Lördag

och jag har inte gjort ETT SKIT!
Jag har hittat ut när Bozo rastats och när jag var iväg o handlade pizzamacker till oss. Kuf! :)

Matte har haft nån städnojja och pysslat med det. Joakim har gjort det han gillar mest.. spelaaa! Jag har pysslat med lite av varje. Mest försökt hänga med i Nikkos svängar :)
Han fick äta det sista av sin lunch själv idag.. Åååh va mysigt o kladda! Han njöt, pyssla o pilla på maten. Lite grann kom väl i munnen. Efter maten blev det BAD! Han kröp runt där i vattnet efter sin boll. Han såg ut som en groda ibland :D

Sen såg vi filmen UP (animerad) och den var helt ok.

Nu mot kvällen har vi tänt ljus både inne o ute. Även mammas ljus. Saknar henne SÅ mycket!♥ Vill ha tillbaka henne.. mamma min mamma.. Älskar dig!

Nu ligger barnen o sover. Jag o Matte sitter i soffan med varsin kopp te och ska kolla på Public Enemies
Sen e det tack o gonatt! En VÄLDIGT lugn helg.. nästan lite tråkig. Har inte ens umgåtts med någon under hela helgen.
Lite skönt men man e ju van med att göra nått iaf :)

Här e bilder på min lilla gris




haha söting! Han är så rolig min lilla plutt :D

HAPPY HALLOWEEN!!

Känsliga tittare varnas.. Bilderna kan väcka obehag och är läskiga!

 



Babysim!

Åå va det var roligt!
Nikko verkade ÄLSKA det. Han skrattade, plaskade och lekte med leksakerna som flöt omkring.

Det var så kul att se honom så glad där i vattnet. Guu va varmt vattnet var! Jätte skönt. Men desto värre när man skulle upp. Snabbt till varma duschen med lilla Nikko som njöt av att få sitta i en plast matstol under duschen :D Han e så enkel o ha att göra med.. Jag kan roa honom så lätt. Inte alla gånger men oftast. Han e så nöjd med så lite. Än så länge!

Han var såå trött efter badet att han somnade i bilen och sov när jag bar upp honom till soffan.. Jag fick tom klä av honom alla ytterkläder och lite annat utan att han vakna! Det har ALDRIG hänt förut kan jag ju lova! :)
Bar upp honom till hans säng och han sov vidare i över 2 timmar!! Jag sov oxå men bara en timme.. :) Skönt!

Det var verkligen jätte mysigt att bada med Nikko. Allt gick så smidigt. Smidigare än förväntat! 
 
Nu längtar jag till nästa gång!
Då ska även Matte vara med o fota.

Helgen närmar sig och vi får väl se vad som händer.. Har inga planer!

Vi hörs! 

Gonatt  

Min söta

söta söta fina finaste bästa bästaste lilla älskling börjar bli så stor! Han är snart 9 mån.. Kan inte förstå att han är så gammal. Det var så långt bort för inte så länge sen. Men det är så roligt att se hur mycket det är som sker med hans utveckling nu. Allt händer på engång typ!
Idag fick jag en sån AHA-upplevelse när han fick ett smörgåsrån för andra gången.. Han satt där o pillade i sig rånet och kämpade med att få in småbitarna i munnen som han tappade. Det såg så gulligt ut.. o han såg så stor ut! Han åt hela helt själv :) Mitt lilla hjärta ♥

Nu ser jag fram emot Torsdagen! Vi börjar på babysim då. Det ska bli sååå roligt!! Han älskar ju vatten så det ska bli spännande o se hur han reagerar. Jag prövade ju bada med honom i simhallen förut men då var det alldeles för kallt för honom. Så vi tog ett snabbdopp o han blev stel som en pinne för att det var så kallt. Men nu har dom ju värmt upp bassängen för alla bebbar så det kanske går bättre då :)

Sen en till sak som jag ser fram emot är min o Nikkos Finlandsresa! Liite pirrigt.. Hur ska jag klara det finska språket?? Nikko kan ju inte direkt hjälpa mig... :P  Men det löser sig nog. Jag ska hälsa på min moster under dagen i Åbo o det är de som kommer att vara jobbigast för dom kommer ju att fråga en massa o prata hela tiden.. Ååå jag kommer sitta där som ett frågetecken! Hos pappa där kan ju han hjälpa mig lite grann iaf.. Det ska bli roligt att åka o få sig en liten tripp på okända marker hehe 

Nu ska jag hoppa in i duschen o sen i säng. Är jätte trött!

Sätter in en bild på min duktiga kille som äter så fint :)


Igår..

..natt efter 00 så släppte jag ut Bozo för sista kisset på tomten innan läggdags. Jag ser att det kommer ner något från skyn.. Tittar på Bozo o han är helt vit på pälsen.. Det var snö!! Kramfors första snö!
När jag vaknade på morgon så ser jag dock ingen snö utan regn. Gör inget.. :)

Bilder:
Fjärren är min bästa vän..


Så här pratar vi med morfar/ukki ca 2 gånger per dag...... Utan att överdriva!!
Det är mest ukki o Nikko som pratar :D



Så söt när han sover mitt lilla ♥


Nikko gillar sin lilla tandborste.. Viktigt o få rent dom små riskornen i munnen :)



Måste bara..

Lägga in bilder på två söta charmtroll!
Anton o Nikko


 
Så söta! :) ♥


:)

Hej hej!

Jag har blivit dålig på att uppdatera ser jag.. Men det blir lite bloggtorka då o då!

Det roliga som hänt är att Nikko har börjat krypa! Han är så duktig! Han kan även ställa sig upp mot soffankanten o bordet. Han ser riktigt mallig o stolt ut när han står o vinglar som en fullgubbe vid soffkanten :)
 
Så jag har fått en finne på röven.. Han heter Nikko! :P Han är efter mig VART JAG ÄN GÅR!! Hänger o klänger. Bara för att han kan! :D  Min gullunge!

Snart hoppas jag även att babysimmet börjar så vi kan få bada lite i det stora vattnet :)

Han älskar nämligen badkaret. Han sitter så nöjd o lycklig där med sin leksaker och skrattar. Jag tror jag har fått ett glatt barn.. Hoppas det håller i sig tills han blir äldre! :)

Mitt lilla charmtroll!


Idag kommer Sabina o Anton förbi på en fika. Ska bli kul o träffa dom. Det var så länge sen nu. Anton han är 2 mån yngre än Nikko. Så dom gillar varann o kommer säkert att leka när dom blir äldre! Vi jobbar på det nu :D Då har dom nära o bra till varann.

Nä nu ska jag gå o göra nytta!

Vi hörs

PS. Tack tjejorna för gratulationerna på min namnsdag! ♥

Nice

Kärleken till min son är inte av denna jord.. Jag sitter o saknar honom nu när han har lagt sig :) Innan längtade jag tills han skulle sova så jag skulle hinna med hemmet lite.. Nu vill jag kramas o mysas med honom ♥

Idag har vi varit ute i naturen i SKOGEN typ MITT i skogen! Var lite nervös för djur typ björn o så.. hehe Tur att vi hade våran vakthund med oss!

Sen har vi ätit god middag o tagit det lugnt här hemma. Skönt!


Min söta lilla älskling som nästan alltid är glad! Leendet är aldrig långt borta.. Min söting!


Tycker bilden är fin fast den blev mörk :)

Min snygging!

Jaaduu..

Har inget spec o skriva om men jag knåpar ihop något :)

Just nu sitter jag o kollar på Efterlyst.. Jag får en dålig känsla i kroppen efter varje gång jag sett Efterlyst. Blir samtidigt rädd! Att det finns så mycket sjuka människor fria ute är läskigt. Jag vänder mig om ett ex antal gånger om jag går förbi någon när jag e ute o går med Bozo om kvällarna.. Är skit nojig! Speciellt nu när det är så mörkt.. Töntigt kanske men kan inte låta bli!

Idag har det varit en ganska lugn dag. Nikko har varit jätte glad och mysig. Vi hann även med en fika hos Mary o Theo under dagen.
Ikväll har Nikko krypit runt o utforskat hemmet. Han försöker även resa sig upp mot saker.. Farligt! Får en del hjärtklappningar då o då :)
Älskar honom sååå ♥

Jag har även ikväll letat med ljus o lykta efter utomhusbelysningar på nätet haha (roligt) :P
Har kollat efter en lyktstolpe och två vägglyktor till tomten. Vet inte riktigt vart man kan hitta billiga sådana.. Men har sett några.
Men jag tror att det blir en Sundsvalls resa för att kolla lite affärer med såna prylar för en lite billigare peng. Vi var på väg o köpa en lyktstolpe för 3000 kr.. som tur var så kollade jag runt lite till på nätet o upptäckte att det faktiskt finns fina stolpar 2000 kr billigare! :) Så en resa ner till S-vall blir det nog snart! Trist......:P

Nu ska jag kolla på tv en stund till sen blir det duschen!

---------------------------------------------------------------------

Vila i Frid Sonja.. Jag finns här för dig Jenny.. Nu o för alltid!♥

HÖSTDAG

Haft en mysig dag.

Vi var ute hela familjen på dagen och lekte lite i lövhögarna.

Bilder


Bozo tror han kan gå på vattnet..

Tills..




Min lilla sjöstjärna :D♥


Idag har även min lilla älskling lärt sig o krypa framåt! Det är helt otroligt va fort allt går.. :)

Gonatt!


Fredag!

Igen! Det går undan..

Veckan har varit helt ok med en snorig Nikko. Han är pigg o glad som vanligt :D

Jag har själv blivit lite förkyld bara för att jag inte kan motstå pussarna jag får av min lilla älskling! Vem kan motstå pussar från den sötingen??!

Idag har jag varit på stan med Mary o Theo. Jag handlade lite hudkräm o sånt trams..

Sen skulle jag vilja ha ett tips på hårfärg.. Jag vet inte vilken färg jag ska ha! Blir galen.. Det har pendlat mellan helt svart, blandade slingor, brunt med lite rött i.. Vet inte vad jag ska ta! Ni som känner mig... Vilken färg tycker ni?

Nu under kvällen blev det en fika hos Mary.. ENSAM! Bara jag! Jag var lite stressad kanske och ville hem o lägga min lilla prins.. Men det var rätt skönt o vara själv ett tag! :)

Kathleen ringde idag oxå! Hon ska komma o hälsa på!!!!! Guuu va roligt! Jag bara längtar tills hon kommer med sina två prinsar. Skit kul! Kathleen är en gammal vän som ligger nära hjärtat.. En sån där vän som man kan ligga hemma hos o pilla navel utan att det var nå konstigt. Vi har alltid haft roligt. Därför ska det bli såå kul att hon kommer!

Sen är mina tankar hos Jenny och hennes mamma.. Jenny är oxå en gammal vän som ligger nära hjärtat.. Det har hon varit sen 3-4:de klass! ♥
Jag finns för dig Jenny när som.. Som alltid!

Nu ska jag gå o lägga mig snart.. Vi ska åka till Sundsvall imorgon igen! Måste vara pigg för lite shopping ;P

Sov så gott mina nära o kära♥

Mitt lilla ♥

Mitt lilla hjärta börjar bli bättre men förra natten var han bara för gullig. Han vaknade vid 01 tiden men var jätte glad. Han var helt illröd och KOKhet.. Jag tog ner honom för att kolla temp och ge honom en alvedon. Han hade över 39 grader stackarn. Men han var så lycklig! :D Jag väckte Matte så att han kunde droppa ner näsdroppar medans jag höll i honom. Han gillar nämligen inte dom där dropparna i näsan annars :) Men inatt så skrattade han åt allt.. Han var helt väck! hehe Han surrade o hade ett litet smile hela den stunden han var vaken. Jag tog av honom pyjamasen så att han inte behävde koka ihjäl där i sin säng. Min lilla söting. Han är det bästa jag har. Älskar honom så.
Imorse så hade han bara 37, 3 o så har det varit hela dagen. Han är bättre nu! Hoppas att det fortsätter så här, åt rätt håll. ♥

Vi var ute en sväng på tomten med Bozo på dagen. Tog nå fina kort på min sjukling.




Ps. Tack Katja J för den fina overallen ♥ Passar helt utmärkt på min lilla prins!


Hej!

Hej hopp!

Det var länge sen. Men det har vart fullt upp här.. Jag har knappt märkt av att det är helg. Den försvinner lika fort som den kommer!

I helgen har vi varit i Sundsvall o shoppat. Jag hittade en vinterjacka! Är nöjd med den. Kan ta kort på den nån gång :) Matte hittade byxor o så vart det lite annat smått o gott!
Efter shoppingen så bar det av till MoM för en middag.

MoM fyller år Micke i söndags och Mary nu på Onsdag! :) 

Så vi hade en liten trevlig middag o hade det bra. Mätta o belåtna! Matte o jag fick ÄNTLIGEN ge bort presenten vi väntat sen Aug på att få ge bort till dom. Dom vart glada över den! 

Söndagen bjöd MoM på mat o fika för släkt o vänner så då avslutade vi våran helg med gott där igen :)
Alltid lika kul! Tack för helgen :)

Nu till lite mindre roligt.. Nikko har blivit förkyld.. :(  Han sov jätte dåligt under natten och var lite snorig.. När vi vaknade imorse så möts jag av en skrattande o busig Nikko. MEN en väldigt snorig och rosslig Nikko. Vi klev upp och jag tog en temp på Nikko bara för att säga att jag gjort det om jag pratade med BVC eller nån :) Men då fick jag se att han hade feber! 38, 3, min lilla älskling. Han fick en alvedon då men fick reda på sen att det inte behövs alvedon om det ligger under 39.
Vi väntade tills kl blev 10 så att Apoteket öppnade.. Väl där vart det shopping till läkemedelsskåpet! Det vart Alvedonsuppar, nappar, näsdroppar och en ÄCKLIG sak..  En ny variant på en sån där Näsfrida.. Fyy det är en grej som du stoppar upp i näsan på babyn o så finns det en slang som det finns ett filter i som sitter fast i den här grejen.. Sen är det bara till o suga in! Alltså visst att snoret  inte kommer i närheten av munnen men just det här när du suger in i den här slangen o ser att snoret samlas i det där filtret är sååååå vidrigt! Får kväljningar varje gång hehe Nikko tycker inte alls om den men han kan ju andas efter så nog är den till nytta!

Jag tycker så synd om honom.. Hoppas att det går över fort!

Sätter in lite bilder

Introducering.. TELETUBBIES! hehe


Lite homestyling ;)


Nikko har fått leka med en mugg vatten efter sin lunch..


En riktig sjukling♥


♥♥♥

RSS 2.0