GOTT NYTT ÅR!

Gott Nytt År!!!

Hoppas ni får ett lyckligt och kärt år 2009,

Har ni några nyårslöften? 

♥Pussar o kramar♥

BACK IN TOWN..

Tillbaks till fina SNÖIGA Kramfors! Ganska så skönt faktiskt nu när man är hemma.. men jag kunde ha stannat i några dagar till för att få slappa hos nån kompis och inte känna någon stress att man ska till nästa ställe efter den andra.

Nästa gång jag ser Sthlm så har jag nog en bebbe i famnen! Helt sjukt ju.. Men roligt!

Fick en massa saker till babyn av mina vänner och familj. Vi kom hem med mer än dubbelt upp med påsar fulla med baby saker.

TACK NI MINA KÄRA VÄNNER OCH FAMILJ FÖR ALLA SAKER. NI ÄR FÖR SNÄLLA. ÄLSKAR ER! 

Resan var hur lyckad som helst. Det var jätte kul att få se alla.. Hade det bra varje dag fast det var lite stressigt, 

Kändes skönt att få hälsa på mammas grav också.. Tända lite ljus och så.. 

Jag hade det verkligen jätte bra.. Längtar redan till nästa gång vi åker ner. MED BARNVAGN  :D

Det är bara 6 veckor kvar tills det är dags!!! Fattar ni.. Det gör inte jag!.. Spännande. 
Jag blev extra sugen på min bebis när jag fick träffa Milton och Julius och Layla.. Såå gulliga! 

Imorgon är det nyår! Ska supa järnet...  ............ NÄÄÄ  Vi ska ta det lugnt med god middag med Micke o Mary + barnen. Ska bli jätte kul!

Ska ni göra nå kul? 

kramar

BLANDADE JULBILDER 23-27 DEC.

My love
 

FAMILJ




Milton o Julius


Är på vift heeela tiden.. Kameran glöms tyvärr bort ibland. Men ska ta lite fler bilder på folket! :)


GOD JUL!

God Jul på er alla glada!! Hoppas att ni har haft en trevlig julafton och att ni fått fina klappar!
Kramar

EN VECKA..

.. har gått nu! En vecka sen jag lämnade min älskade och Joakim på busstation i Sundsvall. Om ett par timmar ska jag åka dit o hämta dom! Wee

Har försökt packa och komma ihåg alla saker till Bozo, mig o Matte... Är lite förvirrad! :) Men jag hoppas på att allt är med!
Måste fortsätta fixa! Blir bara mer stressad nu märker jag när jag sitter här! :D

Pusspuss see u in estocolmo!

Det var helgen det..

Det går helt sjukt fort!!  Jenny och Tony har varit här nu och vi har haft de mys pys.. :)  Kollat film, ätit gott, shoppa på Dollar :D såklart! Suttit o skrattat och snackat en massa. Sen har det kommit mer snö nu så nu är det inga isbanor!!! Nu är det så där vackert ute igen. JÄtte skönt!

Har precis varit ute o pulsat i snön med Bozo.. Shit va det börjar bli jobbigt! Så tungt för benen och ryggen.. Måste nog börja dra ner på tempot lite.. Börjar få så ont i bäckenet.

Imorgon kommer Matte!! Det ska bli så skönt att han kommer hem.. Saknar honom så! Blir lite fundersam hur vi ska göra.. Om vi åker imorgon eller om vi åker på Tisdagen.. Har en liten känsla av att vi åker på Tisdag.. Han kommer säkert vara helt slut när han kommer hem. Vi får väl se!

Pusspuss

BEBIS

Idag var jag på koll på MVC. Allt var bra! Magen växer som den ska, bebisens huvud låg nedåt! Den har nog inte fixerat sig ännu men e på G iaf. 
Det är därför jag har ont! För bebisen retar benhinnan där nere så att det gör ont och ilar till ner mot låren. Skönt att det finns förklaringar till nästan allt. :)   Sen lyssnade vi på lillhjärtat och den slog 140 slag per minut. Det känns så skönt efter besöket när man får bekräftat att allt är som det ska. Härligt! Vill att den kommer ut nu..

Blir så kär i bebisar.. Marys baby e sååååå söt! Han heter Theo! Honom skulle jag vilja ta med hem :)  Kan ju inte ta några foton på honom eftersom min kära sambo som är ute och roar sig på Teneriffa har kameran! :P
Men det kommer nog en bild eller två så småningom om Mary o Micke tillåter :)

Jenny och Tony kommer inte förens sent ikväll :(  Jenny jobbade till 17 o så skulle dom åka direkt efter det. Då har jag tid och fixa lite här hemma! :)  Ska bli så kul att dom kommer!

Nu ska jag ta hand om min vovve.. Han sitter här brevid mig.. Har inte känt mig så här uttittad på länge! :D

Puss o Kram på er!

Nu är det kväller och jag måste bara skriva om hur underbara grannar jag har!
Nu på kvällen har jag kämpat och åkt 3 rundor för att hämta sand till våran isbacke som vi har.. Kan lova att det inte är så lätt att skotta och bära tungt när man är gravid.. Det känns!!  Men jag kämpade på med sandhinken och åkte 3 rundor som sagt.. OCH nu sista rundan när jag kommer tillbaka så ser jag två hinkar utanför dörren med sand + att hela uppfarten var sandad!!! Helt underbart!! Jag med mina hormoner fick tårar i ögonen av lycka! Tack Helen!! Helt underbar :) Ska dit och tacka imorgon med en blomma. Så gulligt gjort!

Nu ska jag snart tvätta lite golv :D  pussss

IMORGON!

Imorgon kommer Jenny! Min barndomsvän.. Vi var lixom MarikaoJenny, vi var ett! Vi blev vänner när jag flyttade till Orminge och började i 3 :dje klass.. Någon av oss råkade välta ner en burk med små kuber som vi började skratta åt när allt flög ner på hela golvet.. Där började resan med Jenny! :)   Kul har vi haft! Även mycket kaos.. Tar den storyn en annan gång :)

Det ska bli så mysigt att sitta i soffan o snacka skit och minnen och SKRATTA! :D Vi har lika sjuk humor båda två..

Sen efter helgen när Matte kommer hem så bär det av ner till Sthlm! Det ska bli SÅÅÅÅÅÅÅ kul! Ska få träffa små prinsar och en små prinsessa! :)
Snart ses vi alla kära vänner! ♥ Längtar så!

Matte.. Kom hem nu! Saknar ihjäl mig.. Bozo saknar dig med! :) Pusspuss

10.00

Klockan är 10.00 och jag har duschat, fixat mig lite, ätit frukost,  lämnat in bilen hos BMW för byte av nå olja eller vad det va...  Stor koll på bilar! :P Gick hem med Bozo därifrån på en hääärlig isbana hela vägen hem.. Har liiite ont bäckenet!! Tror att det är för att jag fick spänna mig hela vägen hem för att inte halka.
Tycker det känns skönt att klockan är så lite! Annars hade jag gått upp nu vid den här tiden.. segat halva dagen och inte gjort ett skit! :)

Jag tror att jag ska försöka ringa någon vänlig själ som vill skjussa mig till verkstaden när dom är färdiga med bilen..? Den vänliga själen är Mary. :) Det var gulligt av  henne! Slipper jag gå tillbaka på isbanan med min onda kropp :)

Matte har ringt varje dag och berättat att dom har det bra och att det är varmt på dagarna, att de legat i havet halva dagen, ätit gott o så. Ryser av bara tanken.. Tänk vad härligt o få känna den där värmen och gå med linne och svettas! Åååååh villvillvill...  Så nära men ändå så långt bort... :)
Saknar honom såååååå mycket! <3  Om jag fick bestämma så skulle dom få avsluta sin lilla semester nu och komma hem till härliga Sverige OCH MIG istället..... :P

Ska gå o tvätta lite nu.. weee........................

:::::M:::::

Har inget vettigt att skriva men har ändå lust att skriva lite...

Dom två första ensamma nätterna har gått och dom har gått bra.. Men har inte sovit så bra inatt. Bozo började vakta mitt i natten och när han vaktar så fnyser, frustar och morrar han och går omkring o trampar.
På mellan våningen och nere i källaren.. Uppe där vi sover har han lärt sig att han inte får vara. Blev jag lite nojjig där uppe i sängen.. Men de kunde lika gärna varit snö som åkt ner från taket, för det låter ju som att det åskar ibland när snömassorna åker ner. Eller något djur som håller på på tomten. Man vet aldrig! Men blev lite rädd :) Hade svårt att somna om.. låg mest o lyssnade om jag hörde något.

Jag har fått träffa Marys och Mickes lillprins! Herregu va söt han är!! Blir helt kär.. Han låg i min famn och blev sparkad i ryggen av någon i min mage :D  Häftigt ändå! Dom kanske kommunicerade? hehe "polarn jag kommer ut om några veckor! Syns då!" Det är ju så mysigt med bebbar.. Längtar såå till min egen lillskit!
 
Igår låg jag på rygg i soffan helt plötsligt så kändes det som att någon försökte putta ner mig från soffan.. Vet inte vad bebisen höll på med men hela jag gungade till ordentligt två gånger! :) Kändes som att den försökte ta sig ut genom att sparka sig ut? :)

Nää nu ska jag lägga mig i soffan ett tag o sen ska jag göra mig lite lunch..

Btw.. Hata Akassan!! :P

NU VAR DET DAGS.... :(

Uppe med "tuppen" nästan.. för att skjussa Matte o Joakim till bussen i Sundsvall. Det ska bli sååå ledsamt.. Kommer att sakna min man här huset! Iofs har jag en ersättare.. BOZO! :)  Han får agera min trygghet den här veckan. Min stora vakthund! :D

Dessa bilder tog jag imorse när jag var ute en snabbsväng med Bozo.. Det har kommit tok mycket snö!

Vart tog våran trapp vägen? Altan? Staket?

HAPPY LUCIA

Hoppas ni alla får en fin Lucia dag och kväll!







Nu ska jag åka och luciafika på "jobbet"!


GRATTIS MARY OCH MICKE!!

Grattis till lillpojken! Är så glad för eran skull. Skönt att han äääntligen är här! Kom hem nu så jag får kika på han!♥

Eran andra "lill" pojke har det bra här hos oss! Ingen av dom kommer att behöva duscha på ett tag iaf.. :P

SOM JAG TRODDE..

Det blev som jag sa förut.. Nu börjar det kännas att jag är arbetslös.. :( Fast jag har hur mycket som helst o göra här hemma så känner jag bara en stress att göra allt..Då blir jag nästan lite anti till att städa, fixa o dona. Eftersom jag är hemma hela dagen så faller det mesta som ska göras här hemma på mig automatiskt. Tråkigt!
 Jag vill jobba och tjäna pengar!

Ikväll ska jag o Matte till Joakims skola och gå på deras lilla julfest :)  Det ska bli kul! Ska ta med kameran o fota lite.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Det vart ingen julfest..:(   Jag hade gjort mig julfin o allt men så fick vi reda på att Joakim var sjuk, precis när vi satt oss i bilen på väg dit... JÄtte tråkigt! Men Matte åkte dit och filmade julshowen ändå :)  Jag åkte o fika med Mary o Micke resten av kvällen.
 


Vill oxå tillägga att vi har 15 minus just nu... brrrr

BEBIS VECKA 31

Bebisen är ca 42 cm lång och väger ca 1800gr. Börjar bli stor nu! :)

Man kan säga att bebisen nästan är färdig utvecklad. Nu är det bara lite mer underhudsfett som måste byggas på.
Bebisen har hår och naglar, allt är färdigt!

Den kissar upp till en halv liter om dagen!! Coolt!

Bebisen fyller upp hela min mage nu.

Jag tycker det är så häftigt!! Jag kan fortfarande inte riktigt förstå att jag har en RIKTIG bebis i min mage. Det är ju helt otroligt!

Liiite nervös inför förlossning om jag ska vara ärlig.. vill inte ha ont! :) Jag skulle helst vilja ha ett schema som berättar exakt vad som kommer att hända med just mig. Så jag vet vad jag ska gå igenom.. Går det att ordna tro? Någon?  ;P

JULFESTEN

Igår var jag på julfest i Sollefteå med "jobbet".  Deras buss gick från Kramfors vid 17 och bussen skulle hämta dom vid 1-2.. Då bestämde jag mig för att ta egen bil så jag kunde åka hem när jag tröttna på fyllegubbarna och tanterna :)
Jag fick sällskap i bilen både dit och hem så det var kul!

Vi åt en god 3 rätters middag och sjöng en massa snapsvisor. Ett glatt gäng! Själv snapsade jag med fruktsoda :D

Efter middagen så serverades efterrätten en trappa ner.. Där fick vi dela upp oss i 5-6 grupper med 5-6 personer i varje grupp. Sen fick vi ett papper där de hade skrivit  några rader på 10 olika låtar som vi skulle komma på vad det var för artist och låt namn. När vi gjort det skulle vi välja en låt på ett annat papper som vi senare skulle sjunga! Singstar! :D

Mycket skratt och sång blev det o alla var fulla o glada!

Vi fick en julklapp oxå.. ett set med fina knivar!

Jag blev kvar längre än vad jag trodde jag skulle orka med. Kom hem vid 1 tiden! Trött men nöjd efter kvällens lopp!

Sätter upp bilder från kvällen.

Makeupen klar!
 




JAG KAN OM JAG VILL....



Gardinerna är på plats!! :O

MAGEN VECKA 30



Som sagt magen växer o jag med :D  10 veckor kvar! Snart 9.. det går undan!

Jaha..

Undra när känslan av att vara arbetslös kommer? Idag har det kännts som en helt vanlig ledig dag med mycket o göra. Kommer säkert nästa vecka!... :( 

Hemskt att t.o.m arbetsförmedlingen gav mig små pikar om jag säkert inte kommer att få nå jobb just nu eftersom jag är gravid och kommer att vara mammaledig om 2 månader. Såå vi får se hur rastlös jag e snart då! :)
Kommer att bli mycket fixat här hemma nu!

Idag har allt gått jätte bra! Bebben verkar må bra :) Hjärtat slog i 144 slag per minut.. Magen växer på och blodprover och så var bra OCH ingen graviddiabetes!! Jätte skönt!

Idag var jag även på första mötet med föräldrargruppen. Vi gick igenom förlossning... huaa.. VILL INTEEEEE kan den inte bara ploppa ut  UTAN smärta och allt som hör till förlossningsprocessen? Nää nu överdriver jag lite.. Jag hoppas på att få en normal förlossning men allt kan ju hända så  jag får bara hålla tummarna för en normal! :) Men när hon visade med ett bäckenskelett och en docka hur bebisen tar sig igenom själva bäckenet så ilade det till i hela mig och jag kunde bara tänka herregu........
Smärtan lär ju inte vara o leka med!  Blir nog bra.. :)

Sak till annat.. 

Ett roligt kort där Bozo suger på Milos (brors)  öra :D Om man zoomar in bilden så ser man att örat är helt blött.. som att han hållt på ett tag hehe


RSS 2.0