma o sover.. Gonatt Nikko
-Mamma..
-jaaa..
-gocka(godis) - Nää sova Nikko....
-Mammaa.. mamma...
-jaaa..
-ova..(sova)
-mm..gonatt o så håller han på kramar sönder min hals och ska mysa med handen mot huden
Sen somna han sött mitt lilla hjärta

Blir tidigt i säng för min del med.. Helgen tog kål på mig :)

Party

Power puff pinglan sparkar igång det nya året!



RSS 2.0