....


Helt ofattbart!

Jag tror inte jag har fattat det riktigt än..

Jag har haft en jätte mysig julafton. Med god mat och trevligt sällskap. Vi har haft roligt! :)

Det enda tråkiga var att Nikko fick feber på julafton :( Så han var låg o inte sitt glada lilla jag. Men han fick träffa tomten iaf! Han tittade mest med stora ögon och undrade vad det var för konstig gubbe som kom helt plötsligt :)
Våran tomte pratade även skånska....... ? hehe

Alla fick jätte fina, roliga och bra julklappar. En lyckad julafton!

Jag skulle även få min julklapp/30 års present.. åå va jag har väntat!! Vet att Matte hade fixat med nått eftersom han bad mig skriva på ett papper utan att jag fick se vad det var för papper. Han hade klippt ett hål på ett annat papper som låg över pappret jag skulle skriva på. Efter många om och men så skrev jag på utan att veta vad det var för papper. Det här gjorde jag för nån månad sen. Sen har det inte vart så mycket prat om det. Jag trodde att jag skrivit på något fånigt kontrakt att jag ska massera Matte resten av livet eller att jag skrivit på att jag lovar att jag ska åka slalom med honom.. Jag VILL INTE ÅKA SLALOM!! och det vet Matte om men han har skämtat om att vi ska göra det när jag fyller 30 :) MEN..
Igår så fick jag reda på vad det var!!
Jag fick först ett myggmedel.. Jag tänkte att det var ett skämt från Max.. Norrland o mygg ni vet :P, nästa var en solskydd 30.., tredje var en handduk, fjärde alla våra pass!! (pappret jag skrivit under var för Nikkos pass) sen fick jag ett kuvert med en bekräftelse på en tåg resa från Kramfors till Stockholm.. Fick ett andra kuvert.. MED EN RESA TILL THAILAND 2 VECKOR!!!!!!!!!!!!!!!! Fattar ni!!!!??? Det gör inte jag! :D HELT SJUUUUKT!! Värsta överaskningen!! Matte har verkligen gjort det bra♥ Helt underbart!
Vi åker i början av Mars och det är ju snart!
Första veckan ska vi vara i Phuket, andra veckan ska vi resa runt lite på Phi Phi öarna... Såå häftigt!! Jag har inte smällt det här.. TACK MIN ÄLSKLING FÖR VÄRLDENS BÄSTA PRESENT!

Jag skriver mer sen när jag har mer tid. Lägger upp fler bilder sen med! Nu ska det spelas spel! :)






Snart..

Snart e julafton här! Jag har julstädat och julhandlat klart :)
Jag längtar så till maten och myset.

Det ska bli roligt att Mattes mamma, Pele o syskon kommer! Alltid lika trevligt att ha dom här. Ni som känner Matte kanske vet hur mycket han gillar att disskutera och argumentera. Jag vet vart han har fått det ifrån iaf :D ibland blir det vilda disskusioner och alla ni som känner mig.. Det är då jag backar och bara lyssnar... Ibland  :D   En del av dom kommer imorgon och resten på julafton.

Jag kommer att sakna min syster o pappa bara :(
Konstigt att inte vara tillsammans.. Miretta ska jobba och pappa är i Finland.
Jag kommer att sakna dom jätte mycket!!♥

Nikko kommer säkert att gå innan detta år är slut. Han går/springer små bitar själv och är så lycklig :) 

Han kommer säkert att mysa under julen med folk, klappar och att det händer något runt honom hela tiden. Då myser han. Han är så rolig och mysig. Han kan verkligen charma en och få en att skratta. Bättre unge får man leta efter!! Älskar dig mest av allt mitt lilla charmtroll♥

Igår hade vi finbesök från Uppsala :D Kathleen, Joakim, Kevin och Jimmie. Det var jätte mysigt att ha dom här. Det var så länge sen jag träffade Kathleen. Vi har alltid roligt när vi ses. Dom lovade att dom skulle komma snart igen över en helg eller något. Dom fortsatte sin färd uppåt mot Högland. Hade gärna haft dom kvar längre.
Kevin 3 år såg man knappt, han och Joakim(våran) lekte på Joakims rum och spelade nå data spel. Jimmie 10 mån sötungen härjade runt med Nikko :) Kathleens barn har dom vackraste ögonen jag sett! Jag glömde ju ta kort.. Men kanske fixar något sen. Så vackra! 
Kom snart igen! ♥ 

Nu ska jag slå in lite julklappar!

God Jul till er alla PUSS O KRAAAAM

"Polarn Pär"

Igår kväll hade Nikko sin bästa här hemma hos oss, Theo! Det skiljer 2 månader mellan dom. Jag tycker det är roligt att kolla på dom o se va dom pysslar med ihop. Kul att se att dom börjar få ut någonting av varann :)
Om Nikko började plocka ner alla Dvder från hyllan så hängde Theo med och man såg att dom hade ett teamwork. Dom kastade boll med varann, visade varann leksaker, slog på tvn ihop....! :P
Det var roligt! Hoppas att dom kommer umgås när dom blir större. :) 

Här kommer bilder på busarna 

-Eeey min duk...  -Kom då..    :P
 

Fick pojkarna att baka.. Barnarbete är väl inte helt fel?




Nikko har aldrig bakat förut..


Söta pojkar!♥


JULMYS

Granen är klädd, gardinerna uppe, nästan allt färdigt nu förutom köket. suck..

Vilken myskänsla granen ger! Fast den inte är äkta i år så är den jätte mysig med sitt ljus o pynt :)
Granen har även klarat sig från småfingrar än så länge! hehe Nått litet ryck i grenarna längst ner fick den när vi klädde granen :) 

Koncentration..
 

Så här gör man Nikko.. :)


Nikko=frågetecken  :P


Fint! ♥



Snöbus

Idag har vi varit ute i snön. Det snöade lite väl mycket för att vara ute märkte jag.. men jag var ju tvungen att testa pulkan med Nikko :D

Bozo helt galen som varje vinter.. Rullar, dyker, springer och äter snön allt gärna på samma gång! Min bästa damphund♥

Var ju tvungen o ta kort på Nikkos första pulktur ever hehe Ja undra hur mycket bilder man har.. på första gången med allt, bara för att han är så söt, gullig, fin, tuff, arg, ledsen ja det finns lixom kort tillfällen i alla lägen för världens finaste bebis!!♥ OCH hund för den delen med!! hehe

Nää det är inte en överkörd ko.. Det är en glad rullandes Bozo i snön!! :D


Ta bollen då mammaaa.. bort med den där kameran...


Roligt med snööö!


Spännande o krypa i snön.. :D


  Min vackraste snöflinga! :D

Snart..

Snart e det julafton! Det ska bli så mysigt. Jag längtar till den goda maten. Jag har sån tur som har en sån underbar kock här hemma! :) 
Jag måste bara få lite eld i baken och sätta igång med alla julsaker. Jag har varit jätte seg i helgen pga av förkylningen.. Men har fixat lite grann iaf med knäckbak, städ o tomtar. 

Idag har Nikko gjort stora framsteg! :D
Han har gått flera steg helt själv!! Min mini godzilla ♥ 


Såå häftigt! Min lilla älskling kan snart gå!!

Så här ledsen kan man se ut om man inte får plocka med jorden i blomkrukan och dra o bladen.. När vi sa ajaj så dök underläppen fram.. hemska föräldrar va! :P


Jag älskar den här bilden! Han ser såå söt ut! När han ser ut så här så måste jag försöka hålla bort mitt leende så att han inte ser det.. Jag vill bara ta upp honom o krama om honom o säga att det inte gjorde någonting att halva blomjorden ligger på golvet o i hans mun.. samtidigt som han har ett halvt blomblad i handen.. för 70:de gången:D 
Min lilla älskling du är min finaste och mest älskade ägodel jag har!! ♥

Nu måste jag gå o lägga mig gott folk! Hörs mer

Gonatt

Morgon..


Morgondopp! Nikko sjuklingen tog ett morgondopp imorse. Han snorade så mycket igår så jag ville tvätta bort allt torkat snor i hans hår o så.. Eew :D Nää men han är lite små snorig idag med men verkar bättre än igår. Skönt för honom. Bara det att nu har jag också blivit sjuk! Har ont i halsen och små snorar jag med.. :( Det är såå typiskt! Jag skulle ju på julfest ikväll!!  Jag vill gå men frågan är om andra vill att jag ska gå hehe. Dom kanske inte vill bli sjuka. Jätte tråkigt är det iaf! När jag äntligen ska göra nått så blir jag sjuk :( 

Ringde o beklagade mig för Matte nyss o han sa att vi fick göra en jultallrik här hemma då istället :D ♥

Ikväll ska Joakim på disco o sen efter det ska han till sin mormor över helgen. Så vi blir NÄSTAN barnlediga i helgen :)  Inte för att vi ska göra nå speciellt.
Jag ska passa på o städa hans rum o försöka städa övervåningen innan han kommer hem OCH inför jul då e det huset fullt och det kan vara trevligare och ligga o sova där det är rent än att behöva sova bland de stora råttorna :P 

Jag tänkte hinna med o göra knäck o baka pepparkakor i helgen också. Pepparkakorna får bli på söndag när Joakim kommer hem. 

Känner att jag e lite deppig nu när jag inte kan gå på julfesten..:( mest för att jag såg fram emot att få träffa alla igen. Men det kommer kanske fler tillfällen där vi alla kan ses igen framöver!  

Nu ska jag vila lite innan Nikko pojken vaknar :)

Bilder på min buse från i morse




Måste bara visa bilder på min tröttmössa också.. Han höll på o stoja runt igår kväll. VÄGRADE att varva ner i min famn! Till slut efter lite lek med Bozo så satte han sig vid mitt ben och lutade sig mot benet.. Han höll på o böka lite med benet men sen vart det knäpptyst och lugnt. Han SOMNA! :D matte filmade en snutt och tog kort på stakarn som inte får sova i mammas famn utan måste somna på golvet lutandes mot hennes ben.. :D Ja som sagt han kan få en skratta min lilla älskling! ♥


Efter första blixten från kameran..


Nån sekund efter.. somna han om! :D


KÄRLEK

Nisse..

Jag har fångat världens sötaste tomtenisse!!




Ikväll har vi varit på Joakims julfest. Dom bjöd på sång, dans o fika. Trevligt! Det var där jag fångade världens sötaste tomtenisse. Jag tog med honom hem.. Tog ju även hem den andra bagladymammans stackars barn som var på plattan 07 på morgonen.. Se blogginlägg "Regn o rusk"  :D

Torka..

Eller egentligen har jag ingen bloggtorka om jag tänker efter.. Har massor att skriva om! Men jag tror att det är för mycket att skriva om o då vet jag inte vart jag ska börja o då blir det inget istället. Ibland fungerar jag konstigt! :)

I helgen var vi och familjen Svensson/Näslund tillsamman i Sundsvall o shoppade. Vi fick handlat lite julklappar o mat. Perfekt!
Hittade en jätte söt liten pulka med ryggstöd till Nikko. Pulkan var dessutom i min favvofärg! Turkos :D
Sen hittade vi lite andra julklappar men jag kan inte skriva vad vi hittade för saker ifall just dom personerna läser.. Jag har ingen aning vilka som läser min blogg! Förutom ni som kommenterar vilket jag tycker om :)

Det var en trevlig resa men ville handla ALLT.. men ekonomin tillät inte.

Jag träffade även Nina, Claes och Linda i fredags! Det var jätte mysigt o roligt. Nina bjöd på lunch! Det var äckligt.. Nääää hahaha (Måste kolla om Nina läser) Maten var perfekt! Jag är så tacksam över att inte behöva laga lunch själv :) Tack Nina för maten, pajen och godsakerna :)♥ Lilla claes har även fyllt ETT ÅR!! Herregu.. Känns som att det inte var så länge sen vi satt med våra magar och ojade oss hehe Vissa ojade mer än andra :P
Vi ses på fredag igen!

På fredag ska jag på julfest med gamla jobbet. Dom är så gulliga ♥  Det ska bli jätte kul att träffa alla igen!

Nu ska jag ska gå o lägga mig.. Nu har jag uppdaterat lite iaf!

Gonatt and love

RSS 2.0