Akuten

I fredags kväll/natt fick jag åka till akuten med Nikko (astman) Igår morse 06.30 fick jag åka in igen med honom för att det blev värre.. Lagom trött efter 1-2 timmars sömn... :/
Nu e han hos sin far en vecka.. Älskar dig min lilla skit! Han var så duktig ♥

 



Glad i hågen kom jag äntligen fram till Orminget idag.. Martina kom till rondellen o skulle möta upp mig. Medans jag pratar i tel så ser jag Martina hoppa i buskarna o att hon faller... O hon stannar kvar där nere i buskarna.. Sen börjar hon ropa på mig. Då fattade jag att det var illa..
Så in på AKUTEN haha Martinaaa jag orkar inte.. haha Svimmar o tramsar.. Gör mig så orolig. In, röntga vänta.. Tackar gud att den inte var bruten! Älskar dig fast du ska leka supermannen o hoppa i buskarna ♥



No more akuten for me

Bajs o Risön

Idag vaknade vi 06.......... när vi äntligen fick sova! Men mycket saker i huvudet så det var bara o invänta till att klockan blev 08 så jag kunde börja ring runt till polisen, banken o Telenor som snott 3000 kr från mig :P   Ordnade allt o åkte till banken kl 10 o sen polisen för att hämta ut anmälan, kopiera skicka papper till höger o vänster för att jag ska få en möjlighet att få tillbaka pengarna.. Efter allt det där så styrde jag o Nikko bilen mot Solle, Risön. Där Mary o Micke har sin husvagn just nu. Sååå mysigt! Vi har haft en bra dag o kväll. Hamnade på solles gator mot kvällskvisten med massor med folk. Nipyran tror jag det heter. En slags festival. :)

En stor tugga på G

Dagen o kvällen slutade bra på flera sätt


<---@

Bitterheten har gått över.. Ibland får man vara bitter man måste få ha sina sämre dagar. Tur att jag har en bättre dag idag :)

Imorgon är det sista dagen hos polisen sen e jag ledig fram tills jag börjar jobba på det nya stället :)

Ska mysa så mycket jag kan med Nikko till lördagen..ÅÅ jag blir nästan tårögd när jag tänker att jag ska vara utan honom en vecka..  Kommer att sakna honom så mycket! Min lilla älskling o vara utan mamma så länge. Men jag hoppas att han kommer ha en bra vecka. Vill bara att han ska ha det bäst!
Jag kommer att ha kul den veckan men från att vara heltids mamma till att inte ta hand om nån liten alls blir konstigt o tomt!

Nu blir det mysa soffan innan sovdags


Ibland

Ibland när jag känner mig nere.. Så vill jag ha min mamma. Fast jag är 31..
Just nu har jag en så enorm saknad efter henne. Vill ha henne vid min sida. Vill prata med henne om mitt liv om vad som har hänt o vad som händer.
Känns som att jag har så mycket jag vill säga henne. Att jag har fått jobb, berätta om Nikkos bravader, vad jag gjort till middag, att jag har tvättat alla sängkläder sånna saker som bara en mamma bryr sig om att lyssna på.

Vill ha en kram, en kram från min mamma.






Vatten

Igår natt så gick, hoppade jag o Liz i vattenpölar här på gården o vi var överens... Jag ska låta Nikko hoppa i vattenpölar (om vädret tillåter o tiden) bara han tar av sig skor o strumpor. Fyy va härligt det var! Det är nått man oftast bara tänker att gu va skönt o roligt det skulle vara o hoppa i nån vattenpöl man ser men man känner sig lite för gammal för att stå o hoppa i vattenpölar.. MEN
Idag när jag hämtade Nikko från Nina så såg jag hur det lös i ögonen på Nikko när han såg den stora vattenpölen på gården. Vi tog av oss skorna båda två o hoppade o sprang i vattenpölen tillsammans :D








Lördagen

Hade en rolig o trevlig kväll med Liz. Vi lyckades få i oss lite to much utan nå mat i kroppen... hehe vi mådde toppen!


Men till slut kom vi in mot stan för att få i oss lite mat på Träffen. Vi åt som att vi aldrig sett mat förr haha Fylletanter Men kul va det :) Gick en liten runda innan vi gick in på Gladan. Hamnade på en skum bakgata där vi satt på en trapp o snackade, sjöng o skratta. Kändes som när man va liten o gjorde dumheter.

Gjorde nå försök till att ta kort :P

Kvällen slutade aptidigt. Sjukt trött! Men var rätt nöjd :)


Helg

Hur sjukt fort har inte den här veckan gått då!!? Fattar inte ens att det e helg :)

Har det bra o kul på jobbet men det är såååå skönt att SLIPPA VAKNA TILL DEN DÄR J**LA VÄCKARKLOCKAN!

Me at work

Imorgon blire partii :) Min partner in crime o jag ska göra oss hörda :P


Uj

Orkar inte berätta allt som hänt. Men mår bra o det går bra nu! :P

Lite bilder från dom senaste veckorna



kaninjakt








Idag: Vi tog en gungtur efter en eftermiddag i Solle :)





Long

Nu va det länge sen jag skrev nått..

Tänker inte skriva så mycket nu heller men en liten uppdatt blir det iaf :)

Har jobbat nu min första vecka hos polisen o trivs som vanligt. Har alltid kul här med tanterna.....! :PHar nån vecka kvar här sen börjar jag på mitt "riktiga" jobb wehoo :D
Så underbart att det börjar ordna sig med ståålarna :P

Hinner med en sthlms resa innan jag börjar jobba också. Sjukt kul! MEN kommer att åka utan Nikko :/ Han ska vara hos sin far i en vecka!! Hur ska detta gå...... Men jag kommer se till så jag håller mig sysselsatt :P
Håll i hatta!! 


Kompis det går bra nu :P 


Älskade

Igår så var jag o min älskade lillskit ute o lekte. Mysigt på kvällskvisten. Lugnt o skönt!

Här bjuds det upp till middag..


Sen skulle jag få tårta till efterrätt

Klar!


Soffhäng med en trött o mysig ♥


En trött

Quell

Kvällen firade jag med en kall Breezer. Känns så underbart med ett jobb! :)

F U Akassan!! Hej dååååååå

Nikko o Milla tog ett kvällsdopp. HÄrjade runt o hade kul.


Är de det här som kallas för bonnbränna? Det kanske e en kvinnlig bonnbränna?
Jag försöker ivrigt o få bort dom iaf... :)

En

En fin o varm dag på Gissjö :)
Med Sara o Theodor

Pojkarna softar i sanden en stund.


Skönt o ligga på sanden :)


Små grodorna


Myrjakt




BTW JAG HAR FICK JOBBET PÅ SKATTEVERKET!!!



CIA

CIA söker folk

CIA hade en ledig tjänst som lönnmördare. Efter all bakgrundskontroll, intervjuer och tester, var där tre personer kvar. Två män och en kvinna.

För sluttestet, tog CIA agenterna en av männen till en stor dörr av metall och gav honom en pistol. "Vi måste veta om du följer dina instruktioner, oavsett omständigheter." "Inne i rummet, kommer du hitta din fru sittandes i en stol. Döda henne." Mannen sa "Du skämtar, jag skulle aldrig kunna skjuta min fru" Då sa agenten "Då är du inte rätt man för jobbet.

Den andre mannen fick samma instruktioner. Han tog en pistol och gick in i rummet. Allt var tyst i ungefär fem minuter, sen kom mannen ut med tårar i ögonen. "Jag försökte, men kan inte döda min fru." Då sa agenten "Du har inte vad som krävs, gå du hem med din fru. "

Slutligen, var det kvinnans tur. Hon fick samma instruktioner, att döda hennes man. Hon tog pistolen och gick in i rummet. Skott hördes, det ena efter det andra, de hörde skrik, slammer, smällar mot väggarna. Efter ett par minuter, blev allt tyst. Dörren öppnades långsamt och där stod kvinnan. Hon torkade svetten ur sin panna och sa... "Pistolen är ju laddad med blanka skott, jag var tvungen att slå ihjäl honom med stolen"

Sensmoral: Kvinnor är onda, jävlas inte med dem.


Ny

Ny vecka

Min lilla älskling kom hem igår o han släppte mig inte en sekund.. Han var som en igel. Han ville tom. sova PÅ mig här i soffan när han tog en liten nap.. Mysigt men liiite jobbigt när han hänger efter som en svans. :P

Så här sött somna han på mig


Den här veckan får jag även svar om jag får jobbet på Skatteverket. Hoppas jag får det!! Det här e inge kul längre.. Att vara arbetslös suuuger!

Nästa vecka ska jag jobba några veckor hos Polisen. Ska bli så kul o träffa nästan alla häxor igen!! Sen blir det en vecka på MSB också, beroende på om jag får jobbet eller inte.. Så vi får se!

Väntar med spänning över det ena o det andra :P




NÖJD

Haft en skön helg!
Äventyr i Solle, softat hemma o festat. Hur bra som helst! :)

NÖJD

HOTTI

En nice dag. Började med en arbetsintervju som gick bra. Ett läkarbesök för provtagning.. HATAR sprutor men jag överlevde den här gången med :P
Resten av dagen så har jag o Nikko varit ute. Nikko har badat med Milla. Jag o Liz har suttit i solen o slappat medans. Fått mycket färg.. röd/brun nu typ :D
Kokt skalle!
Kvällen avslutades hos Kristin o Nisse där hela Rautio familjen var samlad. Så mysigt o roligt! ♥  God mat fick vi med! Nikko åt för 2 pers typ.. :)

Bilder från idag

Mycket hoppande o plaskande


En mallig kille med nya blinkande sandaler från moster ♥


Min finaste kille♥


Fullt ös medvetslös! :)


Såå mycket kärlek

RSS 2.0