Puss

Haft en bra dag trotts dunderförkyld :/  Ber o hoppas på att Nikko inte blir smittad.. Vilket jag tror tyvärr att han blir. Kan inte neka honom när han vill ha sina kvällsliga pussar, men får veja? så att han pussar på kinden pannan osv ♥  Inte så lätt!

Men nu är vi redo för allt här hemma :) Fått hem en andningsapparat o en massa andra akut saker åt Nikko! As bra.. Ni som inte vet så har han förkylningsastma men den har blivit bättre för vi behöver inte åka in akut VARJE gång han blir förkyld. Men får ändå åka in lite då o då o det e 5 mil till akuten.. JAaa bor i Norrland jaaaa! 5 mil e långt o åka för en liten som har svårt o andas. Deras luftstrupar e så små o trånga så det kan gå riktigt illa på bara nån minut.. Dom får snabbt syrebrist och vill inte ens tänka så mycket längre.... :/ Livrädd! Därav att vi fått åka in med ambulans ett par gånger endast för att han ska få andas syre o adrenalin så fort som möjligt. Läskigt! Men Nikko e så duktig o glad kille.. Det lugnar mamman! Som sagt tur att det händer mer sällan!

Men nu har vi akutahjälpmedel ifall det sker och om inte dom hjälper så får vi åka in efter att ha prövat dom. Dom hjälpmedlena vi har här hemma har alltid hjälpt honom på sjukhuset så att tror att vi slipper åka in så ofta. Dom vill ju gärna hålla koll på hans syresättning o så om det är riktigt illa. Tur att jag känner min lilla kille o vet när det e dags.

Nu är det dags för sängen o vila skallen som e full med snooooor :D

Puss mammas älskling och ni andra älsklingar :P



Kommentarer
Postat av: HB

Snygg

2011-08-27 @ 09:59:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0