Äventyr..

Jag o Nikko har vart på tråkiga äventyr..

I Söndags så fick Nikko jätte svårt o andas. Han kämpade fast jag gav honom sin astma medicin. Jag kände paniken stiga när jag insåg att det inte blev bättre, snarare sämre. Till slut fick jag ringa ambulans som kom o körde oss till akuten. I ambulansen var Nikko jätte duktig när han fick inhalera så att han fick syre o vidga luftrören. Han kände nog själv att han fick hjälp med andningen därav detta lugn han hade.

Väl inne så fick vi hjälp med att inhalera det ena efter det andra men inget gjorde andningen lättare för honom. Kanske lite för stunden men sen blev det snabbt sämre igen. Så då fick vi läggas in på intensiven..

Min lilla prins var så duktig.. Tyckte så synd om honom. Små stunder försökte han leka o stoja men han orkade inte fullt ut pga av att han hade svårt att få luft. Det lät jätte jobbigt.. o hemskt. Ibland lät det som att han hade svalt Bozos pipleksak. Hela hans lilla kropp kämpade och arbetade för att andas..kroppen hoppade och man såg varenda muskel arbeta.. Usch det var skitjobbigt att se på. :(  Den andra dagen var lite bättre men fortfarande inte helt ok. Han andades bättre iaf och syresättningen var över 90.

Det han fick inhalera under dessa dagar med jämna mellanrum var adrenalin, syre, pulmicort, ventolin, koksaltlösning så var det säkert nå mer. Det var nått hela tiden..
Han tog även pricktest för allergier men allt var lugnt!


Nu är vi hemma och Nikko är lite förkyld fortfarande men andningen är ok. Jätte skönt att vi fick hjälp så snabbt o för hjälpen på sjukhuset.

Tack Mary o Johanna för all hjälp o stoj runtomkring!!♥





Man kan ha en pannkaksbit på näsan... tycker pappa iaf! :)


Jätte skönt o vara hemma.

Hörs ♥


Kommentarer
Postat av: Sabina

Men fy vad hemskt - får ångest bara av att läsa det :-( SKÖNT att ni är hemma nu i alla fall och att det är bättre!! KRAMAR

2010-06-09 @ 12:48:26
Postat av: katja jansson

Hej!

visste inte att ni åkt till sjukhuset..miretta ringde och berätta...vilken tur att han mår bättre<3<3<3 många kramar från oss<3

2010-06-09 @ 16:34:48
Postat av: Kathleen..

Men Gumman då! Vet hur det känns.. Fick åka in me Jimmie av samma anledning förra veckan.. Skönt att ni e hemma nu och att allt gick bra=O) Massa Kramar..

2010-06-09 @ 17:44:42
Postat av: Hanna

Läskigt! Skönt att höra att allt gick bra. Hoppas lillstumpen mår bättre nu, ge en kram från tant-Hanna:)



Saknar dig!



Puss & Kram

2010-06-09 @ 19:19:02
Postat av: Nina

Usch va otäckt! Det där är bland det värsta man kan vara med om. En gång för Claes, hoppas det aldrig händer igen. Skönt att ni fick hjälp fort och att det nu är bättre!

Kramar Nina

2010-06-10 @ 10:14:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0