Bilder

Har en sån härlig känsla i kroppen.. :)

Här kommer lite bilder från dom senaste dagarna.

På väg till Millas 6års kalas :)


Grattis   ♥


Ett break i affären


Nikko grävde i chipsskålen o sa förvånat.. tittaaa JÄÄRTAA jätte glatt :)


Liten var så trött så han höll på o somna vid lunchen idag..
eller så var jag tråkigt sällskap :P




Ha en fin dag

Bakning

Idag har jag varit lite piggare o mått bättre. Skönt! Men trött som bara den just nu.

Nikko har varit på dagis idag o jag var hemma och bara tog det lugnt dom få timmarna han får vara på dagis nu när jag är arbetslös.
När jag hämtade honom vågade jag mig ut till affären för att handla lite mat o sånt. Kan behövas ibland.. :)

Efter att vi vilat o fixat middag fick jag för mig att vi ska fixa ihop en sockerkaka.. VARFÖR kan jag inte baka??! Asso det slår aldrig fel.. Blir alltid något fel. Ska bli väldigt spännande o se hur denna historia slutar. Den ser nästan ut som en sockerkaka iaf..... Ska visa er..

Nikko hade jätte kul förutom att han blev livrädd för elvispen hahaha stackaren.. Jag måste börja baka mer. Pinsamt ju :D





Den gick o äta!!!



Giv..

Giv mig styrka!

Men om jag orkat med Nikko idag så som jag har mått mellanåt har jag nog styrka så det räcker o blir över :P

Han har varit i sitt esse.. Förstår honom.. Inte kul o sitta inne med mamma hela dagen. Men jag kunde inte skjussa honom på dagis pga av att jag inte vågade.. Man vet aldrig vad som kan hända på vägen :P 
Men vi har sysselsatt varann med bus, lek och film ändå. Skönt. När han har somnat kommer jag säkert att ligga som ett kolli här i soffan.. Men det kan vara ganska skönt. Ta igen krafter :)

Önskar jag hade lite sällskap.. fast det är nog inte många som vill umgås med mig just nu... :(  :P

Nikko o jag leker kurragömma.....

-Vart e Nikko??..........


Skit lycklig när jag hittade honom :D

-Hääär!


Min finaste älskling

Yrt

Vette faaan va som händer.. Nu har jag lite feber o lite små skum.. fattar inte vad det är med mig. Kan vara en mildare variant av Nikkos magsjuka? Men men hoppas på att det är bättre imorgon :)

Idag fick jag hem min lilla prins som inte var på sitt bästa humör direkt men gulli ändå :P
Han krävde att vara i min famn mest hela tiden, släppte inte mig en sekund.. Frustrerande!
Han mår iaf bra nu och ska på dagis imorgon. Skönt för honom att få vara frisk igen :)

Min barnlediga helg blev inte alls som jag hade tänkt mig.. Jag blev sjuk o mest legat hemma. Var på väg ut igår men min kropp orkade inte nått så jag blev kvar hemma. Låg i soffan o önskade mig bort nå helt annanstans.. :P

Nu får det räcka med sjukdomar!! Pallar inte mer.. Så nu får det vara bra!

-----------------------------------

Jag vill så mycket just nu.. Men måste hold my horses.. Tänk tänk tänk.. Lättare sagt än gjort!


Instämmer

-Det är omöjligt , sa Tvivlet
-Det är farligt , sa Rädslan
-Det är onödigt , sa Förnuftet
-Prova ändå , viskade Hjärtat....

Vårtecken

Första vårtecknet jag ser :)


När

När tar det slut??! Nikko e fortfarande inte bra.. Men det blev nog inte nå vattkoppor. Skulle ju vara skönt o ha det avklarat men jag e så slut som människa nu efter alla sjukdomar och denna oro i kroppen som man omedvetet har. Har ju ett par runt mig som har barn med vattkoppor just nu.. Så än finns det en chans :) Konstigt att man vill att ens barn ska få en sjukdom men det blir ju lindrigare ju yngre dom är. Thats why :)

Idag blir jag barnledig ända till på sön. Då ska jag verkligen bara slappa o ta igen krafterna. Skulle ju vara kul o göra nått kul med.. Typ som att gå ut o svänga sina lurviga. Men får se hur jag mår :)

Trotts allt jobbigt så har jag något i kroppen som gör att det pirrar till lite extra ibland.. Är glad! :)  Kanske vårkänslor :P


Här har ni min sjukling.. Är så ovan att han inte äter.. Annars äter han som en häst.
Men nu sista dagarn har han knappt ätit något. JÄtte tråkigt.
Han tar väl igen sig sen.


Finns

Finns dom?



Jag tror det.. Min mamma är en. Ibland när jag känner mig nere o behöver lite styrka så brukar jag prata med o tänka på mamma.. Hon ger mig styrka på något sätt och ser efter Nikko och mig. Jag bara vet att det är så..

Nikko mår bättre idag, inge feber, inge kräk, inge dålig i magen, han äter o dricker, en glad skit som han brukar vara. Men inte helt 100 men på god väg! En så stor skillnad från igår.. Åt inget, så fort han drack så kom det ut.. orkade inte nått, bara låg. Jag blir så orolig i kroppen när han är sjuk så där att han bara ligger.. Känns inge bra alls.
Så idag mår vi bättre båda två :)

puss

Du o jag

Sjukstugan.nu

Nikko har verkligen otur när det gäller att vara sjuk.. Magsjuk o öroninflammation :( Stackaren.. men som tur är så klagar han inte på öronen. Så det är ett snällt virus. Men han äter pencilin nu och jag hoppas att han blir bättre snart. Bara febern går ner så är jag glad.
Ber till gud att jag slipper magsjukan.. VILL INTEEEE

Annars är det lugnt här.. Känslor sprudlar åt alla håll, crazybanana, tvättmaskinen går runt för fulla muggar, men som tur är så kräks han inte.. bara igår. Det e ju så vidrigt fast det kommer från den personen man älskar mest i hela världen.

Du o jag Nikko mot världen älskling.. du o jag.. Vi e starka, vi e bäst, vi e underbara tillsammans. Jag älskar dig! ♥

Bilder från sjukhuset idag

Radarparet




Ett tillgjort smile  :P


o igen.. hehe sötis



Mys

Haft en mysig helg än så länge :) Nästan lite för mysig.. :P

Kvällen/natten avslutades med bäste Liz o ett glas vin. Djupa diskussioner om rymden, livet människan, killar o ja ni vet :P  Ibland kommer man in i yra prat.. Intressant men tyvärr så kommer man oftast inte fram till några lösningar utan  lämnar ännu mer frågetecken hehe

Lite bilder från veckan

Ute o leker

Nikko kröp in i nått buskage.. 1 meter snö.. o han vägrade komma ut därifrån... Kunde inte bara gå in o hämta han heller pga av att jag sjönk ner i snön ovanför knäna o fastnade.. Men han vägrade komma ut... En arg mamma o en grinandes unge kom hem till slut efter många om o men...


 

moi

Lite lek i Ö-vik

Nikko o jag lyxade till med Kinamat.. lördagsmiddag :)

Vi hann med dansa och sjunga till Mora Träsk, leka med nya bilbanan som var hur cool som helst! :) ♥

Tack för en fin helg



Freitag

Fri-dag.. låter det som! Bara en tanke som jag hade nyss..

Jag har en massa bra tankar i huvudet ibland. Därav att jag kan bli lite smått förvirrad..

Läste nånstans för ett tag sen att en person svettas ca 1 liter tåbira OM DAGEN.. fräscht!  Kan det stämma? Förstå hur blöta strumporna skulle vara då? Eller skorna!? Svettas man kanske lite åt gången så att det hinner torka eller vad?

Sen en annan grej..

Varför hittar man alltid saker man vill ha eller "verkligen behöver" när man e pank? jag skulle vilja ha massor med saker just nu! Kläder, nya skor till både mig o Nikko, smink, möblemang som lampor, mattor, ny säng, gå till frisören osv Jag kan fortsätta i all evighet känns det som :)

Sen skulle jag vilja ha en ny bil.. Jag skulle verkligen behöva en ny bil.. En nyare bil. En ordentlig bil. Nångång i livet så kommer jag äga min BMW som jag vill ha. Längtar tills dess :P

Nä nu orkar jag inte skriva nå mer just nu.. Det ringer på så mycket här på jobbet så jag glömmer av vad jag ens skriver om när jag kommer tillbaka.


Jobb

Sköööönt! Fick jobba lite här på MSB idag :) alltid skönt att få jobba! Jobbar även imorgon :) Hääärligt!

Idag vaknade jag av mig själv 06.15.. PIGG!! Helt sjukt!! Det var år o dar sen känns det som. Nikko sov till 07.00. När han vaknade så var det bara att klä på honom, ett äpple i handen sen iväg mot dagis.

Men kändes konstigt att inte vara halvt död.. Samtidigt jätte skönt!

Nikko skuttade glatt in till dagis och jag körde glatt mot Sandö.

En härlig morgon! Ser ut att bli en härlig dag med :)

Åååå va positiv :D


06.15

Nikko var pigg o glad kl 05.50..... Mindre pigg mamma...
Men jag var iaf glad! :)

Nikko var ovanligt pigg o glad.. Han tog fram sina kritor, böcker, leksaker direkt o började leka o rita. Han satte på dvdn med Mora Träsk också.. men där fick jag bryta hans pigghet.. Har ingen lust o lyssna på dampet 06.00.. :P
Jag orkade inte ens gå upp ur sängen så jag låg där o tittade o lyssnade på honom när han surrade järnet. Jag läste (sluddrade) till nån bok, tittade på alla streck han ritade på Millas teckning. Jag ville mer mysa, pussas o kramas... men det ville inte Nikko.. 07 ringde klockan så då gick jag upp :) Fixade frukost o allt som hör till. Sen iväg till dagis :)

 

Älskar dig min finaste


Nice

Jag kan inte sluta tjata om det vackra vädret. Så underbart! :) Vaknar mellan 6-7.. förut var det döden men nu är det blå himmel o sol. Såå mycket lättare att kliva upp :)
Som dom flesta vet så har jag kanske inte världens bästa morgonhumör.. men den ändras till det bättre när det är ljusare och finare ute. Härligt!

Fukosten är intagen, tvättmaskinen igång, påklädda o nästan redo för dagen... Jag ska bara.. Senare blir det lite ärenden på stan. Kanske dyker upp hos växelhäxorna on the policia? :) Den som lever får se. Saknar det gänget jätte mycket.. Vi hade så kul!
Bästa jobbet ever.

Nu ska jag sätta igång med resten!

Ha en bra dag

Hur

Vissa grejer som man trodde skulle bli jobbigt blev inte så jobbigt som jag hade trott.

Jag tar dagen som den kommer och planerar inte så värst mycket för framtiden.. För vem vet vart vinden bär mig imorgon eller om ett år? Ingen som vet, så varför planera? :)

Jag har så mycket bra runt omkring mig, bra vänner, nya vänner. Min son är underbar. Det är det som håller mig uppe och att jag kan ta dagen som den kommer. Önskar jag hade ett arbete bara.. Det är väl det största problemet jag har.. Inkomsten som inte ställer upp riktigt.

Imorgon är en ny dag med nya tag och nya möjligheter! Sitt inte o va bitter..
Du kommer ingen vart med det :)



puss o kram på er

Solen

Det är så hääärligt med sol :) Jätte skönt ute. Nikko kom vid 11 tiden idag från Matte. Jag o Nikko mötte upp Liz o Milla för att vara ute en stund i det härliga vädret.

Busungarna

 

Nikko fick hålla i Nisse när vi gick en liten sväng :)

 


Konstig del 2

Vid 17 tiden fick jag ett mess från Nikkos pappa som frågade om det gick bra om han hade Nikko tills på söndag.. Blev lite chockad eftersom jag trodde han var utomlands......... hehe.......

Men kändes ok. Chans till att storstäda, sova ut o bara vara! 18 åkte Nikko. Tomt här hemma utan honom.. när ska man vänja sig?

Men jag o min partner in crime kom på den galanta idén att kanske gå ut o svänga våra lurviga.. nyktra o det gjorde vi! Vi fick som vi ville.. vi fick dansa! Men resten av folket som var där... kändes som att det var något gruppboende ute.. Kändes inte riktigt ok.. kalla mig elak men ibland undrar man vart folket kommer ifrån och hur dom tänker....?

Kul på dansgolvet kan jag ha nykter som onykter! Har man en rolig partner o dansa med som kan släppa loss är det helt perfekt :)

 


Konstig del 1

Det vart en konstig dag idag..

Vi började dagen med att gå lite på stan. Nikko o Milla sprang runt på torget lite här o där :)



Solen hittade hit idag med :)









Gottar

Gottar mig fortfarande.... mohaha
-----------------------------------------

Snön e tillbaka... jjej... Men den måste försvinna snart! Inte så lång tid kvar nu tills den ska vara borta.
Det är en sån härlig känsla när sopbilen varit på vägarna och tagit bort allt grus.. Lukten av allt grönt som sakta börjar växa fram... O första regnet! Ååå det är ju så mysigt med lukten av blöt asfalt osv.. Guu vad jag längtar!
Det ska även bli såå skönt att slippa klä på Nikko alla dessa kläder som måste på o av i denna snöyra.. Skönt att bara kunna slänga på en munkjacka o sen vara färdig. Amazing!

Igår var vi på pulkabacken en stund.. Eftersom Nikko har haft feber har vi inte kunnat vara ute o leka. Så det var skönt att få komma ut o ta lite frisk luft.

Ja familjen Muppson var tillsammans ute såklart.

 

Nu ska vi snart bege oss mot stan för att få se lite rörelse.. Får panik..

Ha en trevlig helg!


Pffff

Pfffhahahaha  Du hade rätt min vän.. Jag somnade med ett leende på läpparna! Ibland kan man gotta sig i andras olycka.. Hemskt o säga men ibland känns det så bra bara. Gud straffar vissa med detsamma :P
----------------------------------------------------

Vi börjar bli lite bättre men lite hosta o snor e kvar hos oss båda.. Men skönt när febern är borta.



Snart är det nya friska tag som gäller!

Igår hade nog både jag o Nikko en trevlig kväll. Nikko fick dampa loss lite med "gästen" som underhöll Nikko genom att slänga upp honom i luften, göra volter osv :)
Dom lekte tills det var sängdags för Nikko.

Vi åt en god middag och tittade på film.. eller vad det nu var. En serie var det! :P


Mysigt!

Sjukstugan..

När får vi bli friska? Orkar inte må så här längre.. Inge kuuul...

Dagen har mest inneburit stress.. städa, underhålla Nikko, mat, tvätta, vika osv
Men jag känner att inget blir gjort. Allt blir bara halvdant.. Men så får det vara nu. För jag orkar inte! Punkt slut..
Kvällen kommer garanterat sluta bättre.. Med middag och en middagsgäst.. :P Film och lite soffhäng blir det nog också. :) Myyyysigt.... hehe

Lägger upp lite bilder..

Igår var det en sån fin dag. Lite vårkänslor så nya jackan som Nikko fick av moster åkte på tom. På väg till VC. Synd att han ser ut som en surmule för det var han inte :)


Nikko äter sin första semla någonsin :) Liz kom med gofika :)



Joo

.. men visst!

OGILLA
Något jag riktigt ogillar är folk som spelar något som dom absolut inte är.. Jag har inte råkat ut för något speciellt nu men jag stör mig bara nu när jag tänker på det.. Varför utge sig för att vara något man inte är? Det lyser igenom, men alla ser inte det.. Det jag vill göra då är att skrika.. FAAAAALSK!! Öppna era ögon! Dom finns runt omkring er.. Tur att man är vuxen nog att välja sina vänner. Hur kan dom leva med sig själva?


GILLA
Min älskade lilla Nikko
Vänner/familj

-----------------------------------------------



Ouff..

Det ser ut som jag hade roligt iaf! :P


Tack

Tack söta snälla Mickaela för den nya headern ♥
http://kickmicki.blogg.se/

Sthlm

Resan började bra med en lite snorig Nikko som mådde bra annars. Resan gick jätte fort och Nikko var som en ängel :)

När vi kom fram till min syster så väntade pappa där med öppna armar :) Han hade gjort middag åt oss ♥  Vi åt o umgicks en stund tills det bar av mot kära Orminge. I bilen hörde jag hur Nikko blev rossligare o rossligare och svårare o andas. Styrde bilen mot Nacka akuten.. Där fick han andas lite ventolin ett par gånger och det vart bättre ganska fort. Skönt tänkte jag! Åkte hem till Martina för att sova. Roligt o se hennes gamle nylle ♥

Nikko somnade sent o jag med.. Klockan 05 vaknade jag av att det kändes som att något brändes mot min kropp.. Det var lilla Nikko som var som en kamin.. :(  Lyssnade på hans andning och bestämde mig för att åka till SÖS direkt. Kom till barnakuten och där fick han hjälp direkt o andas. Skönt att vara i trygga händer.. Där fick han andas in lite allt möjligt vid 6-7 tillfällen. Vid 12 tiden fick vi åka hem. Redo för att åka in igen om det behövdes.. MEn då skulle vi få läggas in.. Såå var vår första dag i sthlm.
Som tur är så mår han bättre men andningen är inte 100 men näst intill :)  Jätte skönt. Min lilla stackare. Tur att han är en glad o go unge min älskling ♥  Han gör det så mycket lättare för mig när han är så uppåt vid så jobbiga tillfällen, när ens mammahjärta håller på att gå i spillror av oro.

När vi kom hem sov vi i nästan 4 timmar.. JÄtte skönt! Vaknade ganska pigga o glada :)
Inge feber o andningen bättre.

Vi har tagit det lugnt i dag o umgåtts med Martina.

Nu sover lilla älsklingen gott och jag o Martina sitter vid bordet med varsitt glas vin, dator, telefon och makrillsmackor. Mysigt att få slappna av lite :)



Händelserikt! :P

Gonatt mina vänner


SOL

Vilken skillnad det är på energin och humöret när solen är framme!


Idag ska det packas och fixas här hemma.. för imorgon bär det av till stockholm. Jag gör en väldigt korkad grej. Jag åker ner fast jag inte har nå pengar.. Men jag vill så gärna och hela min kropp skriker efter sthlms luften :) Jag gör det bara o får ta konsekventerna.. Va faan lite roligt måste man ju få ha det!

Skönt att man har sällskap i bilen med. Syrran o Nikko :) Ser fram emot denna resa jätte mycket! Pirrar i kroppen!
Efter sthlms resan kommer det att pirra ännu mer tror jag.. ska nog inte hem direkt.. hehe Längtar! :P Fjantig man e..

Ha en bra dag i solen mina vänner

På min balkong igår.. Av med kläderna, fram med solstolen och paraplydrinken!! :P


RSS 2.0