BRA

En bra dag!

Fått ett jobb idag! En 87 procentig tjänst! Weeee Fröken Marika :P

Såå skönt! Happy :)

Fick en knäpp o rakade av Nikko sin broder tuckfrilla idag.
Min lilla gangster.. Glöm ej bort att det växer ut.. fort! :P


Han va så duktig så han fick en överraskning i badet.. Ett kinderägg hehe
Överlycklig! :D

För någon dag sen.. Han förstod inte alls vad jag skrattade åt.. Han blev nästan sur på mig
- Skrattar du åt??!


Haft en jätte mysig kväll jag o Nikko för oss själva. Lyxat till det lite :)

Puss på er fina



Jaaa

Jag skaa uppdatera! Men har så mycket annat roligare för mig! :P

Det händer saker mest hela tiden. Har jobbat ganska mycket, vilket är skit bra!
E så tacksam för allting runt omkring :)

Idag ska Nikko till Skansen. Han har pysslat med sin ryggsäck och matlåda hela kvällen igår och imorse. Han skulle stoppa allt i den där matlådan. Helt till sig för han vet att han ska åka båten över till andra sidan. Stackars norrlandspojke som inte e så världsvan :P  När jag frågade honom om han visste vad Skansen var så sa han näää.. Förklarade att det fanns massa djur där som man kan titta på björnar, apor, älgar osv  Då ville han inte till Skansen längre.. Han blev rädd! haha Men efter många om och men så förstod han att dom va instängda i bur..

Imorse kunde han inte ens äta för att han var så till sig. Han ville bara till Pernilla.

Ska bli spännande o höra hur dom har haft det sen :)

Idag är det arbetsintervju som gäller, ledig från jobbet. Blir en bra dag idag!

Happy

Shoo

Jobbat nästan hela veckan :) As bra! Jobbar så mycket jag bara får.. Imorgon e en ledig dag. Jag o Nikko ska fixa lite med bilen o bara umgås o göra nått kul.

Jag o Nikko ska flytta om nån vecka till en lgh i björknäs över sommaren. Skönt o få vara själva. Under sommaren är det bara o ge järnet o leta efter eget. Ska bli skönt o kul! Vi får en fin uteplats som Nikko inte kan rymma ifrån heller. Där kan vi sola o bada bäst vi vill! ser fram emot det här!
Mindre trångt och så får vi våran space. Nice. :)

Jobbintervju nästa vecka! Håll tummarna för mig :)

Känns fortfarande helt underbart o bo här.. I love sthlm. Känner mig verkligen hemma.. så rätt!


Jobb

Har jobbat hela kvällen.. Skönt! In med meeer stålar! :) Jobb imorgonbitti!

Har inte träffat Nikko på hela dagen.. hämtade honom innan 15.. lämnade honom här hemma med Martina och åkte o jobbade. Saknar min lilla skit nu :) Ska nog låta honom sova i min säng inatt bara för att han e så gullig! :P




Ibland e man lite snyggare än alla andra :D


Finful

Världens finfulaste hund :D med världens underbett
Så gullig!


Haft en jätte bra dag iaf! :P


Dum..

Ångrar min sena kopp kaffe... Jag e fortfarande ingen riktig kaffedrickare.. Nu får jag stå mitt kast! Kroppen och huvudet e helt slut men ändå vakna! :D Har gjort mycket nytta iofs..

Har ingen ro i kroppen för o sitta här heller känner jag nu..

Haft en bra dag med lek ute med en hel barnaskara :) Vi var som ett litet dagis. Nikko va på G iaf :)

Fixat o trixat

Lugn kväll med film/tv dataspel o trams

Nice
:)

Längtar tills imorgonkväll! Middag hos Lie med alla kära ♥ Lie fyller år idag! Grattis!! :D

pussi

....

Min tunga eller lite isglass?


:D

Vår

Trodde att det skulle bli en jobbig dag.. Mådde inte så prima imorse. Men det blev bättre under dagen och efter lunchen. Då gick jag o Nikko ut i solen. Jag satt i solen medans Nikko dampade runt mig o hittade på lite olika saker.
Imorgon så blir det dagmamma för honom! Skönt för honom o få umgås med folk igen :P

Drickpaus:)


Rulla lite..


Han va så nöjd med o små pula lite här o lite där. Jag hjälpte honom o göra lite sandtorn också.. Fan vad jag hatar kattbajs!! Så jävla vidrigt... Gillar inte katter.... usch...

Hoppas på att det fina vädret håller i sig! Älskar solen

Skogen

Vi var ute i skogen på äventyr.. Vi letade efter ekorrar.. men vi hittade inga.. vi hittade ekollon.. massor med ekollon. Nikko plockade några i en hink som han hittat.. sen la han några i små hål lite här o där som ekorrarna skulle mumsa på senare (hans ord)

Han skulle plocka ALLA ekollon...


Får..

Får vara bra nu va.. Nikko e bättre men magen e kass fortfarande o samma med mig. Skulle helst vilja sova mig igenom dagarna.. Men med en liten damp så går det inte! :P  Jag får tacka pappa som fick Nikko o sova idag så vi alla sov här i soffan en stund. Skönt!  Behövdes..
Nu har pappa åkt hem o nu får vi sakna honom igen :/ Hoppas få in lite money nästa månad så kanske man kan åka o hälsa på honom i Suomi :)

Idag var vi ute en sväng o lekte lite. Jag stod o tittade på Diana som påtade på sin uteplätt. Mysigt! Längtar till sommaren!!

Nikko var även ute en sväng mot kvällskvisten o ville visa ukki sin lastbil han fick av Adrian idag :)

Han målade en liten tavla till ukki också.. Han gjorde klart för mig från när jag köpt settet att den INTE var till mig utan den ska han måla till ukki. den vart jätte fin :)

Idag så målade han en nalle som e en kylskåpsmagnet.. Den tyckte han blev så fin så den ville han behålla själv.. :D Så nu e den på kylskåpet.

Känns som att vi e på bättringsvägar och det känns bra!

Igårkväll

vajert

ciao


Kräk..

Igårkväll hade inte vi nå kul här iaf.. Nikko kräktes ett par gånger under kvällen och natten. Jag som är sååå känslig mot allt sånt äckel.. Men men bara att ta tag i kräket :/  Så nu har jag sprungit i tvättstugan sen 7 imorse..

Jag har ju fått ett timvik på hemtjänst här i Nacka! Hoppas jag får jobba mycket! Tack Jessika för tipset! :)
Skulle egentligen gå min första dag på jobbet idag.. intro :(   Så typiskt! Men imorgon kunde pappa ta Nikko så jag kan gå då. Surt ändå..

Nikko gick upp tidigt imorse och ville äta så nu e han som vanligt. Pigg o glad äter o dricker. Jätte skönt att det inte var nått långvarigt.

Min snälla pappa sa imorse att han ska ta med sig Nikko till syster över helgen? Tackar tackar! Lite vila för mamman :P Får se vad han menar med över helgen. Om det e till lör el sön han menar. sånt man märker! Jag vet bara att Nikko kommer vara riksnöjd med att få hänga med ukki, Harri o Mirre :)

Nu ska jag till tvättstugan... Hepåre!

Världens..

BÄSTA morfar e här.

Mysigt i hans trygga famn


Älskar er

Hjärta

Jag älskar dig mest mitt lilla hjärta


:D

E så glad i själen :) Ekonomin e fortfarande kass men bara jag får ett jobb så kommer jag ha det sjukt bra! På onsdag kanske jag får mer svar ang det :)

Det går bra för både mig o Nikko o bo inneboende. Skulle nog inte klara av att bo inneboende hos någon annan. Martina e min bästa och fast man e ganska på varandra så känns det ändå bra. Martina du e guld värd ♥ I love u!

Inte världens roligaste kanske att bo inneboende men det här är inte för evigt och jag bara LÄNGTAR till eget! Att bo här i Nacka blir guld! Längtar till att få pyssla, inreda. Att få vara på rätt plats och känna denna harmoni får mig att vilja börja rota mig :) I min förra lägenhet kände jag mig inte hemma.. och jag gav inte hjärta o själ i mitt hem. Men nu känner jag att jag vill och har lust att börja ordna ett "riktigt"hem till oss. Ska bli sjukt kul!

Känns konstigt också.. från att vara ganska "ensam" jag va inte ensam i Kramfors jag har bra vänner där uppe. Men jag kände jag mig rätt ensam där ändå.. Kändes som man bara var på vänt. Jag hade inte denna ro i kroppen som jag har här o nu. Skönt att jag äntligen tog steget till det bättre! :) Mer än nöjd!

Det roligaste i det här är att det bara kan bli ännu bättre!




Det..

..var bättre förr?

Hittade en gammal handväska från förr.. Bilden säger ganska mycket om mitt liv då :D
Vart tog det livet vägen? Den försvann i Norrland :D Positivt och negativt


Snor..

Jag gillar inte det här längre.. Jag vill inte ha det här snoret i min skalle  :/
Hoppas på förbättring imorgon! :)

Idag har jag o Nikko lekt med Sophie, Elin +alla barn. Vi var ute i solen i blåsten. Kaffe, saft o bullar :) Mysigt!

I just love to be here in Stockholm! HEEEEMMAAA aaaaAAaa

Ikväll så chockade Nikko mig.. Han satt här i soffan o ville att jag skulle klia honom. Kliade honom lite halvdant.. Efter en stund så ställde han sig upp o försvann.. Han gick o la sig! Inget gonatt eller nått :/ Min lilla duktiga älskling. Konstigt gjort av honom :) Men men han sover gott nu iaf.

Imorgon vaknar vi friska o krya!

Bla

Blablablaaabläääää
"Tyck synd om mig" människor... är så nördigt! Dom går oftast bort i mitt liv.. Gör nått kul istället för att sitta o va bitter o må dåligt. Man får må dåligt och va bitter men om man e det mest hela tiden så blir det bara töntigt och då får man oftast inte vara med o leka :P
Tyck synd om dig du men bräk inte över det heeeela tiden!
Tänk på dina medmänniskor..

Nikko e hos dagmamman.. Jag har precis kollat på Hangover 2. Skrattat för mig själv. Underbar film!

Senare blir det fika o lek hos twinsen


RSS 2.0