Ahhh

Nu känns det bra! 
Matte och Max har åkt med ett stort släp med rat härifrån.. Vi har typ tagit allt skit och lite till, ute som inne! Jätte skönt!

Idag har det vart en händelserik dag. Först iväg med skräpet.. Direkt efter det åkte vi alla till Härnösand och åt på McDonalds sen efter maten åkte vi till Jysk och handlade en sån där box man har sittdynorna i utomhus. Det blev en del annat smått o gått. Roligt!

På vägen hem så vart jag lite Dollar sugen.. så jag, Maya och Nikko svängde förbi Dollar o handlade en vattenkanna som man har utomhus.. Jätte nödvändigt... eftersom vi redan hade en likadan i växthuset!..... :)

När vi kom hem fixade vi iordning kaffe och dricka.. Som vi skulle ha med oss till fisket. När kaffet var färdigt kom vi fram till att vi inte hade någon termos... så vi tog drickan och åkte iväg till Icktjärn! 



Max

Storfiskaren..

Maya vid en fin bäck.. 


Joakim va helt inne i masken under hela vistelsen typ..

Avslutar med en fin bild på NIkko.. :D♥


Jag o Maya åkte lite tidigare än Matte o Max..  Vi började med middagen. Grönsaksspett m champ, små lök, paprika och kronärtskocka. Klyftpotatis och när Matte o Max kom hem så grillade dom köttet och majskolvarna. Såååå gott! 
Kan tipsa om den nya dippen som vi testade.. Bearnaisedippen! Förstår inte hur man kan vilja dippa den dippen till chips el grönsaker.. Men till köttet och potatisen var den hur god som helst!

Så nu sitter vi i soffan o jäser och spelar Guitar Hero.. Asso Max e grym,, Han sitter här o spelar på Expert.. helt sjukt vad det smattrar på! :) Duktig!

Gonatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0