Dum av att bli förälder?

Jag är inte så aktiv på bloggen nu.. men ni förstår säkert varför! Jag har lite annat för mig på dagarna nu för tiden..:P Jag tar hand om baby, fikar, fikar , handlar och fikar! :D   Dagarna bara försvinner.

Vet inte vilket snille som kom fram till att föräldrar blir korkade när dom blir föräldrar. Att det är vetenskapligt bevisat att det stämmer.
Jag kan säga så här...  DET STÄMMER!!
Jag har aldrig kännt mig så förvirrad som jag gör idag.. Jag glömmer bort viktiga möten, telefonsamtal, tappar ord, jag kan inte formulera mig ibland och jag är allmänt lost! Ja det är inte lätt o bli förälder! :))

Men jag vet vad det beror på.. Det beror på sömnen såklart!
När man är gravid vaknar man ju stup i ett för att man måste kissa, man ligger inte skönt, har ont osv. Du är gravid i 9 mån.. Alltså nästan 9 mån med vakna nätter= oregelbunden sömn. SEN har man en bebis som vill ha mat kanske ett par ggr under nattens lopp= oregelbunden sömn. Utan regelbunden sömn under en så lång tid kan man inte bli något annat än knäpp!  Min teori..

Jag är ett levande bevis på att den myten är sann.  hehe

Kanske finns fler förvirrade själar där ute? :P

Kram o gonatt

I MIN LYCKOBUBBLA

Just nu lever jag i min lyckobubbla med mitt lyckorus som Nikko ger mig varje dag. Allt känns så bra. Jag är så glad att Nikko är frisk och att han är så fin.  Världens finaste!  

Jag har haft tur som har fått så fina/snygga killar runt mig :)  Inte alla som har sån tur!

Igår åkte Mirre hem.. :( Jätte tråkigt! Ville att hon skulle stanna längre. Man hinner inte umgås under en helg. Lördagen är den enda dagen man hinner umgås o då ska man hinna med allt helst. Hoppas hon kommer upp snart igen! Kanske vi hinner åka ner innan vem vet? :)  Hon kom hit med hennes resväska full med kläder till Nikko från henne och fam. Jansson. Jätte fina kläder!! Nu får han bara växa på sig lite så att han kan använda dom också :)
Tack så jätte mycket! ♥

Längtar tills jag får visa upp min lillprins till alla vänner här och där nere i estocolmo :)

På fredag ska jag o Nikko och Nina o lillKlas till gamla jobbet o hälsa på alla vännerna där :) det ska roligt!
Dom är så gulliga och omtänksamma. Bättre arbetskamrater får man leta efter!! Fast jag inte arbetar kvar där så ringer dom o hör hur det är med mig o resten av familjen, finns där och bryr sig. Så söta så. ♥
(hoppas ni läser detta nu) 

Nu ska jag väcka lilleman och mata honom för att han sedan ska somna om igen.....? Ja men så är det! 

Pussar o kramar till er alla som läser




 

Mitt lilla hjärta <3

Måste visa er vilka fina kort jag knäppt på den lille :)   <3



MOSTER PÅ BESÖK!!

Myser hos moster/gudmor Miretta :)  ♥



Mammas badpojke.

Min lillgroda har tagit sitt första bad här hemma. Han tyckte det var mysigt men inte lika mysigt o komma upp från badet.




Det var en som frågade hur jag mår förut! Jag mår bra. Är trött men det hör väl till :)
Jag myser med att vara hemma med Nikko. Känner mig så lycklig o hel nu. Inget kan slå den känslan av att bli och att vara mamma.
Önskar att alla fick känna den känslan. Det är den bästa! Trots många sömnlösa timmar, ammande nonstop och bajsblöjor så är man fortfarande så lycklig. Mitt lilla hjärta är värd allt och lite till! ♥ 

Solle..

Idag har jag o lillgrodan varit på Sollefteå sjukhus för ett besök hos barnläkaren. Det var för en kontroll med vikt o längd så att dom ser att han går upp i vikt, och det gör han! Sen hann han aldrig med att ta ett sånt där hörseltest på BB så det fick vi också göra idag. Han hör! :D    Allt såg jätte bra ut.

Nu väger han hela 3185 gram och 49½ cm lång. Stora killen :P

Efter Sollefteå  var vi på ett besök på pappas jobb. Oj va poppis vi blev!  :) Nikko ville mest sova hela tiden.

Så idag har jag o Nikko varit på vår första "resa" tillsammans. Känner mig som en riktig mamma som kånkar på bilbarnstolen, skötväskan och upp med bilnycklar, telefonen ringer hehe Känns bra!
Känner mig så poppis bara.. Nästan alla kommer fram till en o grattar o vill titta. Helt okända människor! Vad en liten krabat kan ge en människa så mycket glada känslor! Kul.

Sätter upp lite bilder från BB och sjukhuset så att även dom som inte har Facebook (det finns dom som inte har det ja! :D) kan titta på också.








Kom o tänka på..

... en sak!
Jag kunde inte ha fått en bättre Alla Hjärtans Dag present!
Jag fick komma hem med min lilla bebis OCH dessutom på den dagen han var beräknad. Häftigt va! :)
Det kunde inte bli bättre.

Lilla Nikko mår bra. Han sover, äter, bajsar och kissar. Kissar gärna på mamma!
Han är så mysig.. ♥

Stackarn fick solen i ögonen..


Sak till annat.. Asso vet ni hur mycket snö vi har här! Ska visa va Matte grävde fram halvt som halvt här om dagen..

Min bil..




Våran sk trapp...


Så om ni saknar snö KOM!


HEMMA

Äntligen hemma! Det är så härligt. Jag njuter av varje sekund här hemma, nästan så jag sitter o småler hela tiden bara för att jag är så lycklig! ♥

Min lilla älskling.


Theo 2 mån och Nikko 2 veckor gammal (13 dagar)


Just nu ska jag bara njuta av att vara hemma och mysa med familjen haha första gången jag kan säga så!! :)♥


"Egen dag"

Idag har jag o Nikko en egen dag utan alla "måsten". Jätte skönt.

Nikko får äta när han vill o så mycket han vill. Utan att bli i tvingad i sonden. Om det funkar o han inte går ner i vikt alldeles till imorgon så tror jag nog att vi får ÅKA HEM innan denna vecka e slut!! Weee  Hoppas hoppas! Han äter ju, så jag tror att det ska gå bra. Vi får vänta o se.. Ni får hålla tummarna!

Nu är ni lite uppdaterade. :) 

Pussar o kramar

DET GÅR FRAMÅT!

Nu har Nikko varit utan dropp med Glykos i 2 dagar och allt ser jätte bra ut. Alla värden är som dom ska. Nu får han mat varannan timme men imorgon ska vi ändra till var tredje timme! Ska bli skönt.. :)  Hoppas bara att allt fortsätter o vara bra fast vi ändrar lite på rutinerna..
Om allt funkar som det ska så får vi åka hem om några dagar!! Weeeee

Igår åkte Matte hem härifrån för att ta hand om huset, skotta och ta hem Bozo. Oj va tomt det blev här.. Jätte tråkigt att han åkte! Har ingen att skratta med eller prata med nu ju.. Han är verkligen min stöttepelare. PUSS

Idag kom han o Joakim o överaskade mig o Nikko med ett kort besök! :) Det var kul men samtidigt så fick jag den där jobbiga känslan igen när han åkte.. Men snart får vi ju faktiskt åka hem. Älskar dig såååå!♥
Joakim verkade tycka att det var roligt med en lillebror fast han bara låg o sov :)

Nu ska det matas o byta blöja! :D

Kram på er alla

MIN ÄLSKADE NIKKO!

Vill skriva ett snabbt inlägg här o berätta att jag är världens lyckligaste med världens finaste son :)
Han är världens goaste! Min lilla groda.. Den kärleken jag känner för honom är inte av denna jord!

Förlossningen gick jätte bra o hyfsat smidigt men attans va ont det kan göra!! :D  Kan berätta mer senare när jag kommer hem o så.

Dagen efter Nikko föddes så upptäckte vi att han var skakig om händerna.. De tog prover på honom på en gång och såg att hans blodsocker var lågt. Vilket gjorde att vi fick åka till Sundsvalls barnsjukhus eftersom det inte finns i Sollefteå.

De satte in dropp som gav honom socker (Glykos) så att sockret kan stabilisera sig i hans lilla kropp. Doktorn har sagt att det kan ta några dagar, en vecka eller mer innan det blir bra och vi får åka hem. VILKET JAG LÄNGTAR TILL!!

Nu har Nikkos sockervärde varit bra i ett par dagar och droppet ska bort imorgon kväll om allt går som det ska. BER TILL GUD OCH HÅLLER TUMMARNA! Sen får vi stanna en dag eller två för att se att sockret behåller sina bra värden utan hjälp.

Så ligger det till.

Annars är han frisk o mår bra :) Min lilla prins..♥ Sätter in bilder senare.. Har inte det bästa o snabbaste nät här..... Men några bilder finns på fejjan på Mattes sida.

Tack för alla grattulationer! Ni är så gulliga :) Love

♥Tack Matte för att du finns i mitt liv o vid min sida. Jag älskar dig massor!!!!!! Du betyder såååå mycket för mig min älskling♥

RSS 2.0