Valborg

Trevlig Valborg till Er!

Har haft en mysig kväll med grillning, lek o brasa.
Vi grillade hamburgare o korv med tillbehör. Gott va det o mätta blev vi.

Sen satte vi oss i bilen o åkte mot brasan :)




Cool Valborg chick :P



LOVE

Hade en rolig kväll ute igår trotts att jag e slut i huvudet :)

Nikko o Milla lekte, gungade osv Sen rullade dom ner för slänten här utanför oss. Jag o Liz fick skratta iaf :D  Nikko har inte riktigt förstått hur man rullar nedför backen.. Han rullar åt sidan istället... haha Det såg så kul ut. Armar o ben hänger inte riktigt med o inte blicken heller hehe Fick med på film iaf :)




Fint

Haft en jätte bra helg i Övik :)

Vart på grillfest, myst och partat till det lite :P Visat mitt bästa jag.. haha

På söndagen kom Nikko tillbaka från sin far o vi hittade på lite av varje.. bla lekt ute o bullbak. Nikko har haft världens bästa lekfarbror vid sin sida :)

Lek o promenad i skogen

Den hemliga bagaren o Nikko :D

Nu sitter jag här i min soffa o e dunderförkyld.. Tråkigt!

Puss på er där ute


Igår..

Igårkväll efter tacomiddagen så mötte vi upp Liz o Milla för att gå ner till ett dagis här nedanför oss. Vi tänkte att vi släpper lös barnen där så kan dom springa bäst dom vill eftersom det är inhängnat :)

Vi hade så himla mysigt. Barnen sprang omkring o lekte. Solen värmde och Liz mobil spelade lite skön musik.  Vi mammor hade med oss egen piknick i kvällssolen....

Det e inte kaffe.. det e inte saft...

rose´! ;)

Vi satt där o mös o småsnackade o tittade på barnen när dom sprang omkring.

Lilla Herren På Täppan


Vi satt där som ett kärlekspar och tittade på solnedgången tillsammans






En jätte trevlig avslutning på kvällen. Nikko somnade gott när vi kom hem.

En bild från tidigare på dagen på stan :) Lyckliga gänget



Lydnad

Finns det nån lydnadskurs för barn? Där dom får lära sig att lyssna på sina föräldrar? Där dom även får lära sig att om man är 2 år så kan man inte göra allt själv och jag som vuxen vet barnets bästa i många situationer?
Tacksam för svar.. snarast! :P

Ibland blir jag så galen på detta tjat.. hårdträning för den lilla skiten nu :) Han e så envis så jag vet inte vart jag ska ta vägen ibland. Banka huvudet i väggen? Slå hål i väggen? Slita av mig håret? Hoppa från balkongen? Jaaa jag vet att envisheten säkert kommer från mor sin.. men ungen e inte döv o han hör vad jag säger men skiter i det helt enkelt ibland. Men jag ska vara konsekvent o hålla ut.... Jag ska..

Minskat ner på rökningen också som gör att mitt humör svänger lite mer än vanligt.. Inte bra men det blir också bättre.

Ibland har man sina mindre bra dagar..

Nu längtar jag till helgen så jag får i mig lite alkohol o trevligt sällskap o bara vara Marika :) Barnledig! Mammabyxor AV Partybralla !
Låter jag hemsk.. Då får jag väl göra det!

Jag älskar mitt barn mest i hela världen ändå :) Kan vara skönt o få andas lite ifrån varandra i nån dag. Ta igen krafterna.

Mitt älskade lilla hjärta ♥

Somliga går i trasiga skor.. :)

Music

Sitter här o lyssnar på en massa gamla godingar o nya låtar.. Ganska nice!
Hittar så många låtar som man lyssnade på när man var yngre.. Inte för att jag e så gammal nu men.. :P  Jag får mig ett par nostalgitrippar.

Jag tror jag börjar få lite vårkänslor i kroppen. Blir alltid mer partysugen.. Mycket o titta på när man e ute. FAttar inte vart alla killar e under vintern??! Ögongodis e inte fel :P
Blir mer tokig under våren.. Vill hitta på saker, humöret e bättre, det finns alltid något som drar en :) Jag gillart!

Nikko e på dagis. Dom skulle ha påskfest där idag. Kul för honom :) Dom fick klä ut sig om dom ville.. Nikko var inte så sugen på att ha huckle på sig imorse.. Så han slapp.  När vi kom fram till dagis så sprang det runt 10 små spindelmannen pojkar, en prinsessa o nån med solglasögon :D Kändes som att det var tur att Nikko inte ville ha sitt huckle på sig hehe  Dom hade väl undrat vad han var utklädd till.... :P

Glad Påsk på Er



Trött

ååh vad jag är trött.. Inte bra o fastna i böcker mitt i natten.. :P

Måste skriva ett citat som jag skrivit en gång förut..

"Le mot världen så ler världen mot dig"

Inte så lätt för alla tydligen.. Men testa!




Första

Första grillningen i år! :)

Det gick bra. Husen står kvar, jag har håret o fingrar kvar :P
Korvarna gick att äta o det var gott!



Lite efterrätt


Nikko o Milla kollar in en nyckelpiga. Nikkos första nyckelpiga IRL :D


Det blåste till rätt rejält ibland hehe Frippen flög fram o tillbaka :)

Emil

"Nä nu blir jag arg! När jag inte har pengar så kan jag inte köpa sockerdricka OCH när jag HAR pengar så får jag inte köpa sockerdricka NÄR I HUNDAN SKA JAG KÖPA SOCKERDRICKA!" ....

Nu undrar ni om det e nått fel på mig igen?.... Nää då, den lilla frekvensen på Emil i Lönneberga går om o om igen här hemma just nu.. Spännande! Om man inte är knäpp så blir man väl det efter denna upprepning den här morgonen :P

Nuu kom solen fram också! Va mysigt. Idag ska det bli grillning uppe på Bruket :) Mot Dollar snart o köpa engångsgrill :D  Hoppas att husen får stå kvar innan vi e klara med eldningen.. Ska bli mysigt! Lika bra o öva upp sig med grillning inför sommaren. Jag o Liz har funderingar o gå ihop o köpa en riktig grill som vi kan använda här ute i sommar. Blir nog så :) Längtar till sommaren! Ska bli såå nice.

Ska hoppa in i duschen o göra mig iordning för världen strax. Vi hörs :)

Nä nu längtar jag till nästa helg.. Låt veckan gå fort :)

Idag har vi haft en bra dag jag o Nikko. Båda har varit på bra humör :)

Vi var ute rätt sent idag. Vi kom in vid 20 tiden. Men vi hade så trevligt ute så vi hade inte koll på klockan. Det var hundar, folk o barn som dampade vilket innebär att det är trevligt :P

Nikko gick en promenad med Russin.. eller så var det Russin som var ute o gick med Nikko :D

Kasta bollar ned o upp för backen är kul......

Nikko kollar efter en katt som sprang upp i trädet..

 

Efter våran kvällstur så tog Nikko sig ett bad o efter badet blev det varma mackor.. En mycket sen kväll för Nikko men så mysigt vi har haft. Han somnade gott iaf :)

♥ Guu va jag älskar den killen ♥


För

För nu är det våååår :)

Min lillkorv kan gunga själv! ♥



Nu undrar ni säkert vad detta är... Det är en fjäril! Tagen från min balkong ner mot marken...  Så bilden är inte kanske den bästa.. Men det e en fjäril där bland fimparna! :D

Söt

Jag har världens bästa sötunge!!

Igårkväll hittade Nikko sin keps innan han skulle sova. Problemet var bara att han ville så gärna sova med den.. på huvudet.. kepsen bakofram.. Han såg lite besvärad ut när han låg där på rygg i sängen.. hehe Jag försökte få honom att vända den rätt så han kunde ligga normalt på kudden utan en skärm bak i nacken..
Till slut förstod han att det inte funkade och la den på kudden brevid så den fick sova där med honom. :P

Titta va gulli han e



Vill

Vill bara dela med mig av min må bra partymusik :)  Vem går inte igång på det här? :P



 

Idag är en bra dag. Mycket bättre än igår iaf. Har fått sova mina 7 timmar skönhetssömn. Vacker som få just nu... eller inte hehe

Nikko e på dagis och jag sitter här i soffan just nu o tog en break från mitt pysslande. Försöker få någon ordning här uppe i hallen.. Har en massa grejer som jag knappt använder. Jackor, tidningar, skor, Nikkos gamla overaller som bara ligger o skräpar. Bort med allt o in med nytt!

Senare ska vi hälsa på Theo. Det var alldeles för länge sen! Ska bli kul o hänga lite, inte bara för Nikko utan även för mig! Har inte sett Mary på sjuukt länge!

Det e dags nu!:)


Soool

Gu va skönt väder det har varit idag :)  Tur det annars hade min dag varit skit.

Nikko vaknade kl 05....... Ååååå blir tokig! Jag får skylla mig själv som lägger mig sent. Men jag var DÖD.. ingenting fungerade för mig. Nikko var apjobbig.. Gjorde dumheter efter dumheter. Gick runt o ropade på mig konstant.. Mamma mamma mammaaaa MAMMMAA mammmaaaaa Jag höll på o bli galen.. Visste inte vart jag skulle ta vägen! Till slut vart det i säng klockan 10, Nikko somnade som en stock o jag med. Blev en konstig dag. Vi vaknade innan 13.. Inte ätit lunch så det blev sen lunch o sen middag.

Som tur var så var det fint väder o varmt! Familjen Muppson sammanstrålade på gården för att rasta barnen. Jag fick jätte mycket gjort. Bar bort en massa grejer som bara ligger o skräpar i garderober o så. Så nu ligger allt i förrådet. Jätte skönt. Lite vårstädning :)
Efter 2 timmar i solen så gick vi in o gjorde gomiddag med lax, potatis och min egna lilla kallröra till + grönsaker. Åå va gott det e! Både jag o Nikko åt glatt.

Så eftermiddagen o kvällen slutade bra iaf :) 

Trotts att jag kan vara så less o trött på Nikko så kan han samtidigt få mig o skratta plötsligt mitt i allt. Han har humor denna grabb :)

Älskar dig min son..

Super

Har haft en super helg!

Nu saknar jag min lilla kille. Han kommer när som. Då blir det puss o kramkalas :)

Älsklingen fick sin tårtbit som han tjatat om lääänge ♥

Nöjd


Måste visa mitt mästerverk.. Jag har pärlat med finaste Beccis.. :P


Hoppas ni ser dom fina färgerna... :P
Lite finare lite bättre

KnasigaKojan

En utflykt till Ö-viks gator.. :)

Både jag o Nikko har haft det bra. Blivit lite bortskämda tror jag.. Inte mitt fel. :P O jag ska ju verkligen inte klaga!

Jag o Nikko var under onsdagen ute redan kl 10 o gick i affärer.. Mest tittade eftersom man inte har den största plånboken direkt. Men hittade mig nått krimskrams till håret o vantar till Nikko.

När vi vandrat runt där ett tag så åkte vi mot Knasiga kojan. Nikko va helt till sig o överlycklig över allting han såg.



Vi hade en bra o rolig dag tillsammans.

På väg


Nikko ger sig in..


Min modiga lilla kille♥


Lunchtime


Glasstime


Den bästa lekplatsen


Titta vad liten Nikko ser ut mot allting


4ever u and me ♥  Kolla in snyggingens min.. hehe




Hoppas att vi kommer iväg snart igen!




Favorit

Favorit i repris!


Shit pompa!

Vilken knockout jag fick av Nikko idag! Han hoppade baklänges mot mig i sängen, hamnade rakt på min näsa! Jag såg stjärnor!! På riktigt.. Kändes som jag svimmade av hehe
Jag somnade gott i en timme med Nikko sen iaf.. Vaknade av värk i näsan och bloood :P
Första riktiga knocken.. Fläskläppar o så e man ju van vid.. behöver ingen botox i mina läppar inte :D Men denna knock var inte av denna jord hehe

Idag har jag vart duktig.. Jag o Liz var ute på en morgonpromenad. Skönt o gå :) måste bara få upp flåset lite. Vi ska väl försöka gå varje morgon. Vi börjar lite försiktigt med kortare promenader.. Så man inte dör på kuppen :P

Annars har dagen varit ganska lugn. Handlat, ätit, städat lite, lekt, plockat, sovit, gjort hemmagjord pizza med Nikko. Han älskar att hjälpa till. Hoppas att det håller i sig tills när han blir äldre.
Åt gjorde han som en häst också. Han åt dubbelt så mycket mer än mig. Den sista veckan har han ätit sjukt mycket. Kanske en tillväxtperiod? Men jag får hejda honom ibland o säga nej när han ber om mer. För jag vet att så mycket mat inte får plats i en sån liten kropp. Men jag är jätte glad att han äter bra min lilla älskling. Tacksam :)


Bä bä

Haha skulle precis förklara vilka låtar som Nikko lyssnar på med Mora Träsk.. Samma låtar om o om igen.. :)
Så här förklarade jag för Martina.. Det är klappa händerna, eeeeh.. eeee vad heter den nu.. hmm du vet med fåren... eeee.. du vet fåren.. Bä.. lammen.. bäbä.. BÄ BÄ VITA LAMM!! :D haha  Smart man är ibland!

Nog om min intelligens..

Helgen har varit bra :) Myspysvärre :P

Lördagen avslutades med en god middag med familjen Muppson. Vi tog våra ungar och gick o sattes oss på Träffen för en pizzamiddag. Vilket uppskattades :)  Mysig avslutning på lördagen.

Idag har vi softat hemma under dagen. Senare åkte jag o Nikko hem till underbara Gudrun. Vi har arbetat ihop hos Polisen och hon är så otrolig på många vis! Hon hade lagat en god söndagsmiddag med potatisgratäng, kött o grönsaker. Efterrätt fick vi självklart också.. Paj med vaniljsås. Gotti. Gudrun var duktig på att ösa med såsen.. Nikko älskade henne.. :P Tack för allting! Du är en ängel.. ♥

Satt o lekte lite med ett foto.. Vips så vart jag tjejen i The Grudge :D

 






RSS 2.0