BAD

Ujujuj va varmt det har varit! Hetta.. me like när man e vid vatten! :)

Första doppet i år


Lycklig kille




Coolingen


Känns som att man fått lite färg idag iaf :)



BRA SAKER

* Att det är sol o varmt!

* Bada

* Vänner

* Ett glatt barn

* Arbetsintervju imorgon!


HOT

Sitter o chillar i soffan med Nikko. Vi vilar efter all sol vi fått på oss :)
Skönt med värmen!

En varm kille leker med en enkrona.. Impad över att den satt kvar på magen.. :)




Nyss satt han o hade ytterligare en diskussion med en fluga..
- Ta dig? Mmm ok ta dig nu ok? Komma nu ta dig uugan.. Neeej uugan tillbakaaa. Gör du? Du rädd? ok..
Ganska kul o sitta o lyssna på :D

Fin

Fin dag med sol o värme! Vi har vart ute o lekt hela dagen. Haft en nice dag tillsammans :)


Partner

Hade en rolig kväll igår btw! Den slutade "tidigt" 2 för att vara jag men det var behövligt!
Några som gissade min ålder.. 25!! HAha jag tar det som nått possitivt.. Vad annars!?

Min partner in crime, looking good



BLÄ

En blädag.. förutom när min lilla älskling kom hem. Vi mös i soffan till Bompa o plötsligt så somna han. Jag hade tagit fram glass som vi skulle äta till Bompa men så vart det inte riktigt.. :/ Tråkig ju! Ville ju umgås :) ♥

Mitt hjärta tillhör honom.. för alltid! Är så tacksam över min lilla prins!
Det vackraste jag har.

En nykläckt Nikko ♥

Den bästa dagen, då du föddes!!

 


Midsommar

Haft en jätte mysig midsommar med min lilla älskling, Liz o Milla.

Vi åkte till Murberget där det var strålande sol o hetta.
Vi åkte ifrån allt regn här i Kramfors :)

Åt gott o barnen lekte.









Lek i buskarna där dom hitta en koja :)




En jätte bra dag

Solen

Eftersom jag är solens barn så borde vädergudarna vara med mig imorgon/idag.
Har förberett det jag kan förbereda inför morgondagens picknick. Det vi har glömt är jordgubbarna!! Det viktigaste typ.. :/ Men hoppas på att det står nån stackare nånstans o säljer imorgon.
Det ska bli mysigt o åka iväg en sväng från stan.


Lägger upp lite bilder från helgen o veckan..

Nikko O Milla kollar in trollkarlen/clownen.


Middag hos Sara o Theodor.
Killarna kör sitt race i vanlig ordning :D


Sen var det bokdags


Så söta barn

Midsommarhelgen

ÅÅå det ser inte så bra ut om man kollar vädret.. Inte regn på midsommar! Snäääällaaaa.. :/

Kolla in hur det ska se ut

http://www.klart.se/v%C3%A4der-kramfors.html

Vart e sommaren??!
Om jag kollar tillbaka exakt ett år sen så bada vi för fullt på Flogsta med gassande sol.. Lägg ner det här nu o kom tillbaka sool

Vi får be till solguden..


Wazuuup

Haft en nice dag o kväll. Har umgåtts med Sara o Theodor. Grabsen har lekt slagits och grinat. Fullt ös medvetslös! Men dom har även vart duktiga o snälla. Vi mammor har lekt medlare, myglare, bestraffare ( finns det nått som heter så?) och förhandlare medans vi druckit våran cafelatte ala Marika :P

Tiden gick fort o när vi väl satte oss i soffan jag o Nikko på kvällskvisten så däckade Nikko på nån minut sittandes brevid mig. Min gullunge.. Han e så fin.

Han har börjat surra ordentligt nu! Får knappt tyst på honom när vi e själva här hemma. Det är oftast då han sätter igång. Idag sa han en jätte lång mening. Kunde knappt hålla mig för skratt.
Jag satt på balkongen. Jag sa åt honom o hämta sin macka som han inte ätit upp o sätta sig vid tvn o käka upp den till Bompa. Då tittar han på mig jätte seriöst med handen upp mot mig o säger
- Mamma.. vänta här. Jag hämtar mackan sitta tvn och äta mackan. Sitt där jag hämta mackan ok?     Hehe det e så konstigt att det kommer så mycket ord från den där lilla skiten! Jag e inte van än.. :)

För nån dag sen hade han en konversation med en fluga.. I två tre dagar har en fluga kommit till matbordet vid frukost lunch middag. Så Nikko känner väl ett band till den nu hehe
Han satt på sin stol i köket lutad mot flugan helt allvarlig.
- Heej Uugan. Du hungrig igen. Kuul. Vill du smaka mammas mat eller Nikkos mat? Så pekar han på min tallrik o hans tallrik.
- ok mammas mat. Så tar han nått från min tallrik o ger den till flugjäveln.. som dessutom sätter sig på maten han ger.
-Vill du dricka? Så försöker han hälla mot flugan så att han kan dricka.
- Mamma.. ugan mätt nu..
Nikko blev även arg på flugan en gång. Nikko fick läsk och så satte sig flugan på hans glas. Nikko vart nästan arg/ledsen på riktigt o halvskrek - MIN DRICKAA! GÅ FLUGAN GÅÅ

Idag bestämde vi vid frukost att flugan fick flyga ut. Jag frågade Nikko om vi skulle släppa ut flugan o han sa - Mamma öppna fönster.. allvarligt.. haha jag kan knappt hålla mig för skratt när han säger så sött. Så nu är den väl på nån äcklig skithög där ute för att sedan dras in i nån annans kök.. eew

Gillar inte flugor dom e äckliga men kunde ju inte döda den pga av Nikkos band till den :P

Allt för dig min lilla älskling!



Planering

Jag gillar ju ändå o ha lite koll på läget och älskar att planera saker. Så imorse i brist på annat så satte jag mig för att kolla vad vi ska hitta på under midsommarafton.
Satt igår o funderade på vad jag gjorde förra året.. Tacka vet jag bloggen. Bloggen är min almanacka! Kollade enkelt vad vi gjorde förra året. Hade aldrig kommit på det annars!

Jag Nikko o mina brorsdöttrar var på Murberget. Vi hade faktiskt ganska mysigt där med picknick, jordgubbar osv.  Så dit åker vi iår igen!
Perfekt traditionell midsommarfirande med ponnyridning, fiskedamm m.m Hoppas bara på fint väder :)  Iår följer Liz o Milla med :) Ska bli mysigt.

Från förra året


Min lillskit, så liten.. :)


Ska bli nice

Harkrank

Du som inte visste va en harkrank va.. Här e en ful jävel :P


usch..

Nu vet du muppo!
:)

Sho

Ååå regndag... Trist!

Jag blir GAAAALEN på trottsungaaaaar... Jag säger en sak, han gör en annan.. Inte alltid men idag är en sån dag. Fyy faaaan säger jag bara!
Idag svänger humöret känner jag..

Han får testa gränser.. Im on!

Kanske ska gå ut o hoppa i vattenpölar eller nått.. Funkar alltid! Vi får se..

Have a nice day


Hähä

- Eftersom du har försökt att vara mig trogen på - alla sätt, ska jag uppfylla en av dina önskningar.

Mannen säger:

- Herre, bygg mig en bro till Hawaii så jag kan åka dit när jag vill.

Gud svarade:

- Din önskan är mycket materialistisk. Tänk dig hur mycket tänkande och arbete det krävs för att den ska gå att bygga. Tänk bara på pelarna som ska gå ända till botten på oceanen! Tänk dig hur mycket betong och stål det skulle gå åt! Jag kan göra det, men det är väldigt svårt för mig att uppfylla dina önskningar om så världsliga ting. Ta dig lite mer tid och tänk ut en annan önskan. En önskan som du tycker skulle ära och glorifiera mig.

Mannen tänkte en lång stund och till slut sade han:

- Herre, jag har varit gift och skilt mig fyra gånger. Alla mina fruar har sagt att jag är okänslig och inte bryr mig om dem. Jag önskar att jag kunde förstå mig på kvinnor. Jag önskar att jag kunde förstå hur de känner inombords. Jag vill veta hur de tänker när de vägrar prata med mig, varför de gråter och vad de menar när de säger: ingenting. Jag vill veta hur man gör en kvinna verkligt lycklig. Efter ett par minuter sade Gud:

- Vill du ha två eller fyra filer på den där bron?


Jao

Ibland ska man ha tur också! Tjejen som typ e pank fick nyss en hundring! Lönar sig att ställa upp ibland :D Inte mycket för alla men för mig just nu e det mycket! Wawawewa

Helgen har flytit på bra. Lite segt ibland men ändå helt ok. Vi har varit inne på stan under dagen o kollat läget. Vi har även shakat den för Sean Banan :D Han e rolig. Tittat på nån liten teater, ätit glass osv.

Idag vart vi bjudna på middag borta i Nyland. Gott o mätta vart vi :) Nikko äter så sjukt mycket ibland så man blir chockad.. Innan vi åkte så åt han en hel burk fiskbullar själv. Inget över till moi.. Vad göra? :)  Hade turen o bli bjuden på middag senare mot kvällskvisten hos N o R. Nikko ville också ha o moffade i sig kyckling o potatisgratäng :) Jag e glad att han äter men vart tar det vägen? Hur får allt plats i den lilla kroppen??! Tacksam över att han äter som sagt.. :)

Imorgon ska vi nog åka på en marknad o titta o klappa djur osv. Sånt e mysigt. Speciellt när jag ser hur mycket Nikko älskar djur. Han e så duktig med djur. Men ibland kan han ge lite för mycket kärlek så djuret lessnar.. Som att försöka bära en katt för att bädda ner den eller tvinga den att ligga ner på backen bara för att få den att vara still när han ska kramas.. Farligt ibland! Men han har en bra snitts på att få en katt o lägga sig ner hehe

Just nu sitter jag här i soffan o känner en härlig bränd stank i lägenheten... När jag insåg att Nikko skulle äta hela burken fiskbullar själv så skulle jag tina upp en macka från frysen.. Bara det att jag inte hade huvudet med mig riktigt o tinade på hög värme.. o så glömde jag bort den!! Så plötsligt började det välla ut tjock rök från micron.. Coolt tänkte jag! Nää fick lite småpanik o öppnade alla fönster o viftade hej vilt under brandvarnaren så att inte den skulle gå igång.. Den e känslig! Till slut öppnade jag luckan o då kom ett tjockt svart moln därifrån så då var det bara o börja vifta igen... Nikko såg rätt orolig ut o undrade vad jag höll på med. Kan ju säga att mackan såg ut som en kolbit mer än en macka.. Bra micro! Synd att stanken e kvar bara.. Fast jag vädrar!

Händelserik afton..

Ska softa vidare.. Hörs o pusspuss

Helgen

Idag e det fredag o i helgen e det Stadsfest här i Kramfors. Typ som Ormingekarneval men lite större. Brukar vara roligt. Iår så har jag Nikko, då blir det Stadsfest al a dagtid. Mysigt det med! Men ni vet ju hur  mina festnerver rycker.. Sugen på party!

http://kramforsstadsfest.com/

Men jag får hålla mig till lör nästa helg.. och helgen efter det e jag också barnledig! :))

Ska bli skönt o få göra nått kul o få "försvinna" ett tag från allt o bara ha kul. Känns som att det behövs i både kropp o själ.

Avslutar med ett litet citat
En man tror bara på det han ser, känner lukten av eller rör vid.
En kvinna tror bara på det hon känner.


EGO




Jag..

Jag vill också ha sommarlov.. tänk va nice o inte ha nå bekymmer bara ha sommarlov! Hela sommaren! Göra galna saker o mamma o pappa betalar :P Underbara tid!

Kan inte förstå att det snart har gått 5 år utan min mamma. Om en månad ca..
Jag tänker på henne fortfarande nästan varje dag.. Alltid nått som påminner om henne o ibland så kan jag se mamma i Nikko. Han e ganska lik ibland.. o nu när man själv har blivit lite äldre så ser jag även i mig själv ibland. Fast jag e mörk :) Syrran påminner också om mamma ibland. Saknar henne så. Nikko skulle ha haft världens bästa mormor! Tur att Nikko har sin fina morfar vid sin sida ♥

Jag älskar dig mamma 4 ever and ever







Asso

Min partynerv rycker helt sjukt mycket nu.. Lååångt kvar tills jag får köra loss. Men bara hålla ut.. o vänja sig!
Nikkos pappa flyttar o kommer ha honom 1 gång  i månaden from nu.. Så då blir det lite annat. Så nu har jag egentligen inget som håller mig kvar här i kramfors.

Därav min desperation att flytta! Kommer bli så nice sen att bo med alla nära o kära. Säger inte att jag har fina vänner här för det har jag! Älskar mina vänner här.. Men sthlm är hemma för mig. Kommer nog alltid att vara så.. Tryggheten finns där. :) Ni fattar!

Kommer att flytta så fort jag får någonstans att bo. Nice nice :)  Kan ta ett bra tag innan man får tag i nå boende men det gäller att ha öron o ögon öppna!
Hjälp mig ni med! :)


Rain

The rain is fallin down down down

Sitter här i soffan o glor på datorn.. Nikko sitter o gäspar o säger -trött mamma trööött soovaa. Sötunge! Man blir lite mosig när det e grått ute :)

Själv ska jag försöka sätta igång o plocka här hemma.. Inte så kul. Har lixom ingen lust/ork med nått just nu. Men pallar heller inte med o se alla leksaker o tvätt som är där dom inte ska vara. Vika o lägga in... kuuul..

Vill bara göra roliga saker! Känner mig som en ungdom.. skita i allt o bara ha kul. Men som tur är så är jag lite vuxen nog i huvudet att förstå att det inte funkar så i det riktiga livet.

Man kan inte ha kul jämt :)

Titta va sött man somna här i soffan brevid mig



Soft

Soft dag..

Vaknade 10!!! Så skönt.. Eller Nikko vaknade 7 sen somnade han om vid 8.
Jätte skönt för oss båda :P
Jag var upp så sent igår. Hade grannen (liz) här uppe. Vi satt ute på ballen i nattvärmen till 1-2! Prata skratta röka lyssna på musik o dela på en folkpiss haha coolt



Under dagen har vi varit ute o sparkat lite boll.. lekt i sandlådan. Åkt på stan osv

En soft dag bara jag o min lilla älskling



Pussar till dig ;)






Nöjd

Asso e nöjd med livet o allt runt omkring trotts allt skit som är med jobb ekonomi svårt o hitta lgh osv

Har så mycket o vara glad över samtidigt, så det tar över på något sätt :)





Kvällsdopp :)









Så nice

Att sommaren är här! :)

Nu har vi varit ute i solen alldeles för mycket.. Nikko har fått värmeutslag. Vad gör man då? Stannar inne eller leker i skuggan.. Säg det till en 2 åring! Du får bara leka i skuggan..  Trist! Så idag blir det till att ta det lugnt o gå ut en liten sväng bara. Funderar på att ta ut en vattenleksak som man kan sitta i. Fylla den med vatten så kan han sitta i den o plaska :)  Kanske tar ett dyk i den jag med :P Bomben kanske? Eller spiken? Nää ett graciöst svandyk!

Jag e sååå festsugen.. Men eftersom läget ser ut som det gör så blir det nog inte så mycket festa o släppa loss för min del om jag inte får tag i nån barnvakt iofs. Men tycker det är en jobbig bit.. Att behöva fråga! Men får väl ta o lära mig.......

Vill bara påminna er om att ha koll på lägenheter i stockholm åt mig! :)




Fin

Haft en fin dag med Sara o Theodor. Vi fick en hel dag tillsammans med både lunch o middag. :)

Haft det lugnt o skönt trotts alla små incidenter med smågrabbarna.. Vilka slagskämpar! :P

Snyggingarna







....

Har inga ord just nu för vad jag känner inombords.. Tycker vissa saker e ganska tragiska. Var inte direkt det här jag hade tänkt mig för min son.

Jag älskar min son o gör allt för honom.. Men i vissa situationer vet jag inte hur jag ska gå till väga för hans bästa. En jätte svår situation.. Men jag vet att inte jag kan göra något åt denna situation. Bara le o va glad för det JAG har.. Min son!

Finns alltid där för dig baby



Sommar

Den första riktiga sommarkvällen i Kramfors för mig iaf :) 
Haft en jätte skön kväll. Vart ute hela dagen så nu får mina axlar sota för det.. :)

Nikko har vart igång hela dagen utan att sova middag.. Han e vaken än.. Fattar inte hur han orkar! Damp? :P

Lite bilder på slutet av kvällen
Nikko plockar blommor i en hink..



Nikko jagar Milla runt i gräset men ramlar runt mest. :)


Blir så lycklig i hjärtat när jag ser mitt barn lyckligt

Ute

Har varit ute i solen sen klockan 9.. Kom in för en timme sen. Känns i huvudet! Röd o fin e man också.. Men det blir snabbt brunt!

Snyggingarna fikar i solen


Kollar in traktorn som kör runt runt....


Söt


Senare bär det av till Prästmon.. Have a nice day :)


Den raka vägen

Inte så svårt att hitta rätt när det bara finns en rak väg att följa...  :P


Grattis

Grattis Sverige på din dag :P

Idag åkte jag o Nikko "tidigt" klockan 10 imorse för att fira dagen med Sara o Theodor. Vi hade jätte mysigt i solen :)





Nikko e inte ett dugg blyg.. Han ville vara med o gå i ledet :P


Saras pappa bjöd på lunch.. hann med lite lek ute.




Tack för en trevlig dag! ♥

Fattades bara lite ögongodis..... :P


High

High life!

Mår bra, har det bra allmänt!

Hade en underbart rolig stockholmsresa och längtar tillbaka.

Nu blir det att få tag i en lägenhet o jobb i sthlm så blir det en flytt så fort jag bara kan. Allt måste bara klaffa. Det får ta den tid det tar :)

Om nån vet något om nån lägenhet i sthlm så hojta!

Ha det bra mina vänner


RSS 2.0