The Game


RIP MJ

STOCKHOLM I MITT ♥

Älsklingen kan dricka själv.. :)


Det finns ett sjömonster i Myrsjön.. Jag fick den på bild!!


Lööv♥


En trött/sjuk Marika, Nikko o Mickis i solen.


Lunch o fika med Maia o twinsen och Camilla!♥ på Saltsjöbus :) Mysigt!


Moster/Gudmor♥


Saknar dig..♥


Nikko äter på sin fot för första gången! ps. sådär kan jag oxå göra....Han har fått det från mig...


Moster e duktig på att mata!








Måste..

.. bara lägga upp detta kort på min syster och hennes kompis..

Det är ett sånt fint kort.. Så vacker! Min kära syster♥


ÖNSKEMÅL

Varsågod Mickis...... :P






Nöjd nu? PUSSSSSSSS♥


Long time

Sen jag bloggade!
Men det har vart nå knas med min webbuppläsare så jag kunde inte ladda ner bilder på bloggen så då blev det att jag inte bloggade heller. :)

Helgen har varit hur rolig som helst! Martina, Mickaela, Diana, Adrian och Annika har vart här o hälsat på! Fy va roligt vi hade.
Under lördagen så gjorde vi oss iordning inför Viktorias och Daniels bröllop..
4 brudar, 1 tonåring, 3 barn och en man här hemma som hyfsat smidigt gjorde oss iordning, duschade åt frukost lunch o allt som hör till.

Viktoria och Daniel är nu mer Herr o Fru Frölund! Dom var så fina! Bröllopet var roligt med trevligt sällskap och god mat. Mycket trevligt! Jag GLÖMDE KAMERAN.. Vilket gjorde mig tokig.. Ville fota brudparet själv ju. Men jag får sno foton sen från alla andra som knäppte kort. Det blev ganska tidig hemgång eftersom vi hade barn o så som bara blev tjurigare och tjurigare tröttare o tröttare... Så vi kom hem innan 22 någongång.

Tack för allt! 

Jag tog nått kort med mobilen.. 

Titta vad vackra! 


Min vackra cooling..





Yrhönorna här hemma innan hemgång.



Tack för en rolig helg flickor och pojkar! :) 

See u in Stöchhölm

Sådärja

Nu var helgen gjord och jag har haft en mycket trevlig helg på stadsfesten. Det var mycket folk och inte allt för jobbiga människor där.
Nikko fick va med under kvällarna och han tyckte nog om att titta på allt som hände runt omkring. Han trivdes med sin kåpa på små öronen. :) 

Jag är så lycklig över min lilla Nikko. Han är verkligen det finaste jag har! Jag har många fina runt mig men Nikko är den finaste! Jag älskar honom av hela mitt hjärta ♥ För alltid!

Den här veckan blir lite hektisk för mig.. Jag hänger ju inte med tiden som går så fort så jag blir tokig! 

Ska hinna fixa iordning här tills på Fredag då Martina, Mickaela, Diana, Adrian och Annika kommer hit! Det ska bli sååå roligt. Vi ska fira midsommar tillsammans. Mysigt! Som Martina stjärten sa.. Kanske äta en liten sillabit o så :)  Mycket trevligt!

Sen på Lördagen ska vi alla på Vickan och Daniels bröllop! Det lär ju bli mycket roligt det med. Häftigt att dom ska gifta sig.. dom blir lixom man o fru Frölund då! Hur coolt e inte det då??!  Ser fram emot detta!

Ja o sen blir det storstan! Bara o börja tvätta och packa :)

Onsdag ska jag ta bort stygnen på öronen! Nervöst.. Undra om det gör ont? 

Nu ska jag gå o lägga mig.. Klockan e snart 1.. Åååå tiden bara rinner iväg....!   Gonatt

Bilder på mina älsklingar!♥


Look alike


Nikko by night

Nikkos första konsert.. ALCAZAR!! :P
Han sov i början av låtarna men vaknade till slut för att kolla in och lyssna lite på dom.

Han charmade alla med sina hörselkåpor. Söting!♥

Inför..

Inför Nikkos  första konsert...


Nu e det klippt..

Weeeeeeeee mitt huvud e typ 1 kg lättare.. på riktigt! 
Hon som klippte mig sa efter tag.. Det känns som jag går på moln.. Jag tittade ner och blev helt chockad över hur mycket hår man kan ha på skallen.. + att jag hade så mycket hår kvar PÅ skallen!! :D
När hon borstat ihop håret i en hög så sa hon.. - Jag tar med mig DJURET hitåt..   Hehe det såg ut som en stor hårboll som rulla iväg typ! :D 
Men jag vart jätte nöjd!


Ojoj

Vad snabbt allt går nu.. Hinner inte med riktigt! 

Imorgon har Joakim skolavslutning och Mattes semester börjar snart.. Jag fattar inte att vi redan är där! Snart e det jul... 

Joakim på väg på disco.. med sin saurie slips :)


I helgen e det Kramfors Stadsfest.. En massa folk och band är ute och "hela" Kramfors är typ inhängnat. Roligt med folket!
http://www.kramforsstadsfest.com/

Ja och om en vecka kommer Martina, Mickis, Didi, Adrian och Annika hit för att gå på Viktorias och Daniels bröllop. Dom ska sova här. Det ska bli såå kul!  Asso om igen.. Fattar inte att vi redan är där! 

Efter det blir det Stockholm. Vilket ska bli roligt att få träffa alla igen. Synd bara att pappa inte är där.. Han bor ju i Finland nu! Tråkigt.. ♥


VET NI!! Jag ska KLIPPA MIIIG imorgon!!! Äntligen..  Asso jag skulle kunna torka mig med mitt hår.. Så långt har det blivit.. och det ska bli såååå skönt att bli av med det! me like..  Detta tack vare min älskling! 
Min älskling ringde och frågade mig vad jag skulle göra imorgon kl 16.. och jag sa inget spec.. Då sa han -Då ska du sitta hos frisören! ( Jag har tjatat att jag vill klippa mig i ca ett år nu... kan vara därför :D)
Det ser jag verkligen fram emot!! pusspusssss

Orkar inte skriva mer just nu.. ska gå o hänga tvätt! Den fungerar nu igen! Toppen.. Vårat hus höll på att drunkna i all smutstvätt..Men nu försöker jag komma igen lite. :)

Återkommer  ciaoo 

FIS-HERMAN

Kolla in vad min stolta snygging fick upp häromdagen!


Själv hade jag ALDRIG hållt i den eller vågat ta upp den på båten... :)  Lite läskiga djur! 

Men det var kul att han fick upp den!!........      Hmm alltså fisken!...............

Min älskling och pälskling





Knas

Det är nå knas med min data så den fungerar bara ibland.. den håller på o kraschar! Ska skicka tillbaks den där jag köpt den så dom får kolla den.. Då kommer jag vara HELT utan ett tag.. Jag har ju Mattes men den har han med sig till jobbet på dagarna.. Liiite jobbigt! Vad göra?

Idag har jag o Nikko varit på babysång. Nikko var inte riktigt med på noterna.. han var jätte trött! Han sov inte så många timmar inatt. Jag höll på att bli tokig av trötthet då.
Men han kämpade sig igenom sångerna. Han tycker det är så kul! Efter så satt vi kvar ett tag som vi brukar för att leka lite men nu satt han bara och tittade på när dom andra barnen o bebbarna lekte. Han satt i min famn och var så mysig. Så fort han hamnade i bilbarnstolen så somna han som en stock! :) Mitt lilla hjärta ♥

Nikko fyllde 4 månader för några dagar sen! Det går föööör fooort.. Men han börjar bli så rolig.. Varje morgon så äter vi lite gröt och dricker lite vatten eller så lyxar vi till det med äppeldrycken från Semper. ÅÅå va han tycker det är gott! Det ser så roligt ut när jag börjar fixa gröten och tar fram allt på bordet.. Han blir helt till sig och spänner sig och skrattar o pratar.. Helt galen!! :D 

Första gången han fick "mat" (potatis) i munnen.. :)


Nää nu ska jag gå o ta en dusch o sen läsa min bok. 

Kram o gonatt folket

Mina tankar ikväll går till Zandra KRRRAAAAM

Klart!

Så nu är plopparna borta från mina öron.. Dom plopparna som jag pratar om har uppkommit efter mina senaste hål jag tog i örona.. Det vart nått konstigt och det blev som en liten brosk kula på öronsnibben. Men nu är dom väck!

Men fyyy va snuskigt det var att operera VID ÖRAT.. Jag hörde hur dom skar upp och hur dom klippte runt med en minisax runt på snibben.. som att klippa i tjockt papper.. sen när dom sydde igen.. fyy vilket ljud!!  Höll på o svimma! Det va sååå läskigt! 
Andra örat va inte riktigt bedövat så när han börja skära.. DÅ skrek jag.. livrädd.. - AAAH JAG KÄNNER DET DÄÄR!!
Då fick jag mer bedövning där.. Tack för det! :P

Nu är dom borta! :)
Om två veckor ska jag ta bort stygnen! 
Ajaj va snibbarna svider..   

Nu ska jag lägga mig o slappa i soffan.. Nikko o Joakim har somnat och Matte e o fiskar. Passar på nu. 

kram på er

Hjälp..

Imorgon blir det operation... på mitt öra! :) Nu ska min lilla vän bort... ÄNTLIGEN! :)

Är jätte nervös.. Mest för sprutan.. ÅÅÅ JAG VILL INTE!!  Men det kommer säkert gå bra.. Men HATAR sprutor.. Usch..

Så tänk på mig kl 11 imorgon..  Kommer säkert att svimma el nått innan dess.. men jag har väntat i 3 år nu om inte det är mer på att få ta bort ploppen på örat. Så nu j**lar ryker den! 

Hörs imorgon! 

Gonatt

ÅÅÅÅÅH

Det ena efter det andra..
Nu har tvättmaskinen pajat! Hoppas att den går att fixa..  Mattes kompis kompis ska kolla på den.. HÅLL TUMMARNA för att den funkar sen! Slipper vi köpa en ny.. hej dååå skattepengar blir det då! Då köper vi iofs en torktumlare till.. så det är ett litet plus om det skulle bli så.

Skulle verkligen behöva tvätta lite kläder! Typiskt..  





GRATTIS KATJA PÅ FÖDELSEDAGEN!!
♥HOPPAS DU HAFT EN BRA DAG♥

RSS 2.0